Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na dedu Jūsų teismui blush2.gif jei bus negerai,perdarysiu doh.gif
Man ištikro buvo kažkaip sunki foto blush2.gif

Kikirike + ?

Ša...gamta bunda...

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 08, 23:44)
Manau, kad nebūtinai kvadratinė. Žiūrėk kaip tau gražiau susideda bei atrodo  mirksiukas.gif

jau įmečiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 08 balandžio 2011 - 22:52
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 08, 23:48)
na dedu Jūsų teismui  blush2.gif  jei bus negerai,perdarysiu  doh.gif
Man ištikro buvo kažkaip sunki foto  blush2.gif

Kikirike + ?

Ša...gamta bunda...

o žinai, dera. Man patinka, išties
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 08, 23:55)
o žinai, dera. Man patinka, išties

rimtai? bigsmile.gif
ištikrųjų šioje foto net nežinau koks augalas blush2.gif man kažkaip pagal apšvietimą ir nuotaiką ji primena pabudimą ir rytą ,na dar ir pavasarį kai gamta prabunda...tai gal tai ir norėjau pavaizduoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 08, 23:56)
rimtai?  bigsmile.gif
ištikrųjų šioje foto net nežinau koks augalas  blush2.gif man kažkaip pagal apšvietimą ir nuotaiką ji primena pabudimą ir rytą ,na dar ir pavasarį kai gamta prabunda...tai gal tai ir norėjau pavaizduoti  blush2.gif

šiaip ir tavo avataras dera. Kairėje avataras, tavo foto per vidurį, paskui augalėliai. Gėris smile.gif
Atsakyti
Lauksiu daugiau komentarų,nes bijau dėti dar į flickr group blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 04 09, 00:05)
šiaip ir tavo avataras dera. Kairėje avataras, tavo foto per vidurį, paskui augalėliai. Gėris  smile.gif

ačiū labai blush2.gif vat ir dabar pažiūrėjau kartu su avataru...čia ištikro mano rytas wub.gif
na avataro foto - kava tai mano rytas, sekanti foto - tyla - labai norėčiau (bet turiu du kleckus) ,trečia foto - taip ir jaučiu po savo kojomis rasotą pievą - deja gyvenu bute ,bet kada nors...
Atsakyti
na idėjau į SM groups koliažo foto unsure.gif lauksiu daugiau komentarų ir jeigu ką tai perdarysiu blush2.gif beje,labai norėčiau sužinoti antros foto autorę (įtariu kas ,bet tiksliai nežinau) ax.gif

Saldžių...
ryt einu į tuos pinhole darymo susitikimą 4u.gif
Atsakyti
Nebespeju jusu tempais, anei pakomentuot, anei ka idet unsure.gif Zaidimo nuotraukai ideja jau turiu, ale jos igyvendinimui reikia siek tiek laiko cool.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 08, 22:48)
na dedu Jūsų teismui  blush2.gif  jei bus negerai,perdarysiu  doh.gif
Man ištikro buvo kažkaip sunki foto  blush2.gif

Kikirike + ?

Ša...gamta bunda...

O, mano nuotrauka! Nugi graziai kartu ziurisi, stiliai panasus. Mano nuotrauka ne is lengvuju, bet man lengvos retai pavyksta. O koks augalas cia, tai ir pati nezinau g.gif
Atsakyti
o la la la, pakomentavau flickr. 4u.gif

Man patiko pandres koliazas, taip pat fredericos ir kikirikes. Kiti nekabino. 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Aciu visoms uz issakytas pastabeles 4u.gif notworthy.gif
Deduos galvon ir mokausi...
Dar karta uztvirtinot, kad reikia modeliuka paruosti fotosesijai, ypac moteriai reikia makiazo, graziu plauku, apgalvotu rubu...
Vis del to linkusi galvoti, kad geriau subtilus nestuke.gif nuogumas, pridengtas pala ar pan., nei netinkamas rubas... rolleyes.gif Dazna nestuke.gif nelabai turi dailiu, sviesiu rubeliu. Pati kai pirmo vaiko laukiausi ir fotografavau pilviuka, tai fotografe turejo jau paruostu, "atidirbtu" rubeliu ir aksesuaru rolleyes.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 08, 19:59)
tu rimtai koki action'ą uždėk ir tikrai geriau atrodys  ax.gif

Gal galite pasidalinti kur rasti action'u spalvu "prigesinimui"? As be ju dirbu unsure.gif

Aciu, kad komentuoji 4u.gif Naujokas, nenaujokas, vis tiek matai kas kabina ar ne nuotraukoje. Tai is svarbiausia mirksiukas.gif

QUOTE(frederica @ 2011 04 08, 20:25)
Lengviausia - nusipiešti savo pasaulį.

swoon.gif Kaip grazu wub.gif
Nerealus darbas wub.gif
Atrodo ta sviesa sklinda nuo to paveikslo lango bigsmile.gif Tos pacios spalvos, grazus rakursas, mintis grazi, viskas subtiliai dera. Neturiu zodziu wub.gif

QUOTE(joreta @ 2011 04 08, 22:35)
dar padėliojau saviškės kelis portretukus

Matau tik viena, jau linksmesne mergytes foto ax.gif Galima i draugus, as irgi O la la la Flicker'yje rolleyes.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 09, 00:48)
Kikirike + ?

Ša...gamta bunda...

Labai net gerai, patiko. Patiko mintis, patiko sviesa thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 09 balandžio 2011 - 08:13
o la la la is nestukes fotosesijos man labiausiai patiko nuotrauka su sviesia suknele ir paskutine 4u.gif Ir kaip graziai prie tos sviesios sukneles butu tike narcizai ax.gif

QUOTE(frederica @ 2011 04 08, 19:25)
Lengviausia - nusipiešti savo pasaulį.

Labai labai patiko 4u.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 08, 23:48)
Ša...gamta bunda...

Kaip grazu wub.gif Tikrai labai gerai sugalvojai 4u.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(green_tea @ 2011 04 09, 01:07)

O, mano nuotrauka! Nugi graziai kartu ziurisi, stiliai panasus. Mano nuotrauka ne is lengvuju, bet man lengvos retai pavyksta. O koks augalas cia, tai ir pati nezinau  g.gif

nu tikrai labai graži tavo foto ax.gif o čia su makro daryta? g.gif ir koks ten fonas? jetau kiek aš laiko į ją žiūrėjau ir svarsčiau visa tai doh.gif Nu man tikrai kažkaip sunki foto pasirodė,bet aišku labai graži ax.gif Džiaugiuosi,kad tau patiko pratesimas blush2.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 04 09, 02:22)
o la la la, pakomentavau flickr.  4u.gif

Man patiko pandres koliazas, taip pat fredericos ir kikirikes. Kiti nekabino.  4u.gif

ačiū 4u.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 04 09, 08:44)

Gal galite pasidalinti kur rasti action'u spalvu "prigesinimui"? As be ju dirbu unsure.gif

Aciu, kad komentuoji 4u.gif  Naujokas, nenaujokas, vis tiek matai kas kabina ar ne nuotraukoje. Tai is svarbiausia mirksiukas.gif

Labai net gerai, patiko. Patiko mintis, patiko sviesa thumbup.gif

uoj dabar net nepamenu,kur aš tuos action ėmiau g.gif bet šiaip ieškojau aš per google ,įvedžiau " PS action free" man rodos ir išmetė nemažai blush2.gif o aš tai dar ir taip darau dabar...prisižiūrėjau kaip tie action padaryti ir eksperimentuoju, darau panašius veiksmus,kai ko daugiau kai ko mažiau blush2.gif
džiaugiuosi ,kad patiko koliažo pratesimas 4u.gif

Tai kaip supratau, pirmą kartą dalyvavau nu ir nenusvilau - labau džiaugiuosi 4u.gif Lauksiu kito žaidimo 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(maija @ 2011 04 09, 09:44)

Kaip grazu  wub.gif  Tikrai labai gerai sugalvojai  4u.gif

ačiū blush2.gif
Atsakyti
labutis,
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 08, 22:48)

Kikirike + ?
Ša...gamta bunda...

taip pavasariška wub.gif
pabandžiau mažosios foto su su canon DPP padėliot, ar normalesnis J/B?
user posted image
gal nesimūčint tiek su PS, nes su tuo digital photo profesional gerokai lengviau wub.gif Ai, dar vakar debesį pamokų internete peržiūrėjau kaip su RAW failais dirbti PS, tai atradau, kad aš šešėlius per daug "nugesindavau" blush2.gif bestumdydama tuos parametrus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 09 balandžio 2011 - 10:23