QUOTE(sopfi @ 2012 04 13, 21:52)
Auriukaseva,kas blogesnio Lietuvoje?...
Ka as zinau-kiek visi kriokia,kiek pyksta bet bent jau klp gatves pilnos masinu-ner kur kojos net padet,kavines ir paruotuves pilnos zmoniu kad net praeit sunku o ir velykoms apsipirkti eileje ilgai laukti teko nes visu vezimai luzo.Sakau jei kam ir yra blogai, tai kaip ir gr tiems patiems maziausiems kuriem jau pries krize blogai buvo,o kas gerai sedejo tai dabar tik dar geriau turi deka vokeliu.
O mes tai fainai pabuvom-aisku biski tevelis apsirges buvo-sirdele is ritmo issimuse tai pora dienu slaugyti gavom

bet velykom buvo jau pasveikes ir visa seima labai linksmai atsventem.O po velyku sesei atostogos buvo tai davem raliaus dviese po Klaipeda

vaikus su mociute palikom,tai zinokit kokia pasaka - ypac man kai Eva 24val per para, beveik 365 dienas per metus su manim praleidzia.
O fainiausia buvo atvykus kai tevu burnos iki zemes atsivere is nuostabos
Sikalaki gaila kad neisejo man iki taves atlekt-bet jei viskas oki mes kaledas ten norim tai tada jei ka butinai atleksim ne tik arbatelei bet ir vyniukui ir graikiskai galesi papliurpti su MB
Papildyta:
QUOTE(sopfi @ 2012 04 15, 00:29)
Auriuskaseva turbut apsivalge ir

ne nepasirode....o gal prisiciauskejo vel iki uzkimimo....
Nu apsivalgyt ne bet kiausiniu tai teko teko,nes vaikai dauze o mes valgem
Ne tiesiog 5dieni kai gryzau luzau pietu miegot,6dieni lagaminus tvarkiau,pirkinius rusiavau ir po pietu buvom dukterecios gimsej.O va siandien pirma diena kai ant sofos prisedau ir lepinuosi kompu,dar vynelis panosej graikiskas-visgi graiku velykos

Beje merginos Su Graikiskom Velykom visas

O balsas tai Sopfi pas mane geras geras

Sikalaki bursim kartu,nes ir mum noris juk geru oru-pas mus per sekmines 2sav atostogu tai gal leksim i Legoland atrakcionu parka pauzti.