Nu va Sopfi-liksi nepaskraidzius dabar

Tu vaiku paklausinek juk jie ten zaide su juo-visiem idomu buvo

Oi Sikalaki zinok labai fainai skaityti tavo nuotykius-as tai viena kazkaip nedrysciau-dviese dar kitaip yra.O Alfa kaip sakai su kedais ir as galiu eiti ir eiti o va su paprastais batais neee.
Nu mes rytoj pagaliau nauja masiniuke turesim-as i darba eisiu o vyrs su mazaja po pietu leks paimti

faina faina tik mazajai kazkaip vis dar stogo atidaromo truksta-sako duris kad savas tures gerai,bet kabrioletas ir gerai
Beje gimse mazosios gerai atbuvom-vakare balsiukas buvo pakibes jau man.Nuvarem kita diena pas Sopfi tai mano balseliui 7dieni batai buvo-daktaras sake uzdegimas kazkoks ir neleido isvis sneket-sake baisiau nei angina manoji cia ir jei dabar nepatylesiu tai gal isvis nebesnekesiu

nu ka tylejau 5dienas-jei ka patyliukais pasnibzdedavau vyrui ir gerai-o tas juokesi-Pagaliau biski ramybes namuos

bet dabar viskas gerai-jau sneku vel tik toks biski dar ne mano balsas,dar tabletes nevisiskai suveike.Bet svarbiausia kad 5dieni atostogos prasideda ir mano lagaminai jau beveik suruosti i kelione
Ir pagaliau pametem dantuka viena-mazoji vaiksto su skylute sypsenoj

oi kaip grazu man