Įkraunama...
Įkraunama...

istikimybe. ar tai imanoma?

QUOTE(kolumbas @ 2011 04 10, 10:57)
ne karto man net nebuvo kilusi pagunda.

- As vis dar myliu savo zmona (tai manau svarbiausia priezastis);
- Seksas su ja fantastinis (antra svarbiausia);
- Is principo vengiu nauju pazinciu (stengiuos visur eiti su zmona);
- Manau, kad "vienas vienintelis" (nors ir niekam nezinant) negristamai pakeistu santykius.

Nekilusi pagunda... g.gif o pagal jus kas tai..."nurengineju akimis"...ne pirmas zingsnis i pagundas... lotuliukas.gif
Meile ir aistra du skirtingi dalykai...seksas gali buti fantastinis ir su kita,ypac kai yra aistra... mirksiukas.gif
O jei neitumete su zmona,pasiduotumete sugundymui...nejau reikia eiti su zmona del to,kad neatsirastu nauju pazinciu...nepasitikite savimi...
Pakeistu santykius...viskas priklauso nuo jusu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazkaip man atrodo kad anksciau ar veliau tokia pagunda kyla, tik gal vieni susilaiko o kiti tai pagundai pasiduoda.. yra vyru kurie be to negali tiesiog, ir dar didziuojasi tuo, nes matot jie juk "patinai". O kitais atvejais, manau vieno kalto nebuna.
Atsakyti
Aišku įmanoma.
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2011 04 10, 14:39)
Aišku įmanoma.

Aš taip pat manau.
Tikrai yra ne vienas, ir ne du, kurie ištikimi bent jau fizine prasme.
Tikrai ne visi pasaulio vyrai nusiteikę lipti ant visų ir atlikti patino "pareigas".
Tiesiog niekas nesiskelbia, kad va aš ištikimas. O garsėja tik tie, kurie neturi valios kelnių užsegtų laikyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviecia_saule: 10 balandžio 2011 - 14:07
QUOTE(kolumbas @ 2011 04 10, 10:57)
- Is principo vengiu nauju pazinciu (stengiuos visur eiti su zmona);

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 04 10, 11:43)
Nekilusi pagunda... g.gif o pagal jus kas tai..."nurengineju akimis"...ne pirmas zingsnis i pagundas...  lotuliukas.gif
Meile ir aistra du skirtingi dalykai...seksas gali buti fantastinis ir su kita,ypac kai yra aistra... mirksiukas.gif
O jei neitumete su zmona,pasiduotumete sugundymui...nejau reikia eiti su zmona del to,kad neatsirastu nauju pazinciu...nepasitikite savimi...
Pakeistu santykius...viskas priklauso nuo jusu... mirksiukas.gif

ACH! Ilgaplauke galetu padeti zmogui "atgauti pasitikejima savimi".Kaip elegantiska wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alisia31 @ 2011 04 10, 17:23)
Kaip elegantiska  wub.gif

Jus tik taip suprantate elegancija... dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 10 balandžio 2011 - 17:30
QUOTE(milda.25 @ 2011 04 06, 15:36)
sveikos ir sveiki,
nezinau, gal jau sita tema ir yra, bet neradau. del to trumpai.esu istekejus beveik pora metu. vyras istikimas. bent taip manau (ar bent jau fiziskai). bet mane grauzia viena zinoma mintis: visi vyrai kada nors pasuka i kaire. tik ju zmonos suzino arba ne. ir is tikro, turbut nezinau ne vieno vyro, kuris butu istikimas (gal tik mano senelis:)).
idomi jusu nuomone. kaip mano moterys ir kaip yra, vyrai. ir svarbiausiai ar pazistat tokiu vyru, kurie budami santuokoj tarkim 25 metus buvo istikimi.

Nu, jei čia kalbat apie tokius kurie visad tik su žmona ir niekad pas kitas nelaksto, tai sakyčiau, kad taip būna dažniausiai tik pačioj pradžioj, kai abu dar jauni ir tiesiog kaip nulieti viens kitam. Bet apskritai tai čia labai laikinas ir sąlygiškas reikalas... Su laiku ir su amžium tikrai atsiranda tų pagelbinių pas daugelį. Žmonės taip jau sutverti musėt - taip pačios gamtos priskirta. Ir gyvenimas tada daug darnesnis būna - kai neina prieš gamtą, tai ir nervų netampo. Aš tai iš senelių, tėvelio ir kitų giminių vyresnio amžiaus nė vieno nežinau, kuris niekad nebūtų su kita pasilakstęs ir pamiegojęs... Aišku žmonės dažniausiai stengias viešai nešnekėt, nešnekėjo ir anie, bet pas mus giminėj tarpusavy jokių paslapčių didelių nėr. Aš kiek atsimenu man tos tėvelio pagelbinės mergos visai nieko buvo, kartais ir lauktuvių atnešdavo... Žodžiu gyvenom tarpusavio draugystėj ir buvo gerai. Dabar žmonės lygiai taip pat galėtų gyvent, jei tik nebūtų ant tiek susvetimėję ir mokėtų dalintis.
Papildyta:
QUOTE(milda.25 @ 2011 04 06, 16:21)
keicia, nes vilties atsiranda. kazkaip man patiktu zinot, kad ne visi jie kiaules biggrin.gif .
o del tecio puslapio ten vis tiek dauguma moterys atsakineja, tai koks skirtumas.
tada gal performuluosiu klausima: kaip jus reaguojat i tai, kad jusu vyrai anksciau ar veliau bus jums neistikimi?

Kad mano diedas su kitom perguli karts nuo karto, man tai neištikimybės nereiškia. Va jei pabėgtų su visam, tada tai suprasčiau.
Papildyta:
QUOTE(Luttuke @ 2011 04 06, 16:25)
Pazistu - mano tevai.
Na ir siaip panasu, kad dalis draugu irgi panasus i istyikimus, bet tokiu tikrai maziau negu 50 proc...

Nu ką tu ten gali žinot vaikeli kaip su tais tėvais buvo ir yra... Draugai irgi - gal tik sako kad su kitom nelaksto, arba labai jauni tiesiog, nesenai susidėję... Bet su amžium viskas keičias.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 11, 23:12)
Kad mano diedas su kitom perguli karts nuo karto, man tai neištikimybės nereiškia. Va jei pabėgtų su visam, tada tai suprasčiau.

kol alga parnesa tol istikimas g.gif

Manau cia uzburtas ratas: mamos aukleja vaikus taip, kad uzaugusios paneles kencia neistikima vyra, o vyras vos ne ipareiguotas jauciasi, kitaip koks jis vyras. Labai gaila. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 04 06, 19:19)
Kazkada skaiciau lotyniska patarle: lengva islikti nekaltai tai merginai, kurios niekas nenori.
Manau, kad kazkas panasaus yra ir su vyru istikimybe. Jei vyras grazus, idomus, jei susiduria su daug graziu moteru, o ypac jei turi daug tosterono, anksciau ar veliau paivairina vedybinio gyvenimo monotonija su kita moterimi. Ir tai dazniausiai nepriklauso nuo santykiu seimoje.

Kas dėl mergynų, tai bent aš nė vienos tokios nežinojau, kurią visi diedai ir berneliai išbrokytų g.gif . Kad ir ant kiek prasta merga būtų, visad atsiras ir bernelis ar vyras jai atatinkamas. Jeigu jin pati nebrokys ano, per gero nenorės, tai ir galės darnoj gyvent. Gamta visad taip sutvarko kad būtų darna. Va mūsų kaimynkos dukterėčia nors ir invalidė buvo, nuo pat prigimimo apsigimus, nė kalbėt žmoniškai negalėjo, visi galvojo pradžioj kad joks bernelis anos nenorės, ale gyvenime kitaip išėjo... Iš pradžių kažkoks eržiliukas jai vaikelį dovanojo labai jaunai, paskui dingo kažkur, bet greit kitas geras žmogus atsirado, apsiėmė gyvent kartu ir padėjo visaip... Per 10 metelių dar du vaikai gimė, ale tas vyrelis pasiskundė kad paskutinis vaikas ne jo atseit, nu ir išėjo... Tai dabar moteriela su trečiu gyvena, augina tuos vaikus, nu ir labai darniai sakyčiau - be jokių pykčių. Jin pati nedirba, tai anas ją išlaiko, giminės dar padeda, ir gyvena sau laimingai... O va kiek žinau mergynų, kurios kad ir sveikos, gražios, išsilavinusios, ale vienos sau miestuose gyvena. Paprasti berneliai joms matai netinka, būtinai kažkokio ypatingo reik, kurio gal nė su žiburiu nerastum, užtat ir nubaudžia gamta už tokį mandrumą...
O dėl tų vyrų dabar, tai gal jie nesirenka taip stipriai kaip moterielos kai kurios, užtat ir mergų dažniausiai daug turi... Atlieka savo gamtines pareigas, kiek jėgos leidžia, ir gyvena sau... Kiek pažįstu vyrų tai nėr jokio skirtumo, ar gražus ir įdomus ar ne, visi vienodai mėgsta pas kitas palakstyt. Tiesiog prasto sudėjimo žmogelis paprastai ir mergų neieško per gerų, užtenka aniem paprastų, ir randa jie tarpusavy darną... O jei gražus, įdomus, tai ir moterielos įmantresnės ieško, ale jei neranda ilgai tai ir prastesnės tinka. Gamta viską taip sutvarko kad būtų darna, visus savaip apdovanoja, tik reikia tų dovanų neatmest ir nenorėt kaži ko neįmanomo...
Atsakyti
Dabar jau aisku , kodel man taip meileje nesiseka .
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 11, 23:38)
Kas dėl mergynų, tai bent aš nė vienos tokios nežinojau, kurią visi diedai ir berneliai išbrokytų g.gif . Kad ir ant kiek prasta merga būtų, visad atsiras ir bernelis ar vyras jai atatinkamas. Jeigu jin pati nebrokys ano, per gero nenorės, tai ir galės darnoj gyvent. Gamta visad taip sutvarko kad būtų darna. Va mūsų kaimynkos dukterėčia nors ir invalidė buvo, nuo pat prigimimo apsigimus, nė kalbėt žmoniškai negalėjo, visi galvojo pradžioj kad joks bernelis anos nenorės, ale gyvenime kitaip išėjo... Iš pradžių kažkoks eržiliukas jai vaikelį dovanojo labai jaunai, paskui dingo kažkur, bet greit kitas geras žmogus atsirado, apsiėmė gyvent kartu ir padėjo visaip... Per 10 metelių dar du vaikai gimė, ale tas vyrelis pasiskundė kad paskutinis vaikas ne jo atseit, nu ir išėjo... Tai dabar moteriela su trečiu gyvena, augina tuos vaikus, nu ir labai darniai sakyčiau - be jokių pykčių. Jin pati nedirba, tai anas ją išlaiko, giminės dar padeda, ir gyvena sau laimingai... O va kiek žinau mergynų, kurios kad ir sveikos, gražios, išsilavinusios, ale vienos sau miestuose gyvena. Paprasti berneliai joms matai netinka, būtinai kažkokio ypatingo reik, kurio gal nė su žiburiu nerastum, užtat ir nubaudžia gamta už tokį mandrumą...
  O dėl tų vyrų dabar, tai gal jie nesirenka taip stipriai kaip moterielos kai kurios, užtat ir mergų dažniausiai daug turi... Atlieka savo gamtines pareigas, kiek jėgos leidžia, ir gyvena sau... Kiek pažįstu vyrų tai nėr jokio skirtumo, ar gražus ir įdomus ar ne, visi vienodai mėgsta pas kitas palakstyt. Tiesiog prasto sudėjimo žmogelis paprastai ir mergų neieško per gerų, užtenka aniem paprastų, ir randa jie tarpusavy darną... O jei gražus, įdomus, tai ir moterielos įmantresnės ieško, ale jei neranda ilgai tai ir prastesnės tinka. Gamta viską taip sutvarko kad būtų darna, visus savaip apdovanoja, tik reikia tų dovanų neatmest ir nenorėt kaži ko neįmanomo...

lotuliukas.gif va taip va va!
Atsakyti