Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Cheles @ 2011 04 10, 22:40)
balerina superina  thumbup.gif

Gristu as irgi su keliom foto kritikai (trecias bandymas protretu uzduotim)

man pirmoji faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 10, 18:12)

Man nerodo.. unsure.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 10, 19:32)

Ir cia nerodo pirmos.Antra grazi, bet nieko nenusimanau peizazuose smile.gif

Cheles, man pirmas labiausiai, bet kazko jam truksta, o ko-pati nezinau.

Aciu uz geles:D bet ar tai kontrazuras, tai nezinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 10 balandžio 2011 - 21:57
QUOTE(Alabama @ 2011 04 10, 21:56)
Ir cia nerodo pirmos.Antra grazi, bet nieko nenusimanau peizazuose smile.gif

Aš pati nenusimanau, o nerodo, nes dažnai trinu iš flicres, keičiu ir pan. At ci pra šau cool.gif http://www.flickr.co...s/59296460@N07/
Atsakyti
Labryt,

Dėkui už komentarus mano koliažui 4u.gif labai pralinksmino komentaras flickr'e biggrin.gif Gaila nemačiau Alabamos foto, klausyk o tu ten irgi kažką panašaus su kitu šuniu darei, kaip kaip Zirzė rašo? g.gif

O ta foto su šuniu ir kūdikiu tai superinė, toookia nereali wub.gif nebijočiau aš taip, šuo turi būti nestabilios psichikos, kad kažką padarytų vaikui. Jeigu pažįsti savo šunį, tai gali būti tikras dėl jo 100 proc. Dėl saviškio tai man anei kiek širdis nesudrebbėtų. schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Žiūriu po savaitgalio nemažai padirbėjot, ir koliažų kiek puikių thumbup.gif šaunuolės, visų tikrai labai gražūs, puikūs darbai 4u.gif

man labai liūdna, bet aš pasuosiu su koliažu, kėliau vėją, kad reik foto man , o dabar pasuoju cry.gif nenumatytų darbų krūvą gavau, tai reikia blokuotis kažkaip nuo sm'o.. o apie fotografiją jau nebešneku doh.gif bent šią savaitę, o gal ir dvi..

gal mergaitės yra norinčių koliažą padaryt? persiūsčiau dalyvės nuotraukytę? ax.gif
Atsakyti
Labas rytas.

Kažkokie nekalbadieniai.
Koliažo foto nejuda iš vietos. Realiai tai ji labai lengva, bet va tokiai foto padaryt pratesimą sunku. Ypač kai vienas variantas jau buvo, tai nekopijuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 11, 08:22)
gal mergaitės yra norinčių koliažą padaryt? persiūsčiau dalyvės nuotraukytę?  ax.gif

persiųsk į buuuchepaula@yahoo.com
Papildyta:
QUOTE(gotte @ 2011 04 11, 08:15)
nebijočiau aš taip, šuo turi būti nestabilios psichikos, kad kažką padarytų vaikui. Jeigu pažįsti savo šunį, tai gali būti tikras dėl jo 100 proc. Dėl saviškio tai man anei kiek širdis nesudrebbėtų.  schmoll.gif

fainai. man ta foto irgi nuostabi. Tik kaip minėjau, niekada neturėjom šuns, tai nežinau kokie jie. Žiūrėk gal su savo pilvuko gyventoju tokią foto padarysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 04 10, 22:40)

Ir ne kritikai, o pasidziaugimui - musu trumpos fotosesijos metu imazintas mano mazosios (nezinau kaip Deividuko) pirmasis berniuko bucinys  biggrin.gif

maniskis tai kazanova biggrin.gif

QUOTE(gotte @ 2011 04 11, 08:15)
O ta foto su šuniu ir kūdikiu tai superinė, toookia nereali  wub.gif nebijočiau aš taip, šuo turi būti nestabilios psichikos, kad kažką padarytų vaikui. Jeigu pažįsti savo šunį, tai gali būti tikras dėl jo 100 proc. Dėl saviškio tai man anei kiek širdis nesudrebbėtų.  schmoll.gif

gimineje turim toki nutikima, kad savas suo, atrodo angeliskas, niekad net nepagalvotum, kad gali kam nors ikasti, o cia dar vaikui, kuriuos jis be proto mylejo...bet tuo atveju, sudraske visa veida (iki siol gilus randai ant veido, nors jau ji panele, 18m...bet randai tai visam gyvenimui)...taigi velgi,kaip sakau, niekad negali zinoti, gyvunas yra gyvunas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 11 balandžio 2011 - 09:50
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 11, 09:23)
gimineje turim toki nutikima, kad savas suo, atrodo angeliskas, niekad net nepagalvotum, kad gali kam nors ikasti, o cia dar vaikui, kuriuos jis be proto mylejo...bet tuo atveju, sudraske visa veida (iki siol gilus randai ant veido, nors jau ji panele, 18m...bet randai tai visam gyvenimui)...taigi velgi,kaip sakau, niekad negali zinoti, gyvunas yra gyvunas.

Tas "myli vaikus" tai sakyčiau labai sąlyginis g.gif Turi stebėti savą šunį, kaip jis elgiasi skirtingose situacijose, kur laiko save šeimos hierarchijoje. Tas šuo gali puikiai jaustis su vaikais, būti pats draugiškiausias, bet jei yra ženklų, rodančių, kad jis save šeimos grandinėje laiko "aukščiau" už vaikus, tai žinoma tam tikrose situacijose jis gali sugalvoti "pamokyti" vaiką, kuris peržengė tas hierarchijos ribas. Štai vienas iš pavyzdžių: gyvūnas pro duris visad pirmiau praleidžia šeimininką, vadinasi, jis laiko šeimininką "aukščiau", priima kaip vadą. O gal jis tada jau braunasi pats, nepraleisdamas vaikų? Jau ženklas, kad jis save laiko aukščiau vaikų šeimos grandinėje. Ir tokių mini ženklų/pavyzdžių yra nemažai. Yra šunų, kurie ypač linkę dominuoti ir jiems galbūt net visą gyvenimą turėsi parodyti "jo" vietą, "nuleisti" žemiau, jei jis pradeda rodyti dominavimą. Šuo yra gaujos gyvūnas ir jam galioja gaujos taisyklės. Naminio šuns gauja yra jo šeima ir nuo pat pirmų minučių joje jis stengiasi užsitvirtinti savo vietą.
Čia svarbus ir tinkamas auklėjimas, dresūra, šuns iškrovimas, veislė, kilmė, paveldimumas, psichikos stabilumas ir t.t.t... Daug ką galima kontroliuoti ir žinoma, reikia stebėti mirksiukas.gif Kad po to nereiktų stebėtis: "jis mylėjo vaikus ir šitaip pasielgė".

bet aš jau čia išsiplėčiau cool.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 11 balandžio 2011 - 10:07
Laba...
nebespeju visiskai...
Labai patiko balerina...pati pirma foto ant begiu...trapumas toks jauciasi, basos kojos, salti mediniai begiai, balta suknele...labai labai viskas...

Koliazas labai patiko"Ša...gamta bundas" ar kazkas tokio...

As saviskei vizija turiu, ne tokia kokios noreciau, bet bandysiu igyvendinti ta minti...reik tik vieno dalykiuko dar...

Vakar uzsidejau savo teleobjektyva...tai fotkinau paukscius...gelytes...jega, patiko...imesiu vakare tikraiusiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 11, 10:54)
Vakar uzsidejau savo teleobjektyva...tai fotkinau paukscius...gelytes...jega, patiko...imesiu vakare tikraiusiai bigsmile.gif

Kol kas aš greičiau kintamo židinio, toks ten teleobjektyvas iki 300, myliu labiausiai... Jei ir toliau taip nepriprasiu prie fikso, teks keisti 70-300 į geresnį. Arba pvz 70- 200, o tą palikti, reik žiūrėt jau renkantis kuris geresnis.

Aišku, 50uko jokiais būdais neatsisakysiu. Turi būti, juolab, kad šviesus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 11 balandžio 2011 - 11:05
QUOTE(gotte @ 2011 04 11, 11:05)
Tas "myli vaikus" tai sakyčiau labai sąlyginis g.gif Turi stebėti savą šunį, kaip jis elgiasi skirtingose situacijose, kur laiko save šeimos hierarchijoje. Tas šuo gali puikiai jaustis su vaikais, būti pats draugiškiausias, bet jei yra ženklų, rodančių, kad jis save šeimos grandinėje laiko "aukščiau" už vaikus, tai žinoma tam tikrose situacijose jis gali sugalvoti "pamokyti" vaiką, kuris peržengė tas hierarchijos ribas. Štai vienas iš pavyzdžių: gyvūnas pro duris visad pirmiau praleidžia šeimininką, vadinasi, jis laiko šeimininką "aukščiau", priima kaip vadą. O gal jis tada jau braunasi pats, nepraleisdamas vaikų? Jau ženklas, kad jis save laiko aukščiau vaikų šeimos grandinėje. Ir tokių mini ženklų/pavyzdžių yra nemažai. Yra šunų, kurie ypač linkę dominuoti ir jiems galbūt net visą gyvenimą turėsi parodyti "jo" vietą, "nuleisti" žemiau, jei jis pradeda rodyti dominavimą. Šuo yra gaujos gyvūnas ir jam galioja gaujos taisyklės. Naminio šuns gauja yra jo šeima ir nuo pat pirmų minučių joje jis stengiasi užsitvirtinti savo vietą.
Čia svarbus ir tinkamas auklėjimas, dresūra, šuns iškrovimas, veislė, kilmė, paveldimumas, psichikos stabilumas ir t.t.t... Daug ką galima kontroliuoti ir žinoma, reikia stebėti mirksiukas.gif Kad po to nereiktų stebėtis: "jis mylėjo vaikus ir šitaip pasielgė".

bet aš jau čia išsiplėčiau cool.gif  blush2.gif

na as kaip neauginanti suns, ir neismananti ju psichikos niuansu, tai nesiginciju, tik sakau, kaip gali buti. Kaip zmogui buna, kad paslija psichika, taip ir gyvunams buna smile.gif
Atsakyti