Įkraunama...
Įkraunama...

MRU neakivaizdininkės TEISININKĖS

QUOTE(misskiss @ 2011 05 01, 18:20)
Tikrai negaila butu, bet jau esu paskolinusi  rolleyes.gif  rolleyes.gif

aa, maniau gal el.variante turi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2011 04 28, 22:42)
Pasidaryk konspektus knygos ( jei dar turi laiko) MAN LABAI LABAI PADEJO

o kokius klausimus gavot per TT baigiamaji? Ir siaip idomu, kiek variantu buna? g.gif jau baime valdo fear.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2011 05 01, 19:25)
o kokius klausimus gavot per TT baigiamaji? Ir siaip idomu, kiek variantu buna? g.gif  jau baime valdo fear.gif

Neatsimenu klausimu, bet klausimai visi is programos; variantu atrodo du buvo, - kaip ir visiems ta pati patariu iskalkit vaisvilos knyga (zinau kad nelengva) ir tada ramios eikite i egza. as gavau 10 tik todel, kad buvo aisku is kur ka ir kaip mokytis.
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2011 05 01, 18:47)
Neatsimenu klausimu, bet klausimai visi is programos; variantu atrodo du buvo, - kaip ir visiems ta pati patariu iskalkit vaisvilos knyga (zinau kad nelengva) ir tada ramios eikite i egza. as gavau 10 tik todel, kad buvo aisku is kur ka ir kaip mokytis.

superine atmintis turetu buti, kad toki kieki informacijos iskalti... mano toli grazu ne tokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(misskiss @ 2011 05 01, 18:47)

o dar idomu pasidare, kazin didelis skaicius neislaikiusiu studentu buna?
Atsakyti
Jokia cia superine atmintis - kaip ir minejau mane isgelbejo konspektai pcios savo daryti smile.gif as tik taip galiu ismokti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif , turiu laikyti civiline teise i baudziamaja teise, bendrasias dalis, gal kurį turi gera konspektuką. Aš laikykisiu Civiline teise bendroji- V. Pakalniskis o baudziamoji teise bendroji- A. Gutauskas, gal turite atsilepimu apie šiuos destytojus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(alion4ik @ 2011 05 04, 08:44)
Sveikos mergaitės 4u.gif , turiu laikyti civiline teise i baudziamaja teise, bendrasias dalis, gal kurį turi gera konspektuką. Aš laikykisiu Civiline teise bendroji- V. Pakalniskis o baudziamoji teise bendroji- A. Gutauskas, gal turite atsilepimu apie šiuos destytojus  blush2.gif

Jeigu kazka mokesi ir bent kiek i tema tai tikrai islaikysi,destytojai is geresniu smile.gif))))
Atsakyti
sveikos

gal galėtumėt man papasakoti, kaip atrodo neakivaizdinės studijos mru? ta prasme, kada būna sesijos, kiek trunka, kiek būna paskaitų ir panašiai? noriu perstoti pas jus, domina, kiek laiko užimtų pats universitetas. suprantu, kad dalis darbo būna šeštadieniais? o ir šiaip, ar gerai pas jus studijuoti? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kokošė @ 2011 05 04, 10:54)
sveikos

gal galėtumėt man papasakoti, kaip atrodo neakivaizdinės studijos mru? ta prasme, kada būna sesijos, kiek trunka, kiek būna paskaitų ir panašiai? noriu perstoti pas jus, domina, kiek laiko užimtų pats universitetas. suprantu, kad dalis darbo būna šeštadieniais? o ir šiaip, ar gerai pas jus studijuoti? smile.gif 4u.gif

sveika, as per daug nesigilinau nei kas cia per sistema nei kas gerai, kas blogai, istojau, gavau nurodymus iseiti 160 kreditu per du metus ir laikausi viska individualiai, metodininke ziauriai gera, viska i pasta sumete, visa info kas sesestra, sesijos info visa, tai tik atvyksti, laikai ir viskas. as nesidomiu visokiom povandeninem srovem, nesigilinu, kad ka mano apie mru, blogo ar gero. gali baigti oksforda ir buti asilas, viskas tik nuo zmogaus priklauso
Atsakyti
QUOTE(Vaivita @ 2011 05 04, 16:19)
sveika, as per daug nesigilinau nei kas cia per sistema nei kas gerai, kas blogai, istojau, gavau nurodymus iseiti 160 kreditu per du metus ir laikausi viska individualiai, metodininke ziauriai gera, viska i pasta sumete, visa info kas sesestra, sesijos info visa, tai tik atvyksti, laikai ir viskas. as nesidomiu visokiom povandeninem srovem, nesigilinu, kad ka mano apie mru, blogo ar gero.  gali baigti oksforda ir buti asilas, viskas tik nuo zmogaus priklauso

160 kreditų per du metus? doh.gif kietai. bet suprantu, kad čia jūsų asmeninis planas, ane?

apie asilus iš oksfordo sutinku bigsmile.gif

supratau, kad metodininkės geros smile.gif tai smagu tada. ačiū 4u.gif

Atsakyti
pritariu Vaivitai del Oxfordo wink.gif

kaip suprast ASMENINIS? Visiems priklauso tiek kreditu.
Atsakyti