Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų pirkimo ir gyrimosi tema

QUOTE(lark @ 2011 04 06, 17:56)
gal kas buvo TIK GĖLĖSE, įdomu ką ten vakar taip krovė  unsure.gif
Dėl vandų, tai sudėtinga jų priežiūra, rekomenduočiau pirma pasiskaityt, nes yra lepūnės ir užsispyrusios, net mažiausios klaidelės ar aplaidumo nedovanoja. Kaip aš sakau, pencinykų gėlėlotuliukas.gif  (čia aš apie save). Tad pagalvokit ar turėsit joms laiko. Ir žydi jos 1xmetuose, na būna išimčių  rolleyes.gif , o falenopsiai vos ne kiaurus metus žiedus krauna. ir jie visada bus mūsų favoritai.
Taigi, jūsų teisė rinktis, visada kada nors būna pirmas kartas, nepabandžius nesužinosit  ax.gif
Jau kaip laukiu seminaro apie vandų priežiūrą...

Lark, ne visai tiesa, kad vandos žydi vieną kartą per metus. Pas kai kuriuos mūsų augintojus kuo normaliausiai žydi po du tris kartus per metus mirksiukas.gif
Atsakyti
oops blush2.gif buvo bum. Neblogas bum. Phalaenopsio Didžiulis žiedstiebis liko rankoj, skilo lapas, o kito žiedstiebio žiedai visi nukentėjo ir neteko tai vieno tai dviejų žiedlapių biggrin.gif vazonas neatlaikė savo svorio, nes nusprendžiau atleisti prisegtus žiedstiebius pirktinius ir kabarkšt, greibiau, bet ne už ten biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lerikyte: 06 balandžio 2011 - 21:13
QUOTE(axara @ 2011 04 06, 18:15)
o as vis dar lieku istikima phalaenopsiams, nors ir juos jau sunku sutalpinti.. smile.gif

As taip pat drinks_cheers.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 06, 22:13)
oops  blush2.gif buvo bum. Neblogas bum.

Tai bent avarija unsure.gif
Atsakyti
ir svarbiausia pati kaušas. Lieju, žiūriu ir galvoju, gal reikia vešt į parodą. Galvoju atsegsiu pagaliukus, o tada žiedstiebiai pasviro ir pasidarė labai sunkūs ax.gif pamoka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 06, 21:19)
ir svarbiausia pati kaušas. Lieju, žiūriu ir galvoju, gal reikia vešt į parodą. Galvoju atsegsiu pagaliukus, o tada žiedstiebiai pasviro ir pasidarė labai sunkūs  ax.gif pamoka biggrin.gif

na va, nepasiseke sad.gif man irgi siandien vienas krito, bet sekmingai pagavau smile.gif nusipirkau viena palange tu plastmasiniu vazonu orchidejoms, tai jau tokie jie lengvi ir vis virsta sad.gif reikes keisti smile.gif
Atsakyti
Ant palangiu - tik keramikos vazonai. Stove - plastmasiniai. Vienareiksmiskai is savos patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
Lerikyte console.gif man vakar tas pats buvo ir isvis kazkaip pastaruoju metu vis kliuna ziedai, siandien net nelindau prie geliu schmoll.gif
ai meluoju, aptikau kiausinio trynio ziedu spalvos phal. ziedstiebi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nila_ks: 06 balandžio 2011 - 21:38
QUOTE(GIZZI5 @ 2011 04 06, 20:03)
Pagaliau pražydo

labai mielas žiedukas wub.gif

QUOTE(Lerikyte @ 2011 04 06, 22:13)
oops  blush2.gif buvo bum.

unsure.gif kaip gaila, man irgi neseniai tokia avarija buvo ir žinoma iš trijų žiedstiebių liko du, trečias pats didžiausias gerokai patrumpėjo verysad.gif

QUOTE(axara @ 2011 04 06, 22:20)
na va, nepasiseke sad.gif man irgi siandien vienas krito, bet sekmingai pagavau smile.gif nusipirkau viena palange tu plastmasiniu vazonu orchidejoms, tai jau tokie jie lengvi ir vis virsta sad.gif reikes keisti smile.gif

aš plastikinius į stovą susidėjau, o ant palangės pagrinde moliniai, nes plastikiniai per lengvi, virsta kai kurios gėlytės
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2011 04 06, 21:28)
Ant palangiu - tik keramikos vazonai. Stove - plastmasiniai. Vienareiksmiskai is savos patirties  mirksiukas.gif

ir as jau isitikinau... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(nila_ks @ 2011 04 06, 21:36)
Lerikyte  console.gif man vakar tas pats buvo ir isvis kazkaip pastaruoju metu vis kliuna ziedai, siandien net nelindau prie geliu schmoll.gif
ai meluoju, aptikau kiausinio trynio ziedu spalvos phal. ziedstiebi  thumbup.gif

super, man labai grazi si spalva smile.gif manasis tai tyli, nieko nerodo.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2011 04 06, 20:49)
Lark, ne visai tiesa, kad vandos žydi vieną kartą per metus. Pas kai kuriuos mūsų augintojus kuo normaliausiai žydi po du tris kartus per metus  mirksiukas.gif

tai ir minėjau, kad būna išimčių mirksiukas.gif .
Žinau vieną augintoją, vanda nuostabi, pati mačiau, konsultavomes, o nežydi metų metais ir tikrai viską daro, kad ją išjudint. Na, bet jų vėduoklės sėkmę neša 4u.gif
Šilinge, Olivija, lb laukiam seminaro apie vandų priežiūrą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2011 04 06, 21:01)
na gal dar rytoj papildys, nes jau mazai buvo like phal, o orandziniu jau taip pat nebuvo smile.gif
Papildyta:

dar norejau paklausti smile.gif ar Julia buvo tokio raudonumo
user posted image
ar labiau violetiniais taskais? smile.gif

su tom julytem labai idomei, pas mane ta kur su 3 stiebais tai foto atrodo violetiniai, o realiai kaip sitoje, jus foto, as maciau gal net tamsesni buvo hyperi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedruze: 07 balandžio 2011 - 08:07
aš irgi su savo plaukais visur kliūnu doh.gif nuo viršūnės viršūnės kelis žiedus nepražydusius nubarsčiau doh.gif

gražūs žiedeliai wub.gif

man vakar dukrytė pačiupo gėlytei už lapuko ir keberiokšt, viskas pabiro, bet gėlytė maža buvo, tai nenukentėjo thumbup.gif teks visas savo orchidėjas kelti kuo aukščiau, o tai avirija bus po avarijos doh.gif
Atsakyti