Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 08, 22:48)
na dedu Jūsų teismui  :

Nuostabu.Eik tu sau, kaip gerai. wub.gif

As taip nemoku.
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 04 09, 11:22)
pabandžiau mažosios foto su su canon DPP padėliot, ar normalesnis J/B?

bigsmile.gif man tai laaaabai liuks, puiki foto dabar 4u.gif

O la la la, o aš tavo nėštukės portretuose labiausiai šviesą nagrinėjau ir pozas, tai man suknelė ir neužkliuvo ax.gif o šviesa graži ax.gif

Fredericos koliažas tai wow..... wub.gif

ir paskutinis "ša..gamta bunda" labai liuks, mintis ir foto dera tarpusavy ax.gif
Atsakyti
As pries fotosesijas nestukiu issiklausinejau, ar turi rubeliu kokiu tinkamu fotografuoti. Dar ir savo nemazai isimeciau. smile.gif Viena teko nuo galvos iki koju aprengti savo atsinestais, nes tiesiog neturejo tinkamu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 09, 08:50)
labas rytas 4u.gif
nu tikrai labai graži tavo foto  ax.gif o čia su makro daryta?  g.gif ir koks ten fonas? jetau kiek aš laiko į ją žiūrėjau ir svarsčiau visa tai  doh.gif Nu man tikrai kažkaip sunki foto pasirodė,bet aišku labai graži  ax.gif Džiaugiuosi,kad tau patiko pratesimas  blush2.gif

Nuuu kur jau ten pas mane makro, man apie toki dar ilgai tik svajoti teks... Ismokau saviski objektyva isnaudoti taip, kad plautu man fona pagal mano norus. Fonas - gatve. Zolyte prie pat vaziuojamosios dalies bordiuro augo. Uz jos miskas, pro tarpeli tarp medziu islindo saules spinduliukas ir nuspalvino man zolyte sia nuostabia spalva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2011 04 09, 10:28)
bigsmile.gif man tai laaaabai liuks, puiki foto dabar 4u.gif

4u.gif ačiū, vadinas, kol išmoksiu normaliai su PS verst į j/b, tai darysiu su DPP iš canon ax.gif
Atsakyti
Įdedu pasibandyma... pliekit! smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 09, 11:27)
Nuostabu.Eik tu sau, kaip gerai. wub.gif
As taip nemoku.

eik jau eik,nemoka mat ji doh.gif
ačiū labai blush2.gif

QUOTE(bizyte @ 2011 04 09, 11:28)

ir paskutinis "ša..gamta bunda" labai liuks, mintis ir foto dera tarpusavy ax.gif

ačiū labai blush2.gif

QUOTE(green_tea @ 2011 04 09, 13:32)
Nuuu kur jau ten pas mane makro, man apie toki dar ilgai tik svajoti teks... Ismokau saviski objektyva isnaudoti taip, kad plautu man fona pagal mano norus. Fonas - gatve. Zolyte prie pat vaziuojamosios dalies bordiuro augo. Uz jos miskas, pro tarpeli tarp medziu islindo saules spinduliukas ir nuspalvino man zolyte sia nuostabia spalva  4u.gif

nu bet ir šaunuolė bigsmile.gif o aš vis masčiau kaip čia kas kaip kur su tuo fonu doh.gif
Papildyta:
beje,buvau pinhole kūrybinėse dirbtuvėse - super ,labai patiko thumbup.gif

vėliau įmesiu pora foto blush2.gif

o su pinhole foto tai vėliau sakė nuskanuotas atsiųs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 09, 18:38)

beje,buvau pinhole kūrybinėse dirbtuvėse - super ,labai patiko  thumbup.gif

vėliau įmesiu pora foto  blush2.gif

o su pinhole foto tai vėliau sakė nuskanuotas atsiųs  ax.gif

Tai gal užsikabinsi ir pradėsi tokiu būdu fotkint ? mirksiukas.gif
Atsakyti
oi merginos, nuostabios jusu nuotraukos, puikus koliazai smile.gif grazu ziuret, uzeinu cia ir atsigaunu wub.gif

o as vis lb norejau auto, bet neturiu stovo doh.gif tai snd idarbinau vyra lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 09, 18:19)

Oj, man ne. unsure.gif
Atsakyti
Idomu kodel smile.gif bandysim taisytis smile.gif
Atsakyti
galit drasiai mane kritikuot, tikrai neisizeisiu, atvirksciai lb idomu nuomone, del to foto ir idejau smile.gif gal kliuna veido israiska? blush2.gif cia taip specialiai biggrin.gif bandziau su make upu derint ax.gif tongue.gif
Atsakyti