Įkraunama...
Įkraunama...

Nereguliarus kontraceptikų vartojimas

QUOTE(tofista @ 2007 08 11, 07:42)
Sveikos,
Geriu Diane-35, ir štai jau 4 mėnesius geriu jas be 7 dienų pertraukos, kažin ar tai nepakenks sveikatai ?
Nes man be galo faina kai nėra tu fui fui fui mėnesinių, o be to ir vyrui patinka  biggrin.gif

na, galima, taciau nereiketu piktnaudziauti tuo. 4u.gif
Atsakyti
Esu sugerusi kazkada 1,5 pokelio be pertraukos, taip pat esu pora kart nedagerusi 3-4 tableciu. jokiu salutiniu poveikiu nebudavo, tik va po tokiu nereguliariu gerimu man visad ilgalaikiskai siek tiek padidedavo krutine, nors ir taip nuo KT ji bent vienu dydziu padidejusi. Tai manau tikrai tai isbalansuoja hormonus biskutuka ir nera labai jau gerai 4u.gif
Atsakyti
Kai aš kažkada išbandžiau gerti be pertraukos, nes važiavom ilsėtis, o čia ir mm turėjo būti....
Tai va, kaip pradėjo tepti, kai turėjo prasidėti mm, tai ir tepė vos ne mėnesį kol nenuėjau pas ginę ir ši neišraše triregolio reguliavimui.....
Po to man mm buvo visada gausios ir po KT nutraukimo jau 2 metai nepastoju... Va, taip........
Atsakyti
Kiek zinau nieko gero tai neduos. Taip galima daryti norint pavelinti mensines, pvz atostogaujant, bet jau 4 menesius daryti, nemanau, kad sveika.
Atsakyti
Nemanau, kad kazkas labai tokio baisaus nedaryti kasmenesines pertraukos. Pati neseniai sugeriau dvi pakuotes is eiles. Nepajutau jokiu ypatingu neigiamumu, tik po pirmosios pakuotes krutine isliko padidejusi ir jautri visa likusi laika, ir, aisku, PMS'iniu apetitu nesiskundziau... ax.gif
Padarius pertrauka po dvieju pakuociu, susirgau trecia pertraukos diena, kaip ir iprastai.
Bet manau, kad bent jau kas tris pakuotes pertrauka reiketu padaryti. O dar geriau - pries tai pasikonsultuoti su gydytoju (-a). Maza kas.
Atsakyti
Nieko neatsitiks jei nedarysi pertraukos,as pati praeita menesi nedariau pertraukos ir nieko neatsitiko.
O pries metus leidausi injekcijas kas trys menesiai,tai kol leidausi tai ir nesirgau,is viso 9 menesius rolleyes.gif Gydytojos klausiau ar nieko blogo kad nesergu,tai sake kad nieko tokio schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R03: 22 vasario 2008 - 18:46
geriau daryti pertrauka, bet ekstra atveju( vasaros atostogu metu ar siaip jei mmm sutampa su kokiu svarbiu ivykiu) tai galima ir nedaryti. Man va kaip tik ispuola mmm ir vizitas pas ginekologa, tai nedarysiu si menesi pertraukos. Man tik baisiai krutine skauda antra menesi doh.gif
Atsakyti
na esu kelis kart gėrus be pertraukos, jokių nebuvo problemų visiškai, gerai jaučiausi ax.gif šiaip man gydytoja sakė, kad pertraukos galima nedaryt kelis kartus per metus smile.gif
Atsakyti
as kartais gerdavau be pertrukos kokias 2 pakuotes ir jas pabaigus viskas budavo kaip pagal laikrodi... Bet taip dariau nes KT informaciniame lapelyje buvo parasyta kad galima jeigu nori pavelinti mm, tada gerti iki kada nori pavelinti arba visa antra pakuote.
Atsakyti
QUOTE(R03 @ 2008 02 22, 20:45)
Nieko neatsitiks jei nedarysi pertraukos,as pati praeita menesi nedariau pertraukos ir nieko neatsitiko.
O pries metus leidausi injekcijas kas trys menesiai,tai kol leidausi tai ir nesirgau,is viso 9 menesius rolleyes.gif Gydytojos klausiau ar nieko blogo kad nesergu,tai sake kad nieko tokio schmoll.gif

nu kazi kazi a tikrai sveika tiek ilgai uztempi mmm g.gif g.gif
Atsakyti
As irgi viena karta naudojau be pertraukos. Man gydytoja bsake, kad nieko blogo, bet sake, kad taip galima tik extra atveju.
Atsakyti
Parduodu kontrac.spirale MIRENA.Pirkta buvo sau,vaistineje. Kaina 500lt. Bunu Kaune ir Vilniuje. Tel.867309313
Atsakyti