QUOTE(Reduke27 @ 2011 05 11, 21:43)
Sveikos,
Sakykit, koki alieju pilat i Rafaelo torto biskvita? Kepiau siandien biskvitus ir man jauciasi siek tiek aliejaus skonis ir kvapas, dejau rapsu alieju, bet ne is brangiu

Jauciu sugadinau reikalas

Siaip jautri kvapams as, bet va idomu, ar nesugadins bendro skonio ar persigerus kremui isnyks tas kvapas?
As vakar kaip tik kepiau si tortuka

MB komentaras buvo toks kai paragavo: musu vestuvem noresiu tik sito, sito ir jokio kito neuzsakinesim
Biskvitui naudojau nerafinuota salto spaudimo alyvuogiu alieju

man jis ir siaip turi toki specifini kvapa, todel prasmirdo man tesla kai supyliau, pabijojus kad gali ir skonis jaustis, tai sliukstelejau migdolu esencijos, bet nelabai padejo, kai iskepe truputi jautesi kvapelis ir skonis nekoks buvo, bet kai sutepiau visa torta ir pastovejo per nakti, tai siandien nesijaucia jokio aliejaus. Bet nezinau, kita kart turbut nedesiu aliejaus gal visai, man nelabai patiko pati tekstura biskvito. Pavyzdziui man Snikerinio toro biskvitai daug skanesni
O ir siaip dar pamastymai mano buvo apie Rafaelo torta, jam reiktu pakepint migdolu be luobeliu ir kur nors i krema imaisyt, tada dar arciau rafaelo turetu skonis but

O gal kuri bandet?