Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 09, 18:25)
Idomu kodel smile.gif bandysim taisytis smile.gif

Asmeniskai man labai nepatinka jb su spalvota detale.Ir kompoziciskai-fotikas remiasi i kadro krasta.Ir apdirbimas kazkoks keistas.Sorry, man ne unsure.gif
Atsakyti
viksas gerai, aciu uz nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 09, 19:19)
oi merginos, nuostabios jusu nuotraukos, puikus koliazai smile.gif grazu ziuret, uzeinu cia ir atsigaunu  wub.gif

o as vis lb norejau auto, bet neturiu stovo  doh.gif  tai snd idarbinau vyra  lotuliukas.gif

as tai arba uz jb, arba tada uz spalvota. nors cia kazkiek Sin City dvasios ir yra, bet tada reiktu dar daugiau tos dvasios biggrin.gif dar norisi daugiau atsipaidavusio veido. o šiaip tai nėra foto bloga, bet ne iki gero ir gera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 09 balandžio 2011 - 18:50
tongue.gif vis nedatempiu smile.gif aciu, brumbrumai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 09, 19:00)
Tai gal užsikabinsi ir pradėsi tokiu būdu fotkint ?  mirksiukas.gif

nu net nežinau,žiūrėsim blush2.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 09, 19:46)
galit drasiai mane kritikuot, tikrai neisizeisiu, atvirksciai lb idomu nuomone, del to foto ir idejau smile.gif gal kliuna veido israiska?  blush2.gif cia taip specialiai biggrin.gif  bandziau su make upu derint  ax.gif  tongue.gif

nu aš tai negaliu komentuoti ,nes man iškart Nuodėmių miestas blush2.gif nu mačiau ir filmą ir dar spektaklį - nu man labai patinka jie ax.gif nors šiaip man tos spalvotos detalės juodam nelabai gal,bet kadangi man patinka filmas ,tai man ir šitas auto patinka- man jis primena filmą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 09, 18:58)
man ir šitas auto patinka- man jis primena filmą  thumbup.gif

aciu wink.gif man ir pasirode, kad tos lupos visai smagiai ziurisi smile.gif
Atsakyti
Labu labu,

Nu jau koliažų grožiai wub.gif labai smagu ateiti ir rasti čia tokių gerų foto su mintimi drinks_cheers.gif

Vanilla, man foto visai patiko, įdomiai žiūrisi spalva ir JB, nors pastebėjau, kad tai labai kritikuojamas variantas, bet šį kartą man patinka. Kas dėl kritikos, tai pritariu Brumbrum nuomonei, jei jau toks stilius gaudomas, norisi jo sodraus, tikro. Gal pasižiūrinėk tokias foto internete ir pabandyk dar pafotografuoti? Labiausiai man užkliuvo nukirsta ranka, norisi erdvės daugiau kairėje, dabar kadras suspaustas. Pritarsiu ir nuomonei dėl veido išraiškos, norisi didesnio atsipalaidavimo, gal kažkokio "naglumo" tavo akyse, pasitikėjimo savimi, kuris trykštų g.gif

Čia šiandienos pasižaidimų, objektyvo prisijaukinimo variantas, kažkodėl norėjau būtent koliažo...o ką manote jūs? g.gif
user posted image

Ar šitas geriau?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 09 balandžio 2011 - 20:07
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 09, 19:19)
o as vis lb norejau auto, bet neturiu stovo  doh.gif  tai snd idarbinau vyra  lotuliukas.gif

pažiūriu,vėl sugrįžtu,o tai gerai,traukia kažkas g.gif sakyčiau man patinka 4u.gif

sveikos 4u.gif
seku temą,ne viską spėju,bet... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 04 09, 20:52)

Čia šiandienos pasižaidimų, objektyvo prisijaukinimo variantas, kažkodėl norėjau būtent koliažo...o ką manote jūs? g.gif

labai švelnu - man patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 04 09, 20:52)

gražiai,taip švelniai ir meiliai,bet antroje man tas rudas krepšys kaip ir nereikalingas gal g.gif nes traukia akį ir bandai įžiūrėt kas ten ruduoja,kokia tekstūra jo ir tt... biggrin.gif man į pintą krepšį panašu,ar klystu?
Atsakyti
Vija, lb smagu smile.gif) aciu

Gotte, dekoju uz pastabas wink.gif Man lb lb patiko tavo koliazas drinks_cheers.gif gal tik desinej foto, kazkas fone rudo siek tiek kliudo g.gif , bet is kitos puses, gal atvirksciai atsveria ir "uzdaro" kadra, grazina zvilgsni prie vidurio.
Jei taip graziai nefotografuotum, lb noreciau padaryt tavo nestukes fotosesija biggrin.gif
Atsakyti
Dėkui už komentarus, įkėliau dar vieną koliažą (prie senesnės žinutės), nes nuo brumbrum gavau pastabą, kad per sunki antra foto ir daugumai kliuvo tas pintas vazonas fone, kaip jums antrasis variantas? g.gif

QUOTE(v*i*j*a @ 2011 04 09, 20:00)
gražiai,taip švelniai ir meiliai,bet antroje man tas rudas krepšys kaip ir nereikalingas gal  g.gif nes traukia akį ir bandai įžiūrėt kas ten ruduoja,kokia tekstūra jo ir tt...  biggrin.gif man į pintą krepšį panašu,ar klystu?

aha, ten vazonas gėlės kyšo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 09 balandžio 2011 - 20:14