Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

QUOTE(sopfi @ 2012 04 13, 23:52)
Auriukaseva,kas blogesnio Lietuvoje?... topsecret.gif

smile.gif atsakysiu uz ja - kol ji neatejo. viskas pavasareja pagaliau.
velykos vel buvo per socios wink.gif Buvau pasimatymete su jurgitella. Ir (jei koks "ejakudlius" neissivers) geguzes pirmom dienom vizituosiu dirol.gif Stokholma. Tai mielosios, prasau kartu su manim paburti, kad oras butu ten geras. Is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2012 04 14, 08:12)
smile.gif atsakysiu uz ja - kol ji neatejo. viskas pavasareja pagaliau. 
velykos vel buvo per socios wink.gif Buvau pasimatymete su jurgitella.  Ir (jei koks "ejakudlius" neissivers) geguzes pirmom dienom vizituosiu  dirol.gif Stokholma. Tai mielosios, prasau kartu su manim paburti, kad oras butu ten geras. Is anksto  4u.gif

bigsmile.gif pavasaris bigsmile.gif hmmm o pas mus keistokas tas pavasaris ...sakyciau saltokas...O tu ka vel i kelioneeee laugh.gif tik kokas apsilo ir vel i trasa ji.... biggrin.gif aber... thumbup.gif
Auriuskaseva turbut apsivalge ir hihihi.gif ne nepasirode....o gal prisiciauskejo vel iki uzkimimo.... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2012 04 13, 21:52)
Auriukaseva,kas blogesnio Lietuvoje?... topsecret.gif

Ka as zinau-kiek visi kriokia,kiek pyksta bet bent jau klp gatves pilnos masinu-ner kur kojos net padet,kavines ir paruotuves pilnos zmoniu kad net praeit sunku o ir velykoms apsipirkti eileje ilgai laukti teko nes visu vezimai luzo.Sakau jei kam ir yra blogai, tai kaip ir gr tiems patiems maziausiems kuriem jau pries krize blogai buvo,o kas gerai sedejo tai dabar tik dar geriau turi deka vokeliu.
O mes tai fainai pabuvom-aisku biski tevelis apsirges buvo-sirdele is ritmo issimuse tai pora dienu slaugyti gavom verysad.gif bet velykom buvo jau pasveikes ir visa seima labai linksmai atsventem.O po velyku sesei atostogos buvo tai davem raliaus dviese po Klaipeda thumbup.gif vaikus su mociute palikom,tai zinokit kokia pasaka - ypac man kai Eva 24val per para, beveik 365 dienas per metus su manim praleidzia.
O fainiausia buvo atvykus kai tevu burnos iki zemes atsivere is nuostabos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Sikalaki gaila kad neisejo man iki taves atlekt-bet jei viskas oki mes kaledas ten norim tai tada jei ka butinai atleksim ne tik arbatelei bet ir vyniukui ir graikiskai galesi papliurpti su MB mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sopfi @ 2012 04 15, 00:29)
Auriuskaseva turbut apsivalge ir  hihihi.gif ne nepasirode....o gal prisiciauskejo vel iki uzkimimo.... mastau.gif

Nu apsivalgyt ne bet kiausiniu tai teko teko,nes vaikai dauze o mes valgem lotuliukas.gif
Ne tiesiog 5dieni kai gryzau luzau pietu miegot,6dieni lagaminus tvarkiau,pirkinius rusiavau ir po pietu buvom dukterecios gimsej.O va siandien pirma diena kai ant sofos prisedau ir lepinuosi kompu,dar vynelis panosej graikiskas-visgi graiku velykos biggrin.gif Beje merginos Su Graikiskom Velykom visas 4u.gif O balsas tai Sopfi pas mane geras geras ax.gif Sikalaki bursim kartu,nes ir mum noris juk geru oru-pas mus per sekmines 2sav atostogu tai gal leksim i Legoland atrakcionu parka pauzti.
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2012 04 15, 20:06)
Ka as zinau-kiek visi kriokia,kiek pyksta bet bent jau klp gatves pilnos masinu-ner kur kojos net padet,kavines ir paruotuves pilnos zmoniu kad net praeit sunku o ir velykoms apsipirkti eileje ilgai laukti teko nes visu vezimai luzo.Sakau jei kam ir yra blogai, tai kaip ir gr tiems patiems maziausiems kuriem jau pries krize blogai buvo,o kas gerai sedejo tai dabar tik dar geriau turi deka vokeliu.
O mes tai fainai pabuvom-aisku biski tevelis apsirges buvo-sirdele is ritmo issimuse tai pora dienu slaugyti gavom  verysad.gif  bet velykom buvo jau pasveikes ir visa seima labai linksmai atsventem.O po velyku sesei atostogos buvo tai davem raliaus dviese po Klaipeda  thumbup.gif  vaikus su mociute palikom,tai zinokit kokia pasaka - ypac man kai Eva 24val per para, beveik 365 dienas per metus su manim praleidzia.
O fainiausia buvo atvykus kai tevu burnos iki zemes atsivere is nuostabos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Sikalaki gaila kad neisejo man iki taves atlekt-bet jei viskas oki mes kaledas ten norim tai tada jei ka butinai atleksim ne tik arbatelei bet ir vyniukui ir graikiskai galesi papliurpti su MB  mirksiukas.gif
Papildyta:

Nu apsivalgyt ne bet kiausiniu tai teko teko,nes vaikai dauze o mes valgem  lotuliukas.gif
Ne tiesiog 5dieni kai gryzau luzau pietu miegot,6dieni lagaminus tvarkiau,pirkinius rusiavau ir po pietu buvom dukterecios gimsej.O va siandien pirma diena kai ant sofos prisedau ir lepinuosi kompu,dar vynelis panosej graikiskas-visgi graiku velykos  biggrin.gif  Beje merginos Su Graikiskom Velykom visas  4u.gif  O balsas tai Sopfi pas mane geras geras  ax.gif  Sikalaki bursim kartu,nes ir mum noris juk geru oru-pas mus per sekmines 2sav atostogu tai gal leksim i Legoland atrakcionu parka pauzti.

O Auriukaseva....jau pradejau mislint...kad ,kas nutiko... ax.gif Ir jus su Graikiskomis velykomis.. 4u.gif man tai po lietuvisku dar nieko nebesinori... ax.gif tai ir nebesvenciu...sakiau uztenka...VISKAS biggrin.gif ...laikas uzsiimti remontais..
pioneer.gif
O kada tos sekmines... blush2.gif ir as noriu i ta legolanda... biggrin.gif prasau placiau papasakokit.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2012 04 15, 20:00)
O Auriukaseva....jau pradejau mislint...kad ,kas nutiko... ax.gif .laikas uzsiimti remontais..
pioneer.gif
O kada tos sekmines... blush2.gif ir as noriu i ta legolanda... biggrin.gif prasau placiau papasakokit.. ax.gif

Neee dar pro tave varem namo-ten i kazkoki kaimeli netoli siuntinuka vezem-tai tik eva kai prades man saukti -Mama sita gatve zinau,mes cia buvom!!! paskui ziuriu kad rimtai raso ant zenklu Winde... bet paskui ten i soneli kazkur pasuko gal kokia 10km nuo taves.O ka per remontus daryti zadi-mes tai dabar dviracio evai ieskosim-is seneliu ir tetu pinigu parsiveze tai labai jau nekantrauja biggrin.gif
Kad pas jus ner tokiu-pas jus vasaros atostogos greit bus http://www.schulferi...erien_2012.html va cia matai visur kas buna-mes esam baden würtenberg o jus hessen tai gali palyginti
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2012 04 15, 21:12)
Neee dar pro tave varem namo-ten i kazkoki kaimeli netoli siuntinuka vezem-tai tik eva kai prades man saukti -Mama sita gatve zinau,mes cia buvom!!! paskui ziuriu kad rimtai raso ant zenklu Winde... bet paskui ten i soneli kazkur pasuko gal kokia 10km nuo taves.O ka per remontus daryti zadi-mes tai dabar dviracio evai ieskosim-is seneliu ir tetu pinigu parsiveze tai labai jau nekantrauja  biggrin.gif
Kad pas jus ner tokiu-pas jus vasaros atostogos greit bus  http://www.schulferi...erien_2012.html  va cia matai visur kas buna-mes esam baden würtenberg o jus hessen tai gali palyginti

Man dzin tos schulferien... hihihi.gif va as apie Legolenda....kaip atsils noreciau su panom nuvaryt....nes iki Disneilendo nera laiko,ten jau keliu dienu reik... ax.gif
O tai kokia ,reikejo uzsukt...jai netoli vazineji.... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2012 04 16, 17:11)
Man dzin tos schulferien... hihihi.gif va as apie Legolenda....kaip atsils noreciau su panom nuvaryt....nes iki Disneilendo nera laiko,ten jau keliu dienu reik... ax.gif
O tai kokia ,reikejo uzsukt...jai netoli vazineji.... wink.gif

O man ne dzin-man reik derinti dabar.Pala pala ir tau teks kita met atostogas ziureti-nebebus bet kada islekti kur nori tongue.gif Nu matai namo lekiau kol vyras i darba neisejo kad pasimt spetu.Tai tu paziurek intike www.legoland.de ir ten visa info-bet sake ir ten reik su nakvyne varyt nes vienos dienos neuztenka tokiuose parkuose.Beto dar gali europa park, heide park, schwaben park dar yra bet jis toks zoo sodas su atrakcionais maisytas ir grynai vaikam jau.nes tie didieji labai daug tu achterbanu turi kur vaikam negalim. http://www.freizeitparks.de/ ir cia va pacioj apacioj paziurek ten dar yra pavadinimu tu visokiu.matai kai nueini i svetaine viska raso-kiek kainuoja,kaip rasti,ko yra-o to as cia tau visko neispasakosiu.Disneilenda mes ir norim bet kad vieniem nesinori-gal kita met svogerka prisisnekinsiu per kokias atostogas velykos.Matai eva su puske labai nori viska kartu daryt,o ji su eva tai ir varom dabar i tokius vaikiskus kartu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2012 04 16, 20:39)
O man ne dzin-man reik derinti dabar.Pala pala ir tau teks kita met atostogas ziureti-nebebus bet kada islekti kur nori  tongue.gif  Nu matai namo lekiau kol vyras i darba neisejo kad pasimt spetu.Tai tu paziurek intike www.legoland.de ir ten visa info-bet sake ir ten reik su nakvyne varyt nes vienos dienos neuztenka tokiuose parkuose.Beto dar gali europa park, heide park, schwaben park dar yra bet jis toks zoo sodas su atrakcionais maisytas ir grynai vaikam jau.nes tie didieji labai daug tu achterbanu turi kur vaikam negalim.  http://www.freizeitparks.de/  ir cia va pacioj apacioj paziurek ten dar yra pavadinimu tu visokiu.matai kai nueini i svetaine viska raso-kiek kainuoja,kaip rasti,ko yra-o to as cia tau visko neispasakosiu.Disneilenda mes ir norim bet kad vieniem nesinori-gal kita met svogerka prisisnekinsiu  per kokias atostogas velykos.Matai eva su puske labai nori viska kartu daryt,o ji su eva tai ir varom dabar i tokius vaikiskus kartu  biggrin.gif

Tu paprastu pas mus cia nemazai yra...jau ziurinejaus...bet paciame legolende nerandu viesbucio... g.gif
Atsakyti
paziurek cia http://www.legoland....D/Ubernachtung/ arba ten dar tas legoland dorf kur yra paveizek.o jei ka gali kur netoli koki viesbutuka rasti arba pensiona koki.
Atsakyti
Merginos gal kas zinot kur pavasaris ??? verysad.gif Tai saule,tai debesuota,tai saltukas,tai lietus doh.gif per tuos orus tuoj susirgsiu ir kai pavasaris islys gulesiu lovoj su gripu biggrin.gif Anadien mazajai plaukus nukirpom-pagaliau sugundziau biski patrumpinti,o to iseina is baseino mokykloj slapia galva pastoviai dar stebiuosi kad susirgus nebuvo,o ir siaip vasara su trumpesniais bus patogiau.Ji vis palaidais nori bet kad ilgi maisosi pastoviai zaidziant,o dabar uz ausytes uzkisa ir viskas.Bet labai fainai atrodo-aisku reik priprasti dabar nes vaiks kazkaip keistai atrodo.Sopfi a radai ka del legolando,Sikalaki kaip pas jus orai,kaip lietuvele?
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2012 04 18, 21:13)
Merginos gal kas zinot kur pavasaris ???  verysad.gif  Tai saule,tai debesuota,tai saltukas,tai lietus  doh.gif  per tuos orus tuoj susirgsiu ir kai pavasaris islys gulesiu lovoj su gripu  biggrin.gif  Anadien mazajai plaukus nukirpom-pagaliau sugundziau biski patrumpinti,o to iseina is baseino mokykloj slapia galva pastoviai dar stebiuosi kad susirgus nebuvo,o ir siaip vasara su trumpesniais bus patogiau.Ji vis palaidais nori bet kad ilgi maisosi pastoviai zaidziant,o dabar uz ausytes uzkisa ir viskas.Bet labai fainai atrodo-aisku reik priprasti dabar nes vaiks kazkaip keistai atrodo.Sopfi a radai ka del legolando,Sikalaki kaip pas jus orai,kaip lietuvele?

O nauja sukuosena bigsmile.gif ... thumbup.gif maniskes tai kasu nori biggrin.gif
ne dabar ne neziurejau,nes uzsiemus...remontais...dazau,panoms kambari..sendiena dar tapetuosiu viena siena...na darbu dar daug tiuriu...dar ziurineju baldu parduotuves... doh.gif bet taip ir nieko neissirinkau.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sopfi @ 2012 04 20, 09:29)
O nauja sukuosena  bigsmile.gif ... thumbup.gif maniskes tai kasu nori  biggrin.gif
uzsiemus...remontais...dazau,panoms kambari..sendiena dar tapetuosiu viena siena...na darbu dar daug tiuriu...dar ziurineju baldu parduotuves... doh.gif bet taip ir nieko neissirinkau.... doh.gif

Nu ir maniske kasu nori-kiek kirpeja drauge ja snekino biski patrumpinti ypac vasara schmoll.gif ne uz ka.Dabar matai baseinas mokykloje tai kiek sykiu jau slapia galva buvo isejus per tuos salcius-sakau stebiuosi kad dar nesirgo.O kirpti jau lt sugalvojo-kazkur mate ir sako noriu trumpiau.Iki rudens paaugs juk-o dabar bus lengviau karsciam uzejus ypac po baseinu.
Tai kas turi baldus rinktis - tu ar panos g.gif eva tai staigiai issirinko-katalogai pas mane kai ateina paseme zaidimui ir parbega saukdama kad nori tos lovos.Tai paskui teciui nese ir sako sita man uzsakyk ir viskas.Bandziau atsneketi nes biski per brangu buvo,net i parduotuve vedziau tikedamasi kad gal kita uzsimanys,o ji ne ziuret neziurejo.Noriu is katalogo ir viskas lotuliukas.gif o tada dar 3metukai tebuvo jai.Nu sekmes tau remontuojant-as tai ryt varau sopintis-reik naujo siurblio ir rubu evai paveizet dar.Gero savaitgalio merginos 4u.gif jei kas pavasari rasit atsiuskit ir man biski mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti