Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 10, 17:03)
Čia gal net ne laikmetis, o ideologija, nes iš esmės kryptis buvo įvairiu metu skirtingose šalyse. Na, kai išryškinamos  asmenybės, na neturint omeny to, kad visi žmonės yra asmenybės biggrin.gif Toks tapybiškumas, netikrumas.  Čia ne tas fotikas esmė, o žmonių įtaiga. Va fotiką ir Vanilla fotiką turi, bet jos nuotrauka tikrai ne tos pakraipos biggrin.gif  Na, toks dailės+fotografijos+kino žaismas, politika savotiška biggrin.gif  Aišku, negali sakyti, kad tai šių dienų, bet tos nuotraukos  fotomenininkė tai šiuolaikinė palyginus.
Na, čia Dr. Kaligari reik pažiūrėti, kad suprastum kas tai yra biggrin.gif
Gražios nuotraukytės su balerina  4u.gif

Na bet negali paneigti jog ir rubas labai nulemia foto nuotaika/dvasia. Fotografijoje viskas svarbu manau. Tiek fotografuojantysis, tiek besifotografuojantis, aplinka, detales, rubai, technika ir t.t. Ai bet ka as cia pilstau is tuscio i kiaura. biggrin.gif Ir taip viskas aisku. cool.gif
Atsakyti
ai dar brūkštelsiu apie tą foto su gulbe. Žinant, kad Leonardo Dicaprio lig ir fondą įkūręs, kovotojams už gyvūnų teises, netikiu, kad būtų sutikęs fotografuotis, jei tai gulbei būtų kas negero nutikę. Tai vat, žiūrėkit ir grožėkitės ta fotografija, be jokių blogų minčių smile.gif
Jei neklystu ir su baltu meškiu Knut, kai jis dar visai mažutukas buvo, jis kažkokiam žurnalo viršelyje puikavosi, taip pat kaip agitacija už gyvūnų teises ar kažkas panašaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 balandžio 2011 - 16:20
Yvete guodžia dabar visus biggrin.gif
O šiaip aš labai gerbiu Dicaprio, labai teisingas žmogus.

QUOTE(kristukass @ 2011 04 10, 16:17)
Na bet negali paneigti jog ir rubas labai nulemia foto nuotaika/dvasia. Fotografijoje viskas svarbu manau. Tiek fotografuojantysis, tiek besifotografuojantis, aplinka, detales, rubai, technika ir t.t. Ai bet ka as cia pilstau is tuscio i kiaura.  biggrin.gif  Ir taip viskas aisku.  cool.gif
Aišku, kad taip biggrin.gif drinks_cheers.gif Bet ***** ta fotografija vis tik metafizika. Turbūt visi gali būt amatininkais, bet daugiau nei tai lemta ne visiems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 10 balandžio 2011 - 16:23
QUOTE(Yvette @ 2011 04 10, 15:53)
kieno čia foto?
šiaip labai geras pavyzdys, kad detalės ne visada svarbios. Svarbi visuma.
Pagalvojau, kad jei kuri čia įkeltų tokią foto, t.y. būtų vienos mūsų, tarkuotume dėl nukirptos kojos  smile.gif

Zinau tik, kad cia Vodianova(modelis), o kas fotografavo-nzn.Grazu.
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2011 04 10, 15:55)

OMG, pirma wub.gif wub.gif Ir trecia smile.gif
Atsakyti
Yvette, mane tai tikrai pavyko siek tiek nuraminti. biggrin.gif

As taip pat manau, jog fotografuoti gali visi, bet tikra mena gali islauzti tik su tam tikra dovana gimes zmogus. smile.gif
Atsakyti
Klausykit, ar cia skaitosi kontrazuras?
user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu dedu koliažą žaidimui, kuriame iš pradžių kaip ir nedalyvavau, labai neteiskit, nes kažkaip šį kartą man nesikūrė super genialios idėjos, plius tą pudeliuką pajamiau ant greičio taip...be to poryt į Šiaulius išlekiu, tai pagalvojau, kad ten tuo labiau nebus laiko...tai sukurpiau šiandien blush2.gif

Dvi versijos koliažo man gavosi, viena truputį jumoristinė ir kita - rimtoji. Pavadinimas abiems tas pats

Kiti laikai, nauji draugai ARBA Po trisdešimties metų

... + Gotte

user posted image

user posted image

Atsakyti
Ačiū visiems, komentavusiems Applus.

Leonardo foto tokia nuotstabiai paprastai stebuklinga, kad nebežinau ar greitu metu matysiu ką nors gražaus, nes ta foto man unikali, nepakartojama. Ypač kai labai gerbiu paties aktoriaus talentą. Nepakartojamai gražus ir talentingas žmogus, nuostabi nuotrauka.

Mes lyg į pabaigą su ligomis. Mažiukas dar ant vaistų, bet jau sveikstam...

Kad netuščiai, įdedu koliažą- man jis pats gražiausias iš visų kokius esu padariusi smile.gif (pakėliau pati sau uodegą).

user posted image
Atsakyti
Ech kaip sunku jus pasivyti smile.gif

Labai patiko je t'aime , is paskutiniu pirmoji... Labai liuks... Flickre prabegom maciau, kad daugiau yra smile.gif

Ievukio koliaziukas irgi patiko... antras variantas labiau uz pirma.... smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 04 10, 17:52)
Klausykit, ar cia skaitosi kontrazuras?

Nezinau kaip ten skaitosi, bet man baisiai grazu wub.gif

QUOTE(gotte @ 2011 04 10, 18:44)

Labai patiko mintis ir pirmoji nuotrauka man labiau patinka... antroje per daug vienodai viskas atkartota... nebelieka paslapties vietos interpretavimui ir pagalvojimui...

QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 10, 19:12)
Mes lyg į pabaigą su ligomis. Mažiukas dar ant vaistų, bet jau sveikstam...

Kad netuščiai, įdedu koliažą- man jis pats gražiausias iš visų kokius esu padariusi smile.gif (pakėliau pati sau uodegą).

O as drysiu pasakyt, kad tai tikrai toli grazu negeriausias tavo darbas smile.gif... Man asmeniskai per daug tuscios erdves abiejose foto... ir del to jos atrodo tustokos... na pagrindiniai objektai uzimai tikrai mazai vietos ir isstumdyti pakrasciais... Bet cia tik mano tokia kukli nuomone...

O as jau mastau kad kazkokios nesamones man su juostiniais fotikai doh.gif Pries menesiuka, pries planuota fotosesija sugedo vieno juostinuko matavimas... tai pasiemiau dar viena, kad butu atsarginis... Zodziu sendien lekiau nestukes fotografuoti ir svieziai pirktas pastrigo... doh.gif Gerai, kad visa manta susirinkus turejau... tai persidejau juosta ir be sviesos matavimo is akies nustatinejau... ziuresiu ryt, kas gavosi unsure.gif Tikiuosi, kad kazkas bus... Nes kitaip verksiu dramblio asarom... zodziu reik viska nest taisyt ir vel islaidos.... Liksiu kuriam laikui tik su 6x6....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 10 balandžio 2011 - 18:55
QUOTE(Akasha @ 2011 04 10, 19:53)
O as jau mastau kad kazkokios nesamones man su juostiniais fotikai  doh.gif  Pries menesiuka, pries planuota fotosesija sugedo vieno juostinuko matavimas... tai pasiemiau dar viena, kad butu atsarginis... Zodziu sendien lekiau nestukes fotografuoti ir svieziai pirktas pastrigo...  doh.gif  Gerai, kad visa manta susirinkus turejau... tai persidejau juosta ir be sviesos matavimo is akies nustatinejau... ziuresiu ryt, kas gavosi unsure.gif Tikiuosi, kad kazkas bus... Nes kitaip verksiu dramblio asarom... zodziu reik viska nest taisyt ir vel islaidos.... Liksiu kuriam laikui tik su 6x6....

eksponometro įsigyti nenorėtum?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 10, 19:58)
eksponometro įsigyti nenorėtum?

Turiu, bet kaip tycia buvau nepasiemus smile.gif... ir siaip kazkaip pripratau, kad gana patogu, kai fotike matavimas.... O vat, kad numyletinio shuteris pastrigo, tai tikrai verkt norisi.... Cia tikriausiai man tycia isbandymai kazkokie, kad skaitmena meciau taip greitai.... sad.gif Bandysiu rytoj nunesti i taisykla, tikiuosi, kad neapiples labai.....
Atsakyti
Ar labai supeiksit, truptį spėjau papyškit su bliaunančia gražuole
dry.gif

user posted image

spalvų

user posted image
Atsakyti