Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Nawal @ 2008 12 17, 16:34)
ku ku smile.gif

Mergaites, kokias priemones, maisteli vezetes i ligonine? ar reikia turet nosiai plaut skysti?
Ir dar, kada mazdaug po operacijos vel pradeda ortodontini gydyma?

Sveika. Senokai cia jau bendravome smile.gif As i ligonine is maisto nieko nesiveziau, tik buteli vandens. Kita diena atveze man sulciu ir viskas, nieko kito negalesite valgyti, dar yra kazkoks maisto papildas labai kaloringas, nelabai atsimenu pavadinima, orthognatic.lt - va ten turi but pavadinimas, arba Simonas pasakis.
Nosiai plaut jokio skyscio irigi nesake veztis i ligonine, po to israse lasus.

Ortodontini gydyma atnaujino mazdaug po 2menesiu.
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2008 12 17, 17:20)
Sveika. Senokai cia jau bendravome  smile.gif  As i ligonine is maisto nieko nesiveziau, tik buteli vandens. Kita diena atveze man sulciu ir viskas, nieko kito negalesite valgyti, dar yra kazkoks maisto papildas labai kaloringas, nelabai atsimenu pavadinima, orthognatic.lt - va ten turi but pavadinimas, arba Simonas pasakis.
Nosiai plaut jokio skyscio irigi nesake veztis i ligonine, po to israse lasus.

Ortodontini gydyma atnaujino mazdaug po 2menesiu.

aciu, Anira, uz informacija 4u.gif
Kaip gerai, kad po 2men atnaujins gydyma breketais. As maniau, kad maziausiai po 4, nes perskaiciau, kad virsutinis zandikaulis sugyja mazdaug per 4 men. O kada mazdaug tau dejo implanta?ar uzteko kaulo?
ar i operacine veza visiskai nuoga mirksiukas.gif ?
ar tau irgi buvo sukarpe vielas pries operacija ir liepe laukt 3 men?
Atsakyti
QUOTE(Nawal @ 2008 12 19, 21:59)
aciu, Anira, uz informacija 4u.gif
Kaip gerai, kad po 2men atnaujins gydyma breketais. As maniau, kad maziausiai po 4, nes perskaiciau, kad virsutinis zandikaulis sugyja mazdaug per 4 men. O kada mazdaug tau dejo implanta?ar uzteko kaulo?
ar i operacine veza visiskai nuoga  mirksiukas.gif ?
ar tau irgi buvo sukarpe vielas pries operacija ir liepe laukt 3 men?

Del ortodontinio gydymo atnaujinimo, na cia man po 2 men atnaujino, o gal kazkam ir veliau g.gif
Viena implantacija man dare pries operacija, tai ten beveik uzteko kaulo, o antra siais metai dare balandi, tai jau dejo dirbtini kaula ir kazkokia memrana.
I opercine pati eisi smile.gif niekas neveza i operacine ir ten jau nusirengi, liksi tik su kelnatem ax.gif
O vielu pries operacija nekarpe man, o tik dar daugiau visokiausiu kabliuku pridejo ant breketu.
Atsakyti
Kiek dabar mazdaug kainuoja operacija? Ar valstybe finansuoja dali kainos arba visa? Aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Nawal,2008 11 19, 14:16]
Oho, kaip ilgai laukt. Idomu, kodel? nepaaiskino? Siaubas apima, kai pagalvoju, kad man dar ilgiau nei tau teks laukti to operacijos. Man jau irgi ortodontinis gydymas kaip ir baigtas, Dalia atidave i chirurgo rankas. Paskutini karta sukarpe viela virsuj ir sake reikia laukti 2 men, atseit tam, kad po to priekiniai dantys negriztu i buvusia padeti (jie pas mane buvo stipriai atsikise). Bet taip bijau, kad tai nusites visa pusmeti, jei Bitutei vis nukelia operacija. Del sio gydymo, ypac operacijos, negaliu gyvent kartu su savo vyru, vienas vienam kraste, kitas kitam. Siaubas, o planavau, kad ilgiausiai atskirai gyvensim 2 metus. Neviltis apima, kai pagalvoju, kad dar prisides metai ar dveji. Nezinau, kaip istversiu. Kartais gailiuosi, kad pradejau is vis ta gydyma verysad.gif , o dar jei po visu tu kanciu, operacijos kokios tai komplikacijos, tai is vis stogas nuciuos.

nepanikuokit! lotuliukas.gif man atidejo, nes psichologe rado depresija 4u.gif ( long story, bet zodziu po mamos mirties taip gavosi..) ir neleido operuotis, taigi del to, kad as esu studente ir man siemet reikia gintis kas pusmeti po darba, o kaip zinia ginantis reikia kalbeti. Suderinom tokia data, kad butu po vieno ginimo, o iki kito liktu 3 menesiai. Taigi cia ne siaip sumastyta buvo tongue.gif o tu irgi nepanikuok, gyvenk kaip gyvenai, kuo maziau manikuosi, tuo dantys lengviau judes ax.gif
Atsakyti
mano sąkandis netaisyklingas, ortodontė siųlė arba operacija, arba breketai...
Aš pasirinkau breketus. Priežastis? Nesurinkau reikiamos sumos taip greit, o ir operacijos išsigandau...
Po operacijos dantukai kelių mėnesių kol viskas pilnai sugytų būtų gražučiai, o su breketais vaikščiosiu dar kokius 2-3 metelius... Bet... Svarbu, kad iš viso kažką pasirinkau vardan gražios šypsenos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 30 sausio 2009 - 12:52
Sveikutės, esu čia naujokė, todėl kreipiuosi į visas smile.gif
Ši tema man yra labai aktuali, todėl norėčiau visų pagalbos verysad.gif
Man 27 m. esu iš Klaipėdos.
Artėja diena, kai turėčiau dėtis breketus. Visada labai norėjau, bet artėjant tai dienai, liko tik kelios savaitės, vis daugiau kyla abejonių verysad.gif nes prieš dedant breketus man turės ištraukti du sveikus dantis viršutiniame žandikaulyje, tai būtų ketvirti nuo priekio. Labiau besišypsant tikrai matysis. Niekaip nesusitaikau su ta mintimi - dantų traukimas. O jei po viso varginančio gydymo viskas atsistatis i savo vietas, tai aš liksiu su tarpais ir turėsiu juos vėl atgal susidėti g.gif verysad.gif tai mane ir baugina ir vargina tos mintys pastoviai. Gal kas esate susidūrę su tokia problema, gal kam traukė dantis ir dėjo breketus ??????????? labai prašau atsiliepkit, gal kas ką žinot ??? Jei nereiktų traukti dantų tikrai negalvočiau ir dėčiaus, bet dabar schmoll.gif nežinau ką daryti... kas esate girdėję, ar po gydymo kam nors atsistatė dantukai į buvusias vietas ???? nes man gydytoja neužtikrino, kad man jie neatsistatis, kad galiu su liežuviu vėl dantukus išstumti į priekį ...
Paskaičius forumą matau, kad jūs kalbatės apie kažkokią operaciją, kas tai per operaciją, gal tai kažkoks kitoks būdas susitvarkyti sakandį, bet man apie tai nieko gydytoja nepasakojo ir neminėjo apie tokią galimybę ????
Labai prašau atsiliepti, būčiau labai dėkinga. Ačiū.
Atsakyti

http://www.orthognatic.lt/lt
va cia placiai apie operacijas. mirksiukas.gif
o del rovimo, juk gali su kuo nors dar pasikonsultuoti, juk girdejau dedantis damonus dantu traukt nereikia g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo freewind: 01 vasario 2009 - 21:57
QUOTE(freewind @ 2009 02 01, 22:52)
http://www.orthognatic.lt/lt
va cia placiai apie operacijas.  mirksiukas.gif
o del rovimo, juk gali su kuo nors dar pasikonsultuoti, juk girdejau dedantis damonus dantu traukt nereikia g.gif

Dėkui už atsakymą smile.gif
atrodo tiek laiko turėjau mąstymams, kažkur keturis tris mėnesius, tiek laiko reikėjo laukti, kol priėjo eilė dėtis breketus, ir tik dabar pradėjau bijoti unsure.gif vasario 12 turi traukti, tai nebėra laiko dėl kitų breketų žiūrinėtis, net nebežinau ką daryti, jei dabar atsisakysiu, vėl teks laukti. O gal žinai, kur galėtų pasiskaityti apie tuos kitus breketus Damon ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulyte0300 @ 2009 02 01, 23:04)
Dėkui už atsakymą  smile.gif
atrodo tiek laiko turėjau mąstymams, kažkur keturis tris mėnesius, tiek laiko reikėjo laukti, kol priėjo eilė dėtis breketus, ir tik dabar pradėjau bijoti  unsure.gif vasario 12 turi traukti, tai nebėra laiko dėl kitų breketų žiūrinėtis, net nebežinau ką daryti, jei dabar atsisakysiu, vėl teks laukti. O gal žinai, kur galėtų pasiskaityti apie tuos kitus breketus Damon ??? g.gif

na google nemazai ismeta apie damonus ax.gif
dar gali paklaust breketu temoje, ten kelios tokius nesioja mirksiukas.gif
Suprantu, kad kvaila dabar trauktis, bet taip pat sunku yra sveikus dantis rauti, bet sprest tau ir tave gydanciam daktarui, zinau daug ka kas issirove sveikus dantis ir dabar dziaugiasi grazia sypsena smile.gif
Atsakyti
Sveika smile.gif
O nebandei konsultuotis pas koki kita gydytoja? Gal tau vertetu atvaziuoti i Vilniu konsultacijai? Na del sventos ramybes smile.gif
na as tau patarciau kuo maziau jaudintis ir dvejoti. Esu girdejusi ne viena atveji, kai buvo istraukiami dantys, o po to tie tarpai graziai uzdaromi. Man paciai buvo istraukti visi protiniai dantys pries dedant breketus.
O tam, kad po breketu nueimo dantukai neatsistatytu klijuoja plona vielute is vidines puses..nzn kaip ji tiksliai vadinasi. taip kad nusiramink ir pirmyn! thumbup.gif

QUOTE(mazulyte0300 @ 2009 02 01, 00:33)
Sveikutės, esu čia naujokė, todėl kreipiuosi į visas  smile.gif
Ši tema man yra labai aktuali, todėl norėčiau visų pagalbos verysad.gif
Man 27 m. esu iš Klaipėdos.
Artėja diena, kai turėčiau dėtis breketus. Visada labai norėjau, bet artėjant tai dienai, liko tik kelios savaitės, vis daugiau kyla abejonių  verysad.gif  nes prieš dedant breketus man turės ištraukti du sveikus dantis viršutiniame žandikaulyje, tai būtų ketvirti nuo priekio. Labiau besišypsant tikrai matysis. Niekaip nesusitaikau su ta mintimi - dantų traukimas. O jei po viso varginančio gydymo viskas atsistatis i savo vietas, tai aš liksiu su tarpais ir turėsiu juos vėl atgal susidėti  g.gif  verysad.gif  tai mane ir baugina ir vargina tos mintys pastoviai. Gal kas esate susidūrę su tokia problema, gal kam traukė dantis ir dėjo breketus ??????????? labai prašau atsiliepkit, gal kas ką žinot ??? Jei nereiktų traukti dantų tikrai negalvočiau ir dėčiaus, bet dabar  schmoll.gif nežinau ką daryti... kas esate girdėję, ar po gydymo kam nors atsistatė dantukai į buvusias vietas ???? nes man gydytoja neužtikrino, kad man jie neatsistatis, kad galiu su liežuviu vėl dantukus išstumti į priekį ...
Paskaičius forumą matau, kad jūs kalbatės apie kažkokią operaciją, kas tai per operaciją, gal tai kažkoks kitoks būdas susitvarkyti sakandį, bet man apie tai nieko gydytoja nepasakojo ir neminėjo apie tokią galimybę ????
Labai prašau atsiliepti, būčiau labai dėkinga. Ačiū.

Atsakyti
QUOTE(ramunce @ 2009 02 02, 10:33)
Sveika smile.gif
O nebandei konsultuotis pas koki kita gydytoja? Gal tau vertetu atvaziuoti i  Vilniu konsultacijai? Na del sventos ramybes smile.gif
na as tau patarciau kuo maziau jaudintis ir dvejoti. Esu girdejusi ne viena atveji, kai buvo istraukiami dantys, o po to tie tarpai graziai uzdaromi. Man paciai buvo istraukti visi protiniai dantys pries dedant breketus.
O tam, kad po breketu nueimo dantukai neatsistatytu klijuoja plona vielute is vidines puses..nzn kaip ji tiksliai vadinasi. taip kad nusiramink ir pirmyn! thumbup.gif

Dėkui smile.gif paskaitai tokias zinutes ir ramiau darosi 4u.gif tikiuosi neapsigalvosiu rolleyes.gif
Atsakyti