Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

QUOTE(auriukaseva @ 2012 04 20, 21:55)
Nu ir maniske kasu nori-kiek kirpeja drauge ja snekino biski patrumpinti ypac vasara  schmoll.gif  ne uz ka.Dabar matai baseinas mokykloje tai kiek sykiu jau slapia galva buvo isejus per tuos salcius-sakau stebiuosi kad dar nesirgo.O kirpti jau lt sugalvojo-kazkur mate ir sako noriu trumpiau.Iki rudens paaugs juk-o dabar bus lengviau karsciam uzejus ypac po baseinu.
Tai kas turi baldus rinktis - tu ar panos  g.gif  eva tai staigiai issirinko-katalogai pas mane kai ateina paseme zaidimui ir parbega saukdama kad nori tos lovos.Tai paskui teciui nese ir sako sita man uzsakyk ir viskas.Bandziau atsneketi nes biski per brangu buvo,net i parduotuve vedziau tikedamasi kad gal kita uzsimanys,o ji ne ziuret neziurejo.Noriu is katalogo ir viskas  lotuliukas.gif  o tada dar 3metukai tebuvo jai.Nu sekmes tau remontuojant-as tai ryt varau sopintis-reik naujo siurblio ir rubu evai paveizet dar.Gero savaitgalio merginos  4u.gif  jei kas pavasari rasit atsiuskit ir man biski  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Baldu tai man nauju reik,nes jau 6 metukai eina,kaip nekeitus...panoms tik Eleni lovos,rasomo stalo...o kedes jau atkeliavo... smile.gif Buvau sägmüller,höffner na neradauuuu.... wacko.gif neckermane na uzkliuvo akis uz poros...bet kazkaip bijau...jei ateis, ir atrodys kitaip, nei kataloge... g.gif O kambari panu jau baigiau...isdaziau rozaaaaa ir barbyyy tapetus uzdejau ant vienos sienos... cool.gif
Atsakyti
Labas merginos,
na ka saules sviecia lauke, jau be striukes siandien isejus buvau. Jei tiket prognozem - bus iki +20. thumbup.gif ateinanciom dienom

As irgi, Auriuk, siandien nusireziau 4 metus augintas kasas. Kirpeja vos neverke. O man pabodo ilgi. Dar va reiks nudazyt zile (eisiu po 2 val. i salona) ir busiu "moteris-uogele"

Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2012 04 21, 10:00)
Labas merginos,
na ka saules sviecia lauke, jau be striukes siandien isejus buvau. Jei tiket prognozem - bus iki +20.  thumbup.gif ateinanciom dienom

As irgi, Auriuk, siandien nusireziau 4 metus augintas kasas. Kirpeja vos neverke. O man pabodo ilgi. Dar va reiks nudazyt zile (eisiu po 2 val. i salona) ir busiu "moteris-uogele"

Tai Braskele kada pasirodysi bekase tu mirksiukas.gif Mano mama ir kai nusikirpo plaukus sesuo verke kaip nezinia kas,o as tai kazkaip ne.Juk plaukai ataugs-o svarbiausia kad paciai patiktu ir patogu butu ir viskas thumbup.gif
O pas mus vejas koks-buvom sopintis tai laiku spejom i masina-kai pradejo lyyyyyyt doh.gif dar gerai kad pas mus prie namu pristoje buvo-bent jau sausi namo parejom biggrin.gif
Sopfi as savo sekcija is katalogo ir pirkau-buvo uz puse kainos tai zinok taip kaip buvo fotke taip ir atrode.O ir evos lova grynai vaizdas atitiko.Beto nereik tampyti-pristato iki duru ir nervu nekainuoja.O jei netinka siunti atgal kartona praplesus ir spalva paziurejus.Dar man atrodo yra ta leistung kur tau net sustato viska-paieskok.
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2012 04 21, 11:00)
Labas merginos,
na ka saules sviecia lauke, jau be striukes siandien isejus buvau. Jei tiket prognozem - bus iki +20.  thumbup.gif ateinanciom dienom

bigsmile.gif visai trumpai??? as tai gailejausu kaip kasas nusikirpau...daugiau kazi ar kirpsiu... ax.gif busiu kasota.. biggrin.gif

Papildyta:
Auryt...yra ir su surinkimu...bet sunku issirinkt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sopfi: 22 balandžio 2012 - 00:59
QUOTE(sopfi @ 2012 04 22, 00:00)
busiu kasota.. biggrin.gif

Papildyta:
Auryt...yra ir su surinkimu...bet sunku issirinkt...

Busi stase ilgakase lotuliukas.gif nu kaip kam-vienos vaiksto kaip vyrai sukuosenas pasidare,kitos ilgom kasom-kiek zmoniu tiek skoniu.
O tai kas ten sunku turi but-jei mazdaug zinai ko nori ir tai ieskai.Dabar vistiek jos visur beveik vienodo stiliaus eina-jei ta modernu renkiesi.Tik spalva skirtumas yra ir dar pribumbasu visokiu.
man tai siandien valymosi manija uzejo-nuo pat ryto namus tvarkiau,rubus ploviau,prieskonius sodinau o dabar eisiu lygintis doh.gif ko ko bet langu valyt ir lygintis tai nemegstamiausi man namu ruosos darbai.
Atsakyti
sveikutes merginos 4u.gif tai ka orais megaujates-pagaliau pavasaris sugryzo wub.gif mes tai 6dieni, 7dieni ir siandien lauke praleidom su vaikais(eva ir dukterecia) tai privaiksciojom kilometrazo visai savaite biggrin.gif o ir pagaliau prie naujos masininkes vairo siandien sedau-kaip faiiiiiiiiiiiiiiiiina,taip lengvai vaziuojasi tik stabdyti reik ismokti -ipratus prie senos pedala kaip reikiant nuspausti tai taip ir prie naujos stabdziau... kai variau i prieki visu kunu doh.gif dabar tik biski reik paspausti ir jau stoja biggrin.gif nu bet tuoj pradesiu vazinetis ir bus gerai.
Sopfi o kaip tau su remontais-a jau issirinkai,viska padarei? O tu Sikalaki nezadejai kazkur ekskursijos lekti g.gif
Sopfi tu tzatziki pati darei tada-koki jogurta pirkai jam,nes as veizejau tai ju kruva pas mus nezinau koki imti.Anksciau pirkdavau ja tokia skani budavo supermarkete o dabar nebera verysad.gif anadien mesyte dariau pietums tai butu taip skaniai tike prie jos.Geros savaiteles visom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2012 05 01, 21:36)
O tu Sikalaki nezadejai kazkur ekskursijos lekti  g.gif 

Heij smile.gif štai aš ir grįžau. Iš lėktuvo - į darbą. Viskas sekėsi.
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2012 05 03, 13:27)
Heij smile.gif štai aš ir grįžau. Iš lėktuvo - į darbą. Viskas sekėsi.

Cia jau tipo tu po ekskursijos blink.gif nu tu pavarai-nieko nesakei o as galvoju kur dingai g.gif sopfi tai remontais gal dar uzsikasus arba sekcijos ieskojimu aisku.Tai dabar lauksiu pasakojimu ir fotkiu BUTINAI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2012 05 03, 19:15)
Cia jau tipo tu po ekskursijos  blink.gif  nu tu pavarai-nieko nesakei o as galvoju kur dingai  g.gif  sopfi tai remontais gal dar uzsikasus arba sekcijos ieskojimu aisku.Tai dabar lauksiu pasakojimu ir fotkiu BUTINAI  mirksiukas.gif

biggrin.gif ..aha vis dar uzsiemus...bet sekcija lieka sena stovet... biggrin.gif
Sikalaki tai keliauninke...ir speja ji visur..gerai,kol seimos nera ...reik naudotis ... thumbup.gif
Vargsta ta musu tema biggrin.gif reik kaip nors uzbaigti... smile.gif
Atsakyti
Sveikos braskytes 4u.gif niu va islydejau ir as savo svecius preita savaite(mama ir teta) o dabar ir as ruosiuos kita savaite i lt(jeigu air baltic`as kitokios nuomones netures biggrin.gif ) gal kuri skridot .....internete atsiliepimai tai nekokie g.gif nors mano mama irgi buvo prisiskaiciusi apie aerosvit(ukrainiecius) tai jau buvo pasiruosiusios pora dienu aerouostuose prasdziuti.....o taskrido minute i minute ,aplamai liko tokios patenkintos kad sake daugiau jokiu ceku jokiu vokieciu....
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2012 05 15, 12:09)
Sveikos braskytes 4u.gif niu va islydejau ir as savo svecius preita savaite(mama ir teta) o dabar ir as ruosiuos kita savaite i lt(jeigu air baltic`as kitokios nuomones netures biggrin.gif ) gal kuri skridot .....internete atsiliepimai tai nekokie  g.gif nors mano mama irgi buvo prisiskaiciusi apie aerosvit(ukrainiecius) tai jau buvo pasiruosiusios pora dienu aerouostuose prasdziuti.....o taskrido minute i minute ,aplamai liko tokios patenkintos kad sake daugiau jokiu ceku jokiu vokieciu....

o kas blogai su airbaltic'u? As skridau neseniai, viskas su jais tvarkoj. Va su ukrainieciais tai buna bajeriu, man bent jau dukart buvo bagazas dinges arba veluoja ryskiai, dar daznai ten pas juos lektuvai genda:) Pvz. ziema nemazai reisu buvo atidetu, bet ne del oro, o del gedimu. Bet turi aerosvit dideli pliusa-ten kainos buna labai geros.
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2012 05 15, 10:09)
Sveikos braskytes 4u.gif niu va islydejau ir as savo svecius preita savaite(mama ir teta) o dabar ir as ruosiuos kita savaite i lt(jeigu air baltic`as kitokios nuomones netures biggrin.gif ) gal kuri skridot .....internete atsiliepimai tai nekokie  g.gif nors mano mama irgi buvo prisiskaiciusi apie aerosvit(ukrainiecius) tai jau buvo pasiruosiusios pora dienu aerouostuose prasdziuti.....o taskrido minute i minute ,aplamai liko tokios patenkintos kad sake daugiau jokiu ceku jokiu vokieciu....

bigsmile.gif i Lietuva? nu va ... biggrin.gif visi tik keliauja...Pro kur skrisi ..gal per vokietija?
Atsakyti