Įkraunama...
Įkraunama...

MRU neakivaizdininkės TEISININKĖS

QUOTE(brave @ 2011 04 28, 17:01)
As ne is MRU  blush2.gif , grupem darom ir sito nepadarom doh.gif , tai sakau kad greiciau butu gal kas padetu.

na tikrai, kuris klausimas konkreciai neaisku? ar cia mums ji isspresti visa reikia, nesupratau? lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha jum tai juokinga, man tai ne blink.gif , cia toks visas klausimas ir yra, pas mus ji yra 4 uzduotis, pas jus gal kitaip sunumeruota. As tik klausiu todel, kad maciau kad kazkas toki pat klausima yra turejes, tai gal galetu ir pagelbet kazkiek. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(brave @ 2011 04 28, 18:18)
Aha jum tai juokinga, man tai ne  blink.gif , cia toks visas klausimas ir yra, pas mus ji yra 4 uzduotis, pas jus gal kitaip sunumeruota. As tik klausiu todel, kad maciau kad kazkas toki pat klausima yra turejes, tai gal galetu ir pagelbet kazkiek. Aciu.

zinau, kad daug vargo juo pazistamos turejo, kadangi yra sprendimas internete, tai copy-paste padare
Atsakyti
QUOTE(Vaivita @ 2011 04 28, 11:37)
Sveikutes, kiek prirasiusios, atostogauti jau nuo mokslu reikia  tongue.gif
As jau nervuojuosi pries valstybinius.

Vaivita, - jokiu nervu, - ismoksti, ramia sirmid nueini ir islikai egzamina ! assa.gif didis.gif
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2011 04 28, 21:34)
Vaivita, - jokiu nervu, - ismoksti, ramia sirmid nueini ir islikai egzamina !  assa.gif  didis.gif

duok D 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivita @ 2011 04 28, 20:57)

patarkit, kaip imt ir ismokt smile.gif jau ir naktim su vaisvilos knyga miegu, kaip neatsimenu taip neatsimenu...
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2011 04 28, 21:59)
patarkit, kaip imt ir ismokt smile.gif jau ir naktim su vaisvilos knyga miegu, kaip neatsimenu taip neatsimenu...

Pasidaryk konspektus knygos ( jei dar turi laiko) MAN LABAI LABAI PADEJO
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2011 04 28, 21:42)
Pasidaryk konspektus knygos ( jei dar turi laiko) MAN LABAI LABAI PADEJO

na kas man atrodo esminiai dalykai pasikonspektavau, tik kad nebera laiko daugiau konspektuotis... kazkoks liudesys ima vis tiek, atrodo, kad nieko nemoku! o gal galeciau paprasyti tavojo konspekto? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Ir cia pas jus kreipiuosi pagalbos
SOS ! mergaites ! verysad.gif gal kuri turite anglu kalbos III semestro (paskutini aplankala) padaryta , tikrai atsilyginsiu, galiu ir ne tik sokoladu mirksiukas.gif reikia antradieni anglu laikyti bet dar reikai viska ismokti ir plius dar teises istorija ketvirtadieni eisiu laikytis ( mokysiuos is tu konspektuku trumpu, ar uzteks ? )
HELP verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brave @ 2011 04 28, 18:18)
tai gal galetu ir pagelbet kazkiek.

kažkiek galim, aišku. kuris klausimas iš keturių duotų neaiškus?
Atsakyti
Sveikos, merginos, ar galit padeti, ieskau AT valstybiniam egzui konspketu, gal kazkas kazka naudingo turit? I scerneckyte@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2011 04 28, 22:45)
o gal galeciau paprasyti tavojo konspekto?  ax.gif  blush2.gif

Tikrai negaila butu, bet jau esu paskolinusi rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti