Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

Labas smile.gif
Esu darbo vietoje. Temperatūra +31 (su atviru langu). Intensyviai mąstau nuslinkti iki kriauklės ir pritaikius jogos kokį pratimą pakišti kojas po bėgančiu vandeniu g.gif
Atsakyti
Labukas-pas mus 3dienas buvo lietus-saule,lietus-saule ir siandien va pagaliau be lietaus,bet rytoj vel jo zada.o as tai drauge turiu nuo 2dienio-ANGINA doh.gif siandien jau biski normaliau jauciuos be 2dieni buvau slapia kaip kempine nuo temperaturos.Beje merginos kaip pas jus ten gr ir lt su darzovem? pas mus tai su tuo virusu bedos yra.jau 25zmones mire ir dar nezino nuo ko.taip noretusi kokio agurko ar pomidoro bet baisu pirkti o tuo labiau vaikui duoti.
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 06 09, 17:45)
Labukas-pas mus 3dienas buvo lietus-saule,lietus-saule ir siandien va pagaliau be lietaus,bet rytoj vel jo zada.o as tai drauge turiu nuo 2dienio-ANGINA  doh.gif  siandien jau biski normaliau jauciuos be 2dieni buvau slapia kaip kempine nuo temperaturos.Beje merginos kaip pas jus ten gr ir lt su darzovem? pas mus tai su tuo virusu bedos yra.jau 25zmones mire ir dar nezino nuo ko.taip noretusi kokio agurko ar pomidoro bet baisu pirkti o tuo labiau vaikui duoti.

kas cia per virusas? nieko negirdejau. Kertu pomidorus kasdien, dar kol kas gyva smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif As kaip supratau jus Graikije gyvenat, ar tik apsilankot? Mes su dukryte irgi cia gyvenam, Atenuose smile.gif tai gal yra mamyciu gyvenanciu netoliese rolleyes.gif
Atsakyti
Justina pas mus tas EHEC-kazkos virusas.jau 35zmones mire-vakar paskelbe kad jau agurkus pomidorus ir salotas vel galim valgyti bet tu pupeliu daigu(kur labai megsta i salotas deti) negalima.Tas virusas prasideda viduriavimu su kraujais,net inkstus blogiausiu atveju pakerta ir kraujo visokius ten perpilimus ar ka ten daro.Pas mus telikas laikrasciai vien apie tai raso.Cia va jei ka pabandyk paskaityt alfoj raso Straipsnis
Papildyta:
QUOTE(Evelina... @ 2011 06 11, 14:10)
Sveikos mamytes 4u.gif  As kaip supratau jus Graikije gyvenat, ar tik apsilankot?

Labukas 4u.gif vienos gyvena graikijoj,kitos vokietijoje,o trecios lietuvoj-musu vyrai graikai yra mirksiukas.gif todel ir plepam cia kartu...
Atsakyti
QUOTE(Justina1 @ 2011 06 10, 22:03)
kas cia per virusas? nieko negirdejau. Kertu pomidorus kasdien, dar kol kas gyva  smile.gif

sveikutes 4u.gif aha cia nelabai panikuoja,atseit kaltino del to viruso ispanu agurkus-jie nekalti ir kompensacijas ukininkai dideles uz padaryta zala gaus,atseit kazkokie daigai is skotijos (man atrodo) su tuo virusu buvo importuoti i vokietija,as aplamai darzoves graikiskas stengiuosi pirkti.
QUOTE(Evelina... @ 2011 06 11, 17:10)
Sveikos mamytes 4u.gif  As kaip supratau jus Graikije gyvenat, ar tik apsilankot? Mes su dukryte irgi cia gyvenam, Atenuose smile.gif  tai gal yra mamyciu gyvenanciu netoliese rolleyes.gif

As Pirejuj,o tu kur atenuose?Cia labai mazai musu beliko,bet fb yra Lietuviu bendruomene graikijoj -nustebsi kiek lietuviu gyvena atenuose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2011 06 14, 22:22)
As Pirejuj,o tu kur atenuose?Cia labai mazai musu beliko,bet fb yra Lietuviu bendruomene graikijoj -nustebsi kiek lietuviu gyvena atenuose mirksiukas.gif

Labas labas. Alfa teisi - tikrai yra lietuviu GR. ir dar neseniai pradejo veikti bendruomenes tinklapis GLB thumbup.gif superniai zmones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2011 06 14, 20:22)
sveikutes :4u:atseit kazkokie daigai is skotijos (man atrodo) su tuo virusu buvo importuoti i vokietija,as aplamai darzoves graikiskas stengiuosi pirkti.

Cia labai mazai musu beliko,bet fb yra Lietuviu bendruomene graikijoj

Sveikutes-jo jo ten kazkokie tie pupeliu daigai kur i salotas deda kalti liko kaip isaiskejo.kad yra iprate vieni kitus kaltinti iskart o paskui atsiprasineja koses prisidirbe.
Merginos jei jau visos i fb pabegot tai reikia ten uzdara grupele mum susikurti ir tada galetume ten bendrauti-ka manot g.gif
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 06 17, 20:10)
Sveikutes-jo jo ten kazkokie tie pupeliu daigai kur i salotas deda kalti liko kaip isaiskejo.kad yra iprate vieni kitus kaltinti iskart o paskui atsiprasineja koses prisidirbe.

Tai kad raso ir nuo mesos buvo... Lidl
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2011 06 17, 18:39)
Tai kad raso ir nuo mesos buvo...

Pas mus ne zodziu apie tai neuzsimine-sake mesa nekalta nes tada butu dar daugiau zmoniu susirge.tai iskarto ant saltou agurku pagalvojo o paskui tuos daigus isaiskino.dabar va pries pora dienu kazkoks upeliukas prie frankfurto uzkrestas tom EHEC-bakterijom atseit tai tiria probas paemes.kas is tikro kaltas ir is kur visa tai prasidejo kazin ar bus isaiskinta.
Atsakyti
Sveikos mamyte , 4u.gif
As cia dar naujoke blush2.gif tikiuosi priimsite mane blush2.gif
Gyvenu Egio mieste netoli Patros miesto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(indre.indre @ 2011 06 20, 17:04)
Sveikos mamyte , 4u.gif
As cia dar naujoke  blush2.gif tikiuosi priimsite mane blush2.gif
Gyvenu Egio mieste netoli Patros miesto biggrin.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif mes cia ne visos gyvenam GR mirksiukas.gif tiesiog "turim rysiu" wub.gif As, pvz., - MB. Ir Egio esu buvusi kelis kartus pas jo pusbroli.
ax.gif Papasakok apie save..... Viena is cia uzsukanciu merginu irgi gyvena Egio
Atsakyti