Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

na manau as jau uzsivedziau ant vandu,tokiu groziu prisipirkot wub.gif ,kad dabar ir man prisireike unsure.gif doh.gif
Atsakyti

O kad išmokt augint, visų pirma reikia įsigyt, neauginant, nebandant, nieko nebus smile.gif

mergaite56, kviečiu į parodą, išsirinksit 4u.gif
Atsakyti
su mielu noru atvykciau,tik kad neturesiu kaip smile.gif tai zinoma,jaigu nieko nebandysi tai nieko ir nemokesi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaite56: 06 balandžio 2011 - 12:53
VANDOS wub.gif blink.gif doh.gif wub.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif wub.gif jau noriu ir aš lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Lerikyte, ačiū už namučius bigsmile.gif o jau Vandutė lotuliukas.gif tai dieviškai graži bigsmile.gif Tikiuosi Jurgita ir Cimbidium King turės biggrin.gif
Atsakyti
vanduciu manija puola lotuliukas.gif cia kaip koks gripas visoms lotuliukas.gif
Atsakyti
Lerikyte, aciu uz nauja tema 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas buvo TIK GĖLĖSE, įdomu ką ten vakar taip krovė unsure.gif
Dėl vandų, tai sudėtinga jų priežiūra, rekomenduočiau pirma pasiskaityt, nes yra lepūnės ir užsispyrusios, net mažiausios klaidelės ar aplaidumo nedovanoja. Kaip aš sakau, pencinykų gėlės lotuliukas.gif (čia aš apie save). Tad pagalvokit ar turėsit joms laiko. Ir žydi jos 1xmetuose, na būna išimčių rolleyes.gif , o falenopsiai vos ne kiaurus metus žiedus krauna. ir jie visada bus mūsų favoritai.
Taigi, jūsų teisė rinktis, visada kada nors būna pirmas kartas, nepabandžius nesužinosit ax.gif
Jau kaip laukiu seminaro apie vandų priežiūrą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lark: 06 balandžio 2011 - 17:10
oj kiek daug priplepejot ir kiek gzoziu prisipirkot smile.gif labai grazios vandos, tikrai prasidejo forume vandu karstlige biggrin.gif
o as vis dar lieku istikima phalaenopsiams, nors ir juos jau sunku sutalpinti.. smile.gif
Atsakyti
hiperi buvo julyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedruze @ 2011 04 06, 18:01)
hiperi buvo julyte smile.gif

kada matei? smile.gif gal sakau dar nulekti verta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axara: 06 balandžio 2011 - 18:07
Parsivežiau Black Jack rolleyes.gif
Atsakyti