Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 04 11, 11:04)
na as kaip neauginanti suns, ir neismananti ju psichikos niuansu, tai nesiginciju, tik sakau, kaip gali buti. Kaip zmogui buna, kad paslija psichika, taip ir gyvunams buna smile.gif

Su šunis auginančiais nesiginčyk biggrin.gif Kiek aš tokių pokalbių mačius per egzistavimą SM, oi biggrin.gif Pati irgi turėjau mielybę, buvau tikra dėl jo, bet neprileidau, tik vos vos, kad galėtų bakstelt ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 11 balandžio 2011 - 11:07
Gotte, man labai patiko tavo pasamprotavimas (ir vel nerandu kito zodzio, kaip tiksliau apibudinti ka galvoju doh.gif ).

Su MB mes svajojam apie auksaplauki terjera. Jie priskiriami kaip labiausiai vaikus mylinciai ir patikimiausiai ju atzvilgiu sunu veislei. Na bet kaip bebutu, bet man dideli sunys visada kele baime, nerima, nepasitikejima. unsure.gif
Atsakyti
Labuks, mergytes, nedalyvauju jusu pokalbiuose, foto irgi tik megejiskos, bet vakar netycia toka naturinis koliazas gavosi, tad pasidalinsiu ir laukiu kritikos rolleyes.gif .
Neatspindetas
Atsakyti
QUOTE(Sinrina @ 2011 04 11, 11:28)
Labuks, mergytes, nedalyvauju jusu pokalbiuose, foto irgi tik megejiskos, bet  vakar netycia toka naturinis koliazas gavosi, tad  pasidalinsiu ir laukiu kritikos  rolleyes.gif .
Neatspindetas

Labas. Jei čia prisijungsi, užteks labai nedaug laiko, kad bent pamatytum. Nesinori tavęs kritikuoti, bet fokuso nėra, neryšku, o kas kairėse išvis neaišku...
Atsakyti
Rita Gude...nelabai supratau ka tu pasakei, neissifruoju as...300 tu sakai nedaug...nu as manau, kad tai tikrai normalus televykas bigsmile.gif , na kaip man, pradziamokslei, kuriai patinka gamta, pauksciai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 11, 11:30)
Labas. Jei čia prisijungsi, užteks labai nedaug laiko, kad bent pamatytum. Nesinori tavęs kritikuoti, bet fokuso nėra, neryšku, o kas kairėse išvis neaišku...

Kad fokuso nera tai sutinku, o siaip - cia storaodis berzas ir jo kaimynu atspindziai vandenyje smile.gif.
Atsakyti
Sinrina, nesupyk, bet nera ka komentuoti. Net nezinociau nuo ko pradeti. wink.gif
Atsakyti
laukine va 4u.gif ir as issisaugojus , bet dar ir nebandziau biggrin.gif
http://www.supermama...?...494363&st=0
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 04 11, 11:54)
laukine  va  4u.gif ir as issisaugojus , bet dar ir nebandziau  biggrin.gif

SUPERŠIRDINGAI Tau dėkoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 04 11, 12:54)
laukine  va  4u.gif ir as issisaugojus , bet dar ir nebandziau  biggrin.gif

as taip pat darau kaip Loretoidas rase, o kaip tu darai? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 11, 11:06)
as taip pat darau kaip Loretoidas rase, o kaip tu darai? rolleyes.gif

as per photoscape smile.gif , bet reiks pabandyt per ps daryt , kazkaip atrodo labai sudetingai man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 11, 11:34)
Rita Gude...nelabai supratau ka tu pasakei, neissifruoju as...300 tu sakai nedaug...nu as manau, kad tai tikrai normalus televykas bigsmile.gif , na kaip man, pradziamokslei, kuriai patinka gamta, pauksciai bigsmile.gif

Na, gal. man atrodo, kad mažai. ir sakyčiau televykas prasideda bent nuo 200 ir iki bent 500 biggrin.gif Kai išlaikyt neina ir reikia pagalio prilaikyti. Va čia tai televykai, nuvarei į stadioną ir varai sau, o ką su tokiu iki 300, jeigu jau nuo 250 prasideda muilas (nors aš iki galo spaudžiu biggrin.gif ). Man irgi patinka pritraukt, gražiau išplauna foną.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 11 balandžio 2011 - 12:21