Įkraunama...
Įkraunama...

istikimybe. ar tai imanoma?

QUOTE(Boba2 @ 2011 04 07, 21:04)
Tai žinoma, kad įmanoma, gerbiamieji - ištikimybė gamtai ir jos šauksmui, ištikimybė liaudžiai, visuomenei ir kiekvienam žmogui  gathering.gif  alc.gif  drinks_cheers.gif  group.gif. A kodėl, gerbiami piliečiai, kai kurie iš jūsų taip pasineša į radikalyzmą, statotės visokias tvoras su aštriais strypais ir dar bandot parodyt, kad ištikimybė ir dalijimasis gamtos dovanom bei visapusiška pagelba turi būt tik vienam žmogui, o visus kitus reikia palikti ant ledo arba dar blogiau, visaip skriausti  gun_smilie.gif  gun_rifle.gif fear.gif swoon.gif. Argi tai yra žmonyška?

Tai kiti dalinasi...ir tryse ir penkiese...nepergyvenk, yra dar draugisku zmoniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamazosia @ 2011 04 07, 21:16)
A todel, kad gamtoje naturali atranka buvo ir bus, ir nieko ten nera žmonyško.

Taigi būtent kad natūrali, o ne dirbtina kaip pas mus.
Papildyta:
QUOTE(betgi @ 2011 04 07, 21:20)
Tai kiti dalinasi...ir tryse ir penkiese...nepergyvenk, yra dar draugisku zmoniu biggrin.gif

Aš labai džiaugiuosi tais žmonėm, kurie dar moka dalintis. Bet tas visuotinis susvetimėjimas, kapitalyzmas, ypač miestuose - baisu...
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 04 06, 18:19)
Kazkada skaiciau lotyniska patarle: lengva islikti nekaltai tai merginai, kurios niekas nenori.
Manau, kad kazkas panasaus yra ir su vyru istikimybe. Jei vyras grazus, idomus, jei susiduria su daug graziu moteru, o ypac jei turi daug tosterono, anksciau ar veliau paivairina vedybinio gyvenimo monotonija su kita moterimi. Ir tai dazniausiai nepriklauso nuo santykiu seimoje.

Šventa teisybė.
Atsakyti
QUOTE(Al Capone @ 2011 04 07, 21:19)
Šventa teisybė.

Nemanau, kad tokia jau sventa.
Atsakyti
QUOTE(mamazosia @ 2011 04 07, 21:25)
Nemanau, kad tokia jau sventa.

Aha. Dėl šventumo reikėtų pasitikslinti.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 07, 21:34)
Aš labai džiaugiuosi tais žmonėm, kurie dar moka dalintis. Bet tas visuotinis susvetimėjimas, kapitalyzmas, ypač miestuose - baisu...

Aha svingeriai salina ta susvetimejima cool.gif
Atsakyti
O kaip jums vyru drauges. As nekalbu apie buvusias bet apskritai. Siaip radau viena gera straipsni apie tai http://www.suaugusie...vyro-drauge-845 Ir tas pats klausimas apie moteru draugus.
Atsakyti
QUOTE(Totosa @ 2011 04 08, 15:41)
O kaip jums vyru drauges. As nekalbu apie buvusias bet apskritai. Siaip radau viena gera straipsni apie tai http://www.suaugusie...vyro-drauge-845 Ir tas pats klausimas apie moteru draugus.

viskas normaliai
Atsakyti
Pati pasakete "nebent mano senelis", tad pasirodo vis delto yra smile.gif Tad kodel sios kartos vyrai negali buti istikimi? Visokiu vyru yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dimeira @ 2011 04 09, 03:00)
Pati pasakete "nebent mano senelis", tad pasirodo vis delto yra smile.gif Tad kodel sios kartos vyrai negali buti istikimi? Visokiu vyru yra smile.gif

Imanoma, lygiai taip, kaip ir neistikimybe. Sulauzyta istikimybe, kaip ir viskas, kas sulauzyta, jau nepataisoma.
Atsakyti
Taip, buna. Mes jau kartu 15 m ir ne karto man net nebuvo kilusi pagunda. Kodel?

- As vis dar myliu savo zmona (tai manau svarbiausia priezastis);
- Seksas su ja fantastinis (antra svarbiausia);
- Is principo vengiu nauju pazinciu (stengiuos visur eiti su zmona);
- Manau, kad "vienas vienintelis" (nors ir niekam nezinant) negristamai pakeistu santykius.

Aisku, visada atkreipiu demesi i grazia moteri, kartais "nurengineju ja akimis", bet tuo apsiriboju. Yra grieztas STOP. Neesu visiskas zanuda, megstu paflirtuoti su kolegemis darbe, tai sukuria gera atmosfera kolektyve, bet tik tiek.

Smalsumas kaip butu su kita? Kazkaip mano zinias sitoj srity uzpilde internetas. Graziu nuogu moteru galiu prisiuziureti kiek tik noriu. Straipsniu irgi pakanka.
Atsakyti
QUOTE(kolumbas @ 2011 04 10, 09:57)
Taip, buna. Mes jau kartu 15 m ir ne karto man net nebuvo kilusi pagunda. Kodel?

- As vis dar myliu savo zmona (tai manau svarbiausia priezastis);
- Seksas su ja fantastinis (antra svarbiausia);
- Is principo vengiu nauju pazinciu (stengiuos visur eiti su zmona);
- Manau, kad "vienas vienintelis" (nors ir niekam nezinant) negristamai pakeistu santykius.

Aisku, visada atkreipiu demesi i grazia moteri, kartais "nurengineju ja akimis", bet tuo apsiriboju. Yra grieztas STOP. Neesu visiskas zanuda, megstu paflirtuoti su kolegemis darbe, tai sukuria gera atmosfera kolektyve, bet tik tiek.

Smalsumas kaip butu su kita? Kazkaip mano zinias sitoj srity uzpilde internetas. Graziu nuogu moteru galiu prisiuziureti kiek tik noriu. Straipsniu irgi pakanka.

Saunu.
Atsakyti