Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

QUOTE(Sikalaki @ 2012 03 20, 22:22)
Nea smile.gif jauciausi puikiai. Va kita nakti tai smigau kaip meska miegot biggrin.gif

Oje...sveikatos tu turi dar uz desimt biggrin.gif mane ant nestuku reiktu nest lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2012 03 20, 18:02)
Jorgos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif o tas laineris taip ir liko lagoje... ax.gif o kita diena nuvaziavus as jo jau neberadauuuuuuuuuuuuu.... swoon.gif

Baik tu "dingo" -nukniso kas nors smile.gif man iejimo kilimuka jau trecia karta nukniso,jau pati pigiausia pirkau uz pora euru ir vistiek kazkam jo prireike....o cia laineris lotuliukas.gif sikalaki smagi tavo ekskursija ir taip idomiai aprasei ,thanks 4u.gif Sopfi man dideli poveiki turi batai ,jeigu deviu sportinius tuos kurie yra begimui tai galiu kilometrus pravaikscioti o su paprastais kad ir balerinom kur visai be kulno schmoll.gif truputi pavaikstau ir kojos skauda iskart .
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2012 03 22, 10:28)
Baik tu "dingo" -nukniso kas nors smile.gif man iejimo kilimuka jau trecia karta nukniso,jau pati pigiausia pirkau uz pora euru ir vistiek kazkam jo prireike....o cia laineris lotuliukas.gif sikalaki smagi tavo ekskursija ir taip idomiai aprasei ,thanks 4u.gif Sopfi man dideli poveiki turi batai ,jeigu deviu sportinius tuos kurie yra begimui tai galiu kilometrus pravaikscioti o su paprastais kad ir balerinom kur visai be kulno  schmoll.gif truputi pavaikstau ir kojos skauda iskart .

hihihi.gif sakai nuknisio....na nedaug musu jau ten buvo..o ar jis tebeskraide biggrin.gif gal dar kur ant lentynu nutupusi rasiu ax.gif
Sikalaki tai- malacius, keliauninke...a ... kaip tas makalius biggrin.gif As tai rimtai jau nepajiekciau tiek apeiti... pioneer.gif
Atsakyti
Nu va Sopfi-liksi nepaskraidzius dabar verysad.gif Tu vaiku paklausinek juk jie ten zaide su juo-visiem idomu buvo biggrin.gif Oi Sikalaki zinok labai fainai skaityti tavo nuotykius-as tai viena kazkaip nedrysciau-dviese dar kitaip yra.O Alfa kaip sakai su kedais ir as galiu eiti ir eiti o va su paprastais batais neee.
Nu mes rytoj pagaliau nauja masiniuke turesim-as i darba eisiu o vyrs su mazaja po pietu leks paimti thumbup.gif faina faina tik mazajai kazkaip vis dar stogo atidaromo truksta-sako duris kad savas tures gerai,bet kabrioletas ir gerai lotuliukas.gif
Beje gimse mazosios gerai atbuvom-vakare balsiukas buvo pakibes jau man.Nuvarem kita diena pas Sopfi tai mano balseliui 7dieni batai buvo-daktaras sake uzdegimas kazkoks ir neleido isvis sneket-sake baisiau nei angina manoji cia ir jei dabar nepatylesiu tai gal isvis nebesnekesiu doh.gif nu ka tylejau 5dienas-jei ka patyliukais pasnibzdedavau vyrui ir gerai-o tas juokesi-Pagaliau biski ramybes namuos lotuliukas.gif bet dabar viskas gerai-jau sneku vel tik toks biski dar ne mano balsas,dar tabletes nevisiskai suveike.Bet svarbiausia kad 5dieni atostogos prasideda ir mano lagaminai jau beveik suruosti i kelione lithuania.gif clap.gif
Ir pagaliau pametem dantuka viena-mazoji vaiksto su skylute sypsenoj wub.gif oi kaip grazu man
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2012 03 25, 20:50)
Nu va Sopfi-liksi nepaskraidzius dabar  verysad.gif  Tu vaiku paklausinek juk jie ten zaide su juo-visiem idomu buvo  biggrin.gif  Oi Sikalaki zinok labai fainai skaityti tavo nuotykius-as tai viena kazkaip nedrysciau-dviese dar kitaip yra.O Alfa kaip sakai su kedais ir as galiu eiti ir eiti o va su paprastais batais neee.
Nu mes rytoj pagaliau nauja masiniuke turesim-as i darba eisiu o vyrs su mazaja po pietu leks paimti  thumbup.gif faina faina tik mazajai kazkaip vis dar stogo atidaromo truksta-sako duris kad savas tures gerai,bet kabrioletas ir gerai  lotuliukas.gif 
Beje gimse mazosios gerai atbuvom-vakare balsiukas buvo pakibes jau man.Nuvarem kita diena pas Sopfi tai mano balseliui 7dieni batai buvo-daktaras sake uzdegimas kazkoks ir neleido isvis sneket-sake baisiau nei angina manoji cia ir jei dabar nepatylesiu tai gal isvis nebesnekesiu  doh.gif  nu ka tylejau 5dienas-jei ka patyliukais pasnibzdedavau vyrui ir gerai-o tas juokesi-Pagaliau biski ramybes namuos  lotuliukas.gif  bet dabar viskas gerai-jau sneku vel tik toks biski dar ne mano balsas,dar tabletes nevisiskai suveike.Bet svarbiausia kad 5dieni atostogos prasideda ir mano lagaminai jau beveik suruosti i kelione  lithuania.gif  clap.gif
Ir pagaliau pametem dantuka viena-mazoji vaiksto su skylute sypsenoj  wub.gif  oi kaip grazu man

biggrin.gif Jerguteliau bet tu ir ikalbi... umn.gif ...nenuostabu kad uzkimai biggrin.gif Pas athina tai jau 5 iskrite prieki...3 pati issirove...dabar tik klibina,klibina,,kad tik kristu,nes kaip dantis,taip pelyte eura atnesa... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2012 03 25, 22:50)
nu ka tylejau 5dienas-jei ka patyliukais pasnibzdedavau vyrui ir gerai-o tas juokesi-

Tylet 5 dienas doh.gif Sakes man butu, aisku aplinkiniai dziaugtusi be galo. O tai tu daug dainavai gal ar siaip stygos jautrios?
Atsakyti
Auriuska, busi Vilniuje ir turesi laiko - kvieciu siltos kavos/arbatos. Abi pasaugosim balsus, pasnibzdom papletkinsim biggrin.gif O ir susipazinsim gyvai. 4u.gif savo mob. nr. siunciu i tavo AZ
Atsakyti
Nu va Sopfi-liksi nepaskraidzius dabar  verysad.gif  Tu vaiku paklausinek juk jie ten zaide su juo-visiem idomu buvo 

Sveikos 4u.gif isduret mane lotuliukas.gif su laineriu,as maniau kad jus apie eyeliner`i kalbat lotuliukas.gif
Papildyta:

Nu mes rytoj pagaliau nauja masiniuke turesim

Geru ir smagiu kelioniu jums linkiu,kad niekad negestu ir mazai degalu reikalautu!!!
Atsakyti
Labukas merginos 4u.gif lagaminai jau suruosti ir beliko rytojaus sulaukti.bet lagaminas vienas vien tik lauktuves-gerai kad smutkiu nedaug imu tai tilpo viskas.
Esu esu megeja pasneket-bet kai reik ir patyliu.Justina as pries tai buvau savaitele virusa kazkoki pasigavus,paskui siluma taip staigiai atejo tai issirengem ir zinai su tiek vaiku juos kol visus persauksi kaip sakant-o dar pas sofpi dainavom snekejom tai gal tiek tereikejo.Esu pora sykiu turejusi balso praradima kai reikejo vertejauti lt vyrui ir vienu metu dainuoti ir dar paciai su draugais sneketi biggrin.gif ai patylejau biski ir gerai.svarbu viska gerai baigesi bigsmile.gif
Masiniuke tai super -dziaugiames kaip mazi vaikai per kaledas dovanu gave lotuliukas.gif http://www.opel.de/f...erer/index.html va tokia turim tik balta ir biski sportiniai ratlankai thumbup.gif
Tai ka merginos visom linku daug kiausiniu sudauzyt ir pailseti biski,susitiksim po atostogu mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikutės Graikijoje gyvenančios mamytės. Planuoju 6-16 d. kelionę į šią šalį. Esu fotografė ir noriu vieną malonumą - poilsį, suderinti su kitu malonumu - fotografija. Labai norėčiau padaryti keletą fotosesijų Graikijoje. Jei būtų norinčių, mielai NEMOKAMAI (už leidimą publikuoti) pafotografuočiau. Būsiu kelias dienas Atėnuose, paskui planuojame kur nors plaukti - gal į Kretą, bet tai dar nenuspręsta. Jei atsirastų norinčių fotografuotis kitose salose - mielai aplankyčiau 4u.gif
Mano kūrybą galima pažiūrėti čia www.fotoflash.lt ir čia http://www.facebook....120447851339926

Man galite parašyti irma@fotoflash.lt
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2012 04 01, 22:10)
Sveikutės Graikijoje gyvenančios mamytės. Planuoju 6-16 d. kelionę į šią šalį. Esu fotografė ir noriu vieną malonumą - poilsį, suderinti su kitu malonumu - fotografija. Labai norėčiau padaryti keletą fotosesijų Graikijoje. Jei būtų norinčių, mielai NEMOKAMAI (už leidimą publikuoti) pafotografuočiau. Būsiu kelias dienas Atėnuose, paskui planuojame kur nors plaukti - gal į Kretą, bet tai dar nenuspręsta. Jei atsirastų norinčių fotografuotis kitose salose - mielai aplankyčiau  4u.gif
Mano kūrybą galima pažiūrėti čia www.fotoflash.lt ir čia http://www.facebook....120447851339926

Man galite parašyti irma@fotoflash.lt

Paskelbk gal ...Facebooke Lietuviu bendruomene Graikijoje......cia labai mazai apsilanko mamu, is Graikijos..
Atsakyti
Auriukaseva,kas blogesnio Lietuvoje?... topsecret.gif
Atsakyti