Sakykit, koki alieju pilat i Rafaelo torto biskvita? Kepiau siandien biskvitus ir man jauciasi siek tiek aliejaus skonis ir kvapas, dejau rapsu alieju, bet ne is brangiu
Sveikos,
Sakykit, koki alieju pilat i Rafaelo torto biskvita? Kepiau siandien biskvitus ir man jauciasi siek tiek aliejaus skonis ir kvapas, dejau rapsu alieju, bet ne is brangiu
Jauciu sugadinau reikalas
Siaip jautri kvapams as, bet va idomu, ar nesugadins bendro skonio ar persigerus kremui isnyks tas kvapas?
Sakykit, koki alieju pilat i Rafaelo torto biskvita? Kepiau siandien biskvitus ir man jauciasi siek tiek aliejaus skonis ir kvapas, dejau rapsu alieju, bet ne is brangiu
QUOTE(Reduke27 @ 2011 05 11, 22:43)
Sveikos,
Sakykit, koki alieju pilat i Rafaelo torto biskvita? Kepiau siandien biskvitus ir man jauciasi siek tiek aliejaus skonis ir kvapas, dejau rapsu alieju, bet ne is brangiu
Jauciu sugadinau reikalas
Siaip jautri kvapams as, bet va idomu, ar nesugadins bendro skonio ar persigerus kremui isnyks tas kvapas?
Sakykit, koki alieju pilat i Rafaelo torto biskvita? Kepiau siandien biskvitus ir man jauciasi siek tiek aliejaus skonis ir kvapas, dejau rapsu alieju, bet ne is brangiu
aš pyliau vieną kartą paprastą saulėgrąžų, tai visai nesijaurtė. kitą kartą įpyliau graikinių riešutų - tai jautėsi ir stipriai. bet sutepus ir pastovėjus tortui kvapas ir skonis išnyko
QUOTE(Reduke27 @ 2011 05 11, 22:43)
Sveikos,
Sakykit, koki alieju pilat i Rafaelo torto biskvita? Kepiau siandien biskvitus ir man jauciasi siek tiek aliejaus skonis ir kvapas, dejau rapsu alieju, bet ne is brangiu
Jauciu sugadinau reikalas
Siaip jautri kvapams as, bet va idomu, ar nesugadins bendro skonio ar persigerus kremui isnyks tas kvapas?
Sakykit, koki alieju pilat i Rafaelo torto biskvita? Kepiau siandien biskvitus ir man jauciasi siek tiek aliejaus skonis ir kvapas, dejau rapsu alieju, bet ne is brangiu
taip jau buna
QUOTE(Reduke27 @ 2011 05 11, 21:43)
Sveikos,
Sakykit, koki alieju pilat i Rafaelo torto biskvita? Kepiau siandien biskvitus ir man jauciasi siek tiek aliejaus skonis ir kvapas, dejau rapsu alieju, bet ne is brangiu
Jauciu sugadinau reikalas
Siaip jautri kvapams as, bet va idomu, ar nesugadins bendro skonio ar persigerus kremui isnyks tas kvapas?
Sakykit, koki alieju pilat i Rafaelo torto biskvita? Kepiau siandien biskvitus ir man jauciasi siek tiek aliejaus skonis ir kvapas, dejau rapsu alieju, bet ne is brangiu
As vakar kaip tik kepiau si tortuka
Biskvitui naudojau nerafinuota salto spaudimo alyvuogiu alieju
O ir siaip dar pamastymai mano buvo apie Rafaelo torta, jam reiktu pakepint migdolu be luobeliu ir kur nors i krema imaisyt, tada dar arciau rafaelo turetu skonis but
Aciu merginos, truputi nuraminot
Nekepsiu nauju biskvitu, tepsiu siuos
Nelabai smarkiai jauciasi, bet turesiu gera pamoka, kad nedeti aliejaus su kvapu
Man irgi tekstura nelabai patinka Rafaelo biskvito, man kazkoks lipnus nuo aliejaus tas biskvitas ir matyt reikia lieti labai nedaug, nes ir taip dregnas.
Kai pirma kart dariau Rafaelo, tai suliejau per daug, todel nepatiko, nes biskvito visai beveik nesijaute, vien kremas
Dabar darysiu ne Rafaelo, bet pertepsiu su grietinele ir rududu, o kita sluoksni su grietinele ir vysniom.
I Rafaelo pertepima dejau migdolu, bet tik i viena sluoksni, todel labai nesijaute
Man irgi tekstura nelabai patinka Rafaelo biskvito, man kazkoks lipnus nuo aliejaus tas biskvitas ir matyt reikia lieti labai nedaug, nes ir taip dregnas.
Kai pirma kart dariau Rafaelo, tai suliejau per daug, todel nepatiko, nes biskvito visai beveik nesijaute, vien kremas
Dabar darysiu ne Rafaelo, bet pertepsiu su grietinele ir rududu, o kita sluoksni su grietinele ir vysniom.
I Rafaelo pertepima dejau migdolu, bet tik i viena sluoksni, todel labai nesijaute
QUOTE(Rasskee @ 2011 05 12, 06:38)
O ir siaip dar pamastymai mano buvo apie Rafaelo torta, jam reiktu pakepint migdolu be luobeliu ir kur nors i krema imaisyt, tada dar arciau rafaelo turetu skonis but
O gal kuri bandet?
as pagal Olestos rekomendavima visada dedu kepintu migdolu i krema.
|O kodel jum biskvitas Rafaelo nepatiko
QUOTE(Milux @ 2011 05 12, 09:56)
as pagal Olestos rekomendavima visada dedu kepintu migdolu i krema.
|O kodel jum biskvitas Rafaelo nepatiko
gal ne taip gavosi? nes jis tikrai ir skanus ir purus toks.Nors... turbut skonio reikalas 
|O kodel jum biskvitas Rafaelo nepatiko
Na, vadinas kita kart desim ir migdolu
Del skonio, tai nepatiko, nes per daug aliejaus pasirode,nors blynai gavos poreti labai pakile graziai lygiai, bet tokie truputi riebaluoti, ir tas riebalo skonis man nelabai... Nebent alieju keisti sviestu gal arba grietine?
Tas poretumas tai man patinka, tik va aliejus
galit kepti biskvita ir be aliejaus.....aš tik taip ir kepu....
Merginos gal ir kvailas klausimas, bet man jis iskilo
. Ar grietinele ir konservuoti ananasai "nesusipjauna" pertepime?
QUOTE(rivera @ 2011 05 12, 22:27)
Merginos gal ir kvailas klausimas, bet man jis iskilo
. Ar grietinele ir konservuoti ananasai "nesusipjauna" pertepime?
Nesusipauna
QUOTE(Rasskee @ 2011 05 12, 08:48)
ir pagal recepta labai daug pasirode 20 g. kepimo milteliu, bet valgant tai nesijaute, nzn 
Tas poretumas tai man patinka, tik va aliejus
bet jauciu be riebalo tokio poretumo ir nelabai isgausiu 
Tas poretumas tai man patinka, tik va aliejus
As dedu sauksteli arbatini kepimo milteliu.
Na man rodos aliejus pridodo dregmes biskvitui, gali aiskus be jo kept bet turbut jis sausesnis bus





