skaiciau, kad kai kam sunkiau pjaunasi sokolado sluoksnis, o jei deti plonai sokolado, paskui grietinele ant virsaus su vysniom ir taip i visus sluoksnius? Gal kuri daret taip?
QUOTE(tute28 @ 2011 04 13, 11:55)
Svekutės kepejėlės.
Varčiau Mišelės receptus ir sudėty yra 1/2 a. š. vyno akmens.... Kas čia per daiktas?
Varčiau Mišelės receptus ir sudėty yra 1/2 a. š. vyno akmens.... Kas čia per daiktas?
Tute, yra pirkt šito daikto pas mus pardėse (airijoj). Tik dabar užkrito pavadinimas.... Tokia pat dėžutė kaip soda, ar kepimo milteliai.... Būsiu pardėj, pasižiūrėsiu
QUOTE(Reduke27 @ 2011 04 13, 13:25)
As dar pasikartosiu su klausimeliu, nes niekas neatsake 
Kiek reiketu kremo pertepti meducio lakstus - 7 lakstai 27 cm. skersmens, nera labai stori laksteliai. Planuoju pertepti gritinele us grietine pusiau maisyta. Aciu
Kiek reiketu kremo pertepti meducio lakstus - 7 lakstai 27 cm. skersmens, nera labai stori laksteliai. Planuoju pertepti gritinele us grietine pusiau maisyta. Aciu
bijau pameluoti,bet as imciau beveik abu indelius(t.y. 450gr grietineles ir tiek pat grietines)
QUOTE(Reduke27 @ 2011 04 13, 20:34)
Aciu Keno, man bent jau daugmaz, nes prie Cipciuko recepto raso, kad pilnai normai reikia 4 dideliu indeliu grietineles. Man pasirode velniskai daug
Nors lakstelius kepiau is pilnos normos, tai man ir gavosi tie 7 27 cm. skermens 
jei kepei is pilnos normos-biski per storai kociojai,nes man dazniausiai gaunasi 9 blyneliai
taigi žinot kas autorė, prašykite, gal duos
juodam miškui bręsti reikia dviejų dienų, recepte ryškiai per daug cukraus ir per mažai grietinėlės jei darysit iš pilnos normos
juodam miškui bręsti reikia dviejų dienų, recepte ryškiai per daug cukraus ir per mažai grietinėlės jei darysit iš pilnos normos
sveikos nuostabių tortų kepėjos 
jau kelinta savaitė skaitau apie tortų gamybą, kremus, papuošimus, biskvitus
tortų tikra begalė visi gražus ir man tokie rodosi sunkiai padaromi, bet noriu ryžtis ir velykom iškepti tortą pati "nuo iki" nes kol kas nedariau nieko kad kepti tortinius biskvitus (mano keverzonės) gal galite rekomentuoti pradedančiajai kokį ne sunkų skanų tortą.
ačiū
jau kelinta savaitė skaitau apie tortų gamybą, kremus, papuošimus, biskvitus
ačiū
QUOTE(Bossi @ 2011 04 13, 17:02)
Tai kur ji rasti?
ištryne,nes stengiasi žmogus,kuria receptukus dalinasi su visom draugiškai,o ateina kažkasir duoda šlapia mazgote per veida-atsiprašau už išsireiškima,bet ,kad taip ir yra.....]
Sveiki,
gal kas zinote ar galima sutepti Zozefinos torta ne formoje? Galvoju kepti dideleje skardoje ir paskui supjausciusi i 4 dalis sutepti. Bet be formos kazi ar pavyks?
Labai laukiu atsakymo
gal kas zinote ar galima sutepti Zozefinos torta ne formoje? Galvoju kepti dideleje skardoje ir paskui supjausciusi i 4 dalis sutepti. Bet be formos kazi ar pavyks?
Labai laukiu atsakymo
QUOTE(kirbe @ 2011 04 14, 15:14)
ištryne,nes stengiasi žmogus,kuria receptukus dalinasi su visom draugiškai,o ateina kažkasir duoda šlapia mazgote per veida-atsiprašau už išsireiškima,bet ,kad taip ir yra.....]
QUOTE(Bossi @ 2011 04 13, 18:02)
Tai kur ji rasti?
spyglio tortikas yra tortai 12 temoje-paieskok pacioje pradzioje atrodo






