Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 09, 20:01)

Jei taip graziai nefotografuotum, lb noreciau padaryt tavo nestukes fotosesija biggrin.gif

biggrin.gif he he..

Aš čia siūliausi jau į modelius, va kelios mergytės lyg sakė norėtų, tai jeigu jos neprieštarauja ir jeigu tik turi idėjų, tai prašom, gal kažkaip susiderinsim... galit ir keliese fotkinti pasimokinimui... Tik pas mane didelis minusas, kad yra bamboj auskaras, kuris šiuo metu jau ne super gražiai atrodo. Pliusas - nėra strijų ant pilvo. Bet čia turbūt tokie pliusai ir minusai, kurie nesunkiai fotošopinami g.gif

Aš pati šiuo metu va ieškau nėštukės pasimokinimui... ax.gif Gal turit ką parekomenduoti? Šiaip labai bijau belen ką imti...ta prasme nematydama žmogaus, nes bijau, kad ateis žiauriai nesusitvarkiusi moteris ir tada man reikės spausti kažką tokiooo doh.gif gal ir durna ta baimė, nes šiaip juk logiškai suprantu, kad daug kas nuo fotografo priklauso, nuo fotografavimo kampo ir kad iš visokių situacijų galima išsisukti...Ką jūs manot apie tai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 04 09, 21:24)
Aš pati šiuo metu va ieškau nėštukės pasimokinimui... ax.gif Gal turit ką parekomenduoti? Šiaip labai bijau belen ką imti...ta prasme nematydama žmogaus, nes bijau, kad ateis žiauriai nesusitvarkiusi moteris ir tada man reikės spausti kažką tokiooo  doh.gif gal ir durna ta baimė, nes šiaip juk logiškai suprantu, kad daug kas nuo fotografo priklauso, nuo fotografavimo kampo ir kad iš visokių situacijų galima išsisukti...Ką jūs manot apie tai? g.gif

eik į nėštukių pašnekesius ir tiesiog pasiūlyk, manau tikrai atsiras norinčių nusifotografuoti.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 09, 20:30)
eik į nėštukių pašnekesius  ir tiesiog pasiūlyk, manau tikrai atsiras norinčių nusifotografuoti.

Žinau, bet vat bijau nematydama žmogaus išsirinkti... ar prašyti foto atsiųsti ir tada rinktis? g.gif nes kaip įsivaizduoju tai norinčių bus ne viena ir ne dvi g.gif dėl to ir klausiu...
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2011 04 09, 21:35)
Žinau, bet vat bijau nematydama žmogaus išsirinkti... ar prašyti foto atsiųsti ir tada rinktis?  g.gif nes kaip įsivaizduoju tai norinčių bus ne viena ir ne dvi  g.gif dėl to ir klausiu...

na pakviesk norinčias fotografuotis išgerti kavos, susipažinti. O paskui jei matysi gali, tai ir susitarsit dėl fotografavimo. Jei ne, prarasi tik nedaug savo laiko ir tiek.
Atsakyti
Pinhole gamyba ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
o čia šiandieninis dangus...

user posted image

ir pinhole darymo aplinka blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos, kaip tingiu ką nors komentuot blush2.gif Bet skaitau viską, daug grožių matau, šaunuolės Jūs ir tiek...

Ne kritikai, šiaip, rytojui prašviesinti, sako vėl žiema ateina biggrin.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 09, 20:54)
Pinhole gamyba  ax.gif

user posted image

Gražios nuotraukytės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 09 balandžio 2011 - 21:38
QUOTE(gotte @ 2011 04 09, 20:35)
Žinau, bet vat bijau nematydama žmogaus išsirinkti... ar prašyti foto atsiųsti ir tada rinktis?  g.gif nes kaip įsivaizduoju tai norinčių bus ne viena ir ne dvi  g.gif dėl to ir klausiu...

Einam kartu ten.As irgi bijau:))

Labai svelnus ir mielas pirmas nestukes koliazas.

Kikirike-super.Jega.Ech. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 09 balandžio 2011 - 21:37
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 09, 22:15)
Sveikos, kaip tingiu ką nors komentuot  blush2.gif Bet skaitau viską, daug grožių matau, šaunuolės Jūs ir tiek...

Ne kritikai, šiaip, rytojui prašviesinti, sako vėl žiema ateina  biggrin.gif
Gražios nuotraukytės  4u.gif

ačiū ax.gif
orchidėja labai graži,kodėl išėmiai? g.gif primena vasarą wub.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 04 09, 22:36)

Kikirike-super.Jega.Ech. biggrin.gif

ačiū ax.gif
Atsakyti
bye1.gif pasirodau, kad nepamirstumet ir grizus nereiketu vel namu darbu daryt biggrin.gif ale ziuriu dar viena skoliazu zaidimas sukasi! Ot saunuoles! itariu is ankstesnio zaidimo ne visos foto i flickr sudetos.. nereikia suziureti nuodeminguju nepadariusiu koliazu?
Atsakyti
Tylios šį šeštadienį, sakau ir aš atia, ryt 6 keltis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 09 balandžio 2011 - 22:47
R.P.Z., grazi sviesa juodame fone thumbup.gif , mieli laseliai ant gerberos.

Vanillla, daili mergicka esi bigsmile.gif . Kadras idomus tik kiek suspaustas, bent fotiko "ziurejimo" kryptim noretusi daugiau erdves. Kitas dalykas: nezinau i ka ziureti pirmiausia, ka norejai akcentuoti/pasakyti nuotraukoje: mergina, jos lupas ar fotoaparata? Nes ir neiprastas fotoaparatas traukia aki ir dali mergina ir jos JB kadre isryskintos lupos.

gotte, mielas koliaziukas su pilviuku ir zibutemis. Gaivu, pavasariska smile.gif Balsuociau uz pirma var., kur zibuciu vazele perrista kaspineliu. Man kazkaip pilviukas ir kaspinelis su dovanele asocijuojasi smile.gif

As kol kas tik savo drauges fotkinu. Kazkaip irgi nejauku svetimo zmogaus kalbinti... Be to nezinau kur ji fotografuoti? Jo namuose, pas save? Pas zmogu nezinai kokia aplinka, apsvietimo salygos... Nors gal viska aptariant galima issiaiskinti... rolleyes.gif

Kikirike, Pinhole gamybos reportaziukas labai idomus. Super nuotraukytes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 09 balandžio 2011 - 23:10
O la la la, labai aciu smile.gif Isties, foto dariau savo puslapiuko avatarui smile.gif esu pradedancioji fotografe - vizaziste, todel viska kartu ir iskart norejau rodyt smile.gif doh.gif ir kad fotografuoju, ir makiaza idomesni pateikt smile.gif ir siap, save parodyt smile.gif o dar gi kartais pamodeliauju biggrin.gif todel taip ir gavosi smile.gif viskas viename smile.gif))
Atsakyti