Įkraunama...
Įkraunama...

**Graikiją ir jos vyrus mylinčios lietuvės**

QUOTE(Sikalaki @ 2011 06 20, 16:13)
Sveika prisijungusi  4u.gif tiesiog "turim rysiu"  wub.gif As, pvz., - MB.

Sveikutes-cia gerai pasakei Sikalaki "turim rysiu" lotuliukas.gif as tai "toki rysi" namuose turiu( vyras mano graikas)
O mum sienadien vel ne kokia diena-isvarem visa seima papietauti o po valandikes uosviui vel su sirdim bedos.sake ne infarktas bet stebesdabar ligoninej 3dienas ,plauciuose dar vandens susikaupusio rado doh.gif didziausia beda kad uosvis daktaru nemegsta o ka jau apie ligonines kalbeti.Nu gerai uzteks-merginos kas atostogom jau ruosiates-sopfi jau atostogauja.o man dar pora menesiu laukti reik.
Atsakyti
QUOTE(auriukaseva @ 2011 06 26, 22:21)
Sveikutes-cia gerai pasakei Sikalaki "turim rysiu"  lotuliukas.gif  as tai "toki rysi" namuose turiu( vyras mano graikas)

Matyt, aš savo tokiu pasisakymu išgąsdinau Indre verysad.gif nebeateina pas mus.... 4u.gif
Oi auriukaseva, niu jums ir ligų atpuolis... Sveikatos 4u.gif
O aš normalių atostogų nežinau kada išeisių- ale nieko wink.gif va pasiorganizuoju ilguosius savaitgalius. Aną su sese Rygoje buvom, kitą - į Palangą šiaušiu 4 dienom. A ko daugiau reikia vacation4.gif
Evelinaki, perastika tavo sūnučiui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sikalaki @ 2011 06 27, 13:35)
Matyt, aš savo tokiu pasisakymu išgąsdinau Indre  verysad.gif nebeateina
Oi auriukaseva, niu jums ir ligų atpuolis... Sveikatos 4u.gif
pasiorganizuoju ilguosius savaitgalius. Aną su sese Rygoje buvom, kitą - į Palangą šiaušiu 4 dienom.
Evelinaki, perastika tavo sūnučiui  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kokia isgasdinai-ji gal papludimyje guli visgi graikijoj silti orai mirksiukas.gif
Jo uzejo mum vel-pas ji yra balionelis toks venoj prie sirdies tai va sake uzkalkejes yra ir 4dieni valys ji.tada ziures kaip toliau bus.
O pas mus karsciai uzejo-jau 3diena kaip kepam,bet vel atvesimo zada.tie orai nenuspesi ju-tai silta tai slata ir vaikstom nosim beganciom paskui.Pasimk ir mane i Palanga-visai nieko butu papludimyje paguleti.leksiu kai atostogu busiu ir as ten-mano sesute uz HBH gyvena wat biggrin.gif
O kas Evelinaki yra tavo maziukui unsure.gif
Atsakyti
Sveikos braskytes 4u.gif Sikalaki ach nusiaubet Ryga o dabar sakai Palangos eile atejo lotuliukas.gif cia irgi nepastovus orai labai,tai salta,tai vesu,tai vejas labai pakyla....Auriukaseva kada zadi lt buti -gal iseitu susitikti?Evelinaki tai su kuom tas tavo banditas susimuse lotuliukas.gif Naujokes -kur dingot g.gif
Atsakyti
Labas branguciai

QUOTE(auriukaseva @ 2011 06 28, 19:44)
Pasimk ir mane i Palanga-visai nieko butu papludimyje paguleti.leksiu kai atostogu busiu ir as ten-mano sesute uz HBH gyvena wat  biggrin.gif

Aha irgi laukiu penktadienio - Palangoje nebuvau gal kokius 4 metus tongue.gif Bet as nusiteikiau, kad lietaus irgi bus. Ale kai kompanija gera.. drinks_cheers.gif kas tas oras

QUOTE(alfa omega @ 2011 06 29, 11:03)
Sikalaki ach nusiaubet Ryga o dabar sakai Palangos eile atejo lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jo jo slenkam kaip sakant pajuriu ir siaubiam....kita stotele matyt bus koks Gdanskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2011 06 29, 09:03)
Sveikos braskytes 4u.gif Auriukaseva[/b] kada zadi lt buti -gal iseitu susitikti[b]?

Sveikuets-orai tai jo ne kokie-pas mus siandien vejuota bet tvanku o dabar lietucio uzejo.As tik rugpjucio 21 i lt gryztu-3sav pabusim ir tada namuose dar savaite turesim-mazajai mokykla prasides tai reiks susiruosti.
Sikalaki gerai sakai thumbup.gif prie geros kompanijos oras nesvarbu mirksiukas.gif o palangoj faina pasivaikscioti yra-as kaip is klaipedos tai ten visada pabunam.
Atsakyti
QUOTE(alfa omega @ 2011 06 29, 11:03)
Sveikos braskytes 4u.gif Sikalaki ach nusiaubet Ryga o dabar sakai Palangos eile atejo lotuliukas.gif cia irgi nepastovus orai labai,tai salta,tai vesu,tai vejas labai pakyla....Auriukaseva kada zadi lt buti -gal iseitu susitikti?Evelinaki tai su kuom tas tavo banditas susimuse lotuliukas.gif Naujokes -kur dingot g.gif

Sveikutes, oi kaip senai cia buvau!!! Linkeimai visom!!! 4u.gif Mano vaikas nosim cementa aria doh.gif sakau, vieninteli lietuviska ka tureo tai nosi, bet ziuriu tuoj ir ta graikiska pasidarys doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(indre.indre @ 2011 06 20, 17:04)
Sveikos mamyte , 4u.gif
As cia dar naujoke  blush2.gif tikiuosi priimsite mane blush2.gif
Gyvenu Egio mieste netoli Patros miesto biggrin.gif

Sveikute, as irgi Egio gyvenu:) ar senai? smagu butu susipazinti:)) 4u.gif

Ha, jums atenietes, Egio tuoj taps lietuviu bendruomenes centras!!!!! VAlio! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinaki @ 2011 06 30, 16:56)
Ha, jums atenietes, Egio tuoj taps lietuviu bendruomenes centras!!!!! VAlio! lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

jo jo panašu į tai gathering.gif galėsite
As šiandien po darbo užsirašiau plaukus dažyt doh.gif tai jaučiu nakvosiu kirpykloje lotuliukas.gif Ryt kazkaip reiks "greitai" atidirbti ir lekt i autobusa i PALANGAAAAA thumbup.gif
Atsakyti
Labas Evelinaki 4u.gif tikrai senai matyta.Maniske tai ir kur tik gali ten bruzinasi rankas kojas-tik galva dar pasaugo po kol kas biggrin.gif
O va uosviui mano pasirodo nebeina to kateterio isvalyt dabar des ta "bypass"(angliskai rasosi taip man atrodo) kazkoki-jis ten vietoj venu kazkaip ar kaip cia dabar paaiskint tai darys operacija rytoj ir ziuresim tada kaip toliau.
Sikalaki pauzk ir uz mane biski jei nesunku-vyras su savo komanda darbe rytoj isvaro i svente-sefas jiem surenge uz gera darba smile.gif
Atsakyti
sveikutes merginos-nu va isoperavo mano uosvi 1dieni,idejo 2tuos bypass.daktaras sake kad praejo gerai operacija tik va pora dienu stebejo nes plauciu uzdegima pasigavo lengva.dabar laikys 10dienu ligoninej o paskui sius i sanatorija.Beda ta kad uosvis nezino apie sanatorija-nesakem jam nes bijojom kad jis tada operuotis nebenores nuo daktaru baimes.kai lankyt buvom 7dieni pries operacija tai pagatavas buvo su mumis namo vaziuoti-jam matai gerai yra,nieko neskauda kam ta operacija dar doh.gif nu sakau mazam vaikui pasakei kad reikia ir viskas,o kur cia sena zmogu dar perauklesi.jis savo iprates yra ir viskas.
Beje Sikalaki ar Palanga dar stovi,a bevaziuoti man vasara i ja g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ku ku merginos g.gif a atostogaujat bene visos?
Nu va mano uosvi jau isoperavo-padare tuos 2bypass(viena vena is kojos paeme,o kita prie kitos prijunge kazkaip).Buvom lankyti siandien tai jau zmogelis normaliai atrodo ir ruosiasi i sanatorija-ne zodziu nepriestaravo nes kazkaip po operacijos pasikeiete jam mastymas.Labai rimtai i savo liga dabar ziuri.O siaip orai pas mus labai padurnejo-pora dienu kepam o paskui lietus uzeina-per telika sake kad tos karstos vasaros kaip ir nebebus tai jei gerai nuspeja biski s...
Kas atostogauja linkiu gerai pailseti o kas ne pasirodykit mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas draugai 4u.gif As savo darbu slovinu tevyne lithuania.gif Sveikinu lietuviu jaunuolius ir visus krepsinio megejus su Pasaulio cempionato auksu!!!!!!!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti