QUOTE(anafi @ 2011 08 13, 23:12)
aha, man reikia iš lt į gr, nes kraustaus į salonikus gyvent ir netilps man viskas į lagaminą, tai mąstau kaip likusią mantą nusiųst į graikiją.. reiks paskambint į paštą dėl kainų pasiklaust , bet įsivaizduoju, kad brangu.. nes būna keletą lapų siunti kur ir gaunas neaišku kiek mokėt..
Tai gali imti kartu ir moketi kaip uz virsvori

Bet irgi kosmine kaina.. As persikrausciau per kelis kartus, viena kart skridom su vyru is LT, abu turejom apie 11 kg virs, sazininga mergiote check-in'e liepe moketi beveik 200 euru, susinervinom abu ir nuejom prie kito langelio, ten mus praleido be kalbu. Pries savaite skridau su mazium, turejau 7 kg virs, bet si karta sedejo zioploka mergina ten ir nesuprato, kad lagaminas tik pusiau uzdetas ant svarstykliu, ir rodo puse svorio, uztai bande itikinti mane, kad vaikui negalima lagamino, bijojau piktai kalbeti, kad nepersvertu is naujo daiktu

, tai graziai pasiuliau pas ka nors pasiklausti dar, paskui ji atsiprase ir praleido

Pasikviesk gimine ar drauge i svecius ir po truputi atgabens tuos daiktus, man mama labai daug padejo