Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 10, 20:32)

Si patiko savo svelniom spalvom. good.gif
Atsakyti
Va dar kačiukų, specialiai didelę nuotrauką,
žinau, kad niekai čia, bet šiaip - magaryčių biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 10 balandžio 2011 - 19:43
QUOTE(je t'aime @ 2011 04 10, 16:55)
na ką, įmetu šiandienines dar kelias smile.gif jų tiek, kad dar neįpusėjau nuotraukų tvarkyme  doh.gif matyt, teks darbą atidėt rytojui.

wow,nu kaip ir anos taip ir šitos sužavėjo - labiausiai pirma wub.gif

QUOTE(gotte @ 2011 04 10, 18:44)

Kiti laikai, nauji draugai ARBA Po trisdešimties metų

... + Gotte

va pirmoji superinė ,su jumoru ir kokia tatooooo 4u.gif wub.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 10, 19:12)

Kad netuščiai, įdedu koliažą- man jis pats gražiausias iš visų kokius esu padariusi smile.gif (pakėliau pati sau uodegą).

gražu wub.gif

Ar labai supeiksit, truptį spėjau papyškit su bliaunančia gražuole
dry.gif

man tas su spalvom gražus ,bet kažkaip horizontas per patį vidurį,norėtusi arba vandens daugiau arba sausumo gal daugiau g.gif bet šiaip gražu 4u.gif dar kartą nuėjau pažiūrėti - nu gal ten kitaip ir neišeitų blush2.gif reiškia ir taip turi būti thumbup.gif

dar kažkas įdėjo gėlytę,Alabama rodos - man gražu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 10 balandžio 2011 - 19:55
QUOTE(je t'aime @ 2011 04 10, 16:55)
na ką, įmetu šiandienines dar kelias smile.gif jų tiek, kad dar neįpusėjau nuotraukų tvarkyme

be komentaru thumbup.gif o cia belerina tikra, ar mergina tik vaidino? nes jei balerina, tai baciukai rankoje butu buve super ax.gif

QUOTE(gotte @ 2011 04 10, 18:44)
Nu dedu koliažą žaidimui, kuriame iš pradžių kaip ir nedalyvavau, labai neteiskit, nes kažkaip šį kartą man nesikūrė super genialios idėjos, plius tą pudeliuką pajamiau ant greičio taip...be to poryt į Šiaulius išlekiu, tai pagalvojau, kad ten tuo labiau nebus laiko...tai sukurpiau šiandien  blush2.gif

Dvi versijos koliažo man gavosi, viena truputį jumoristinė ir kita - rimtoji. Pavadinimas abiems tas pats

Kiti laikai, nauji draugai ARBA Po trisdešimties metų

... + Gotte

man zinok pirmas, nes atrasis tai kaip ir Alabamos rolleyes.gif

spalvų
g]

grazios spalvos ax.gif
Atsakyti
Ar labai supeiksit, truptį spėjau papyškit su bliaunančia gražuole

antra visai faina. spalvos patinka.

Paprasta, pamiršau tavo portretą pakomentuoti, dabar kaip tik kūdroje žiūrinėju.
Auskarai labai gražūs , kaip serbentų kekė. Labai fainai atrodo. Šiaip mielas portretas, bet pats vertimas į jb man nepatinka.
Papildyta:
Alabama kontražūras man mistika. Pati nesigaudau, bet prisimenu, kad Narajana kažkurioje temoje buvo pavyzdį įkėlusi ir nemažai lig apie tai rašė, tik surask tu dabar kur.
Apskritai, žalias miškas man kai kurie terminai, reiktų kokią knygą susirasti, paskaitinėti.
Tavo gėlės antra foto, labai graži. Tikrai.

Gotte su pavadinimu koliažai labai puikūs. Šaunuolė. Abu savaip įdomūs

Laukine sunku man tavo koliažą komentuoti. Na spalviškai fainai, bet abi foto kaip detalės tiktų, abi atskirai kitai foto į kompaniją.

Zirze, nu fainai pasitrumpinai vardą smile.gif

čia visai faina idėja fotografuojant nėštukes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 balandžio 2011 - 20:22
QUOTE(gotte @ 2011 04 10, 17:44)

Dvi versijos koliažo man gavosi, viena truputį jumoristinė ir kita - rimtoji. Pavadinimas abiems tas pats

aš už pirmą variantą mirksiukas.gif mirksiukas.gif kažkaip susigroja labiau, negu ta su kitu šunim mirksiukas.gif
Alabama wub.gif
Ir dar pakalausiu, bandžiau, kažką savo koliažui šnd fotkint ir gavos ŠŠŠŠŠ doh.gif per daug saulės. patiko man ir nuotaika, ir poza, nu bet degaaaa, net PS nepadeda. Kaip tokiom sąlygom fotografuot g.gif su blykste?
Atsakyti
matyt bijočiau savo kūdikį taip fotografuoti, nors neturėjom niekada šuns, tai nežinau. Nu bet foto tokia miela
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 10, 21:15)

Zirze, nu fainai pasitrumpinai vardą  smile.gif

aciu, buvo laikas permainoms biggrin.gif

atnesu ir as gelyte rolleyes.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Yvette @ 2011 04 10, 21:35)
matyt bijočiau savo kūdikį taip fotografuoti, nors neturėjom niekada šuns, tai nežinau. Nu bet foto tokia miela

nuotrauka tikrai labai grazi,bet as irgi bijociau savo vaika taip fotorafuoti, kad ir savas suo, niekad negali zinot...
Atsakyti
na čia gal nieko įpatingo....tiesiog negalėjau nepasidalinti šiandieniniu dangum blush2.gif

".... tarp žemės ir dangaus yra pilis svajų..."

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 10, 20:15)
antra visai faina. spalvos patinka.
Paprasta, pamiršau tavo portretą pakomentuoti, dabar kaip tik kūdroje žiūrinėju.
Auskarai labai gražūs , kaip serbentų kekė. Labai fainai atrodo. Šiaip mielas

Dėkui, kol vakaras atėjo man pačiai spalvota mielesnė paliko smile.gif Kažkaip gal pilkokas toks vertimas, net nežinau ax.gif

Alabama, man antroji gėlelė nuostabi 4u.gif
Atsakyti
balerina superina thumbup.gif

Gristu as irgi su keliom foto kritikai (trecias bandymas protretu uzduotim)

user posted image

user posted image

Dviese
user posted image

Ir ne kritikai, o pasidziaugimui - musu trumpos fotosesijos metu imazintas mano mazosios (nezinau kaip Deividuko) pirmasis berniuko bucinys biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sakykit, gal kažkas esat išsisaugojusi Loretos pamokėlę apie koliažo darymą- t.y. kaip ji ten sudeda į PS, kokiais matmenimis ir kaip apkerpa. Blyn, turėjau į bookmarkus įsikėlusi, bet va tvarkė diedas kompą ir dingo mano viskas.... Neberandu.. Bandau googlint irgi nerandu senose temose, tai sakau, kreipsiuos, gal kuri netoliese turit tą info ir labai nesugaišit ieškodama? ax.gif

Ačiū labai už nuomones. Keliu rankas- 000189.gif . Teisios Jūs, perdarysiu. Imsiu vieną iš koliažo ir poruosiu su stipresne foto. Šios tikrai abi priklauso "papildančiai" foto kategorijai.. 4u.gif
Atsakyti