[quote=Nawal,2008 11 19, 14:16]
Oho, kaip ilgai laukt. Idomu, kodel? nepaaiskino? Siaubas apima, kai pagalvoju, kad man dar ilgiau nei tau teks laukti to operacijos. Man jau irgi ortodontinis gydymas kaip ir baigtas, Dalia atidave i chirurgo rankas. Paskutini karta sukarpe viela virsuj ir sake reikia laukti 2 men, atseit tam, kad po to priekiniai dantys negriztu i buvusia padeti (jie pas mane buvo stipriai atsikise). Bet taip bijau, kad tai nusites visa pusmeti, jei Bitutei vis nukelia operacija. Del sio gydymo, ypac operacijos, negaliu gyvent kartu su savo vyru, vienas vienam kraste, kitas kitam. Siaubas, o planavau, kad ilgiausiai atskirai gyvensim 2 metus. Neviltis apima, kai pagalvoju, kad dar prisides metai ar dveji. Nezinau, kaip istversiu. Kartais gailiuosi, kad pradejau is vis ta gydyma

, o dar jei po visu tu kanciu, operacijos kokios tai komplikacijos, tai is vis stogas nuciuos.
nepanikuokit!

man atidejo, nes psichologe rado depresija

( long story, bet zodziu po mamos mirties taip gavosi..) ir neleido operuotis, taigi del to, kad as esu studente ir man siemet reikia gintis kas pusmeti po darba, o kaip zinia ginantis reikia kalbeti. Suderinom tokia data, kad butu po vieno ginimo, o iki kito liktu 3 menesiai. Taigi cia ne siaip sumastyta buvo

o tu irgi nepanikuok, gyvenk kaip gyvenai, kuo maziau manikuosi, tuo dantys lengviau judes