Aha jum tai juokinga, man tai ne , cia toks visas klausimas ir yra, pas mus ji yra 4 uzduotis, pas jus gal kitaip sunumeruota. As tik klausiu todel, kad maciau kad kazkas toki pat klausima yra turejes, tai gal galetu ir pagelbet kazkiek. Aciu.
Aha jum tai juokinga, man tai ne , cia toks visas klausimas ir yra, pas mus ji yra 4 uzduotis, pas jus gal kitaip sunumeruota. As tik klausiu todel, kad maciau kad kazkas toki pat klausima yra turejes, tai gal galetu ir pagelbet kazkiek. Aciu.
na kas man atrodo esminiai dalykai pasikonspektavau, tik kad nebera laiko daugiau konspektuotis... kazkoks liudesys ima vis tiek, atrodo, kad nieko nemoku! o gal galeciau paprasyti tavojo konspekto?
Ir cia pas jus kreipiuosi pagalbos SOS ! mergaites ! gal kuri turite anglu kalbos III semestro (paskutini aplankala) padaryta , tikrai atsilyginsiu, galiu ir ne tik sokoladu reikia antradieni anglu laikyti bet dar reikai viska ismokti ir plius dar teises istorija ketvirtadieni eisiu laikytis ( mokysiuos is tu konspektuku trumpu, ar uzteks ? ) HELP