Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

O man kai pasake operacijos kaina tai atsoko fantazija verysad.gif mano svajones liko tik svajonem verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Softe24 @ 2008 10 24, 13:17)
O man kai pasake operacijos kaina tai atsoko fantazija verysad.gif  mano svajones liko tik svajonem  verysad.gif

eik tik smile.gif manai man buvo lengva gauti tuos pinigus? tiesa turiu 6000 is 8000lt lotuliukas.gif bet likusius manau leis issimoketi per kuri laika ax.gif be to iki operacijos dar apie 2 m lieka, tad pinigus surinkti galima mirksiukas.gif

beto informuoju, kad VIC db yra kitoje vietoje - Polocko gatveje, ir jei kas ieskosit maisto skirto po operacijos, tai siulau 100metu vaistine (toks pat ir puslapio adresas), nes as kitur neradau, net gintarine nebeprekiauja... doh.gif tam puslapy galima uzsisakyti ir atsiimti pasirinktoj vaistinej (bet man nepavyko kazkaip gauti patvirtinimo... schmoll.gif ) ir galima pacioje vaistineje uzsisakyti(kaip as dariau):prie VIC'o zemyn einant yra viena ju vaistiniu, tai pasitaike lb faina mergaite ir uzsake man, o ryt vaziuosiu pasiimti, nes kaip tik paskutinis "pasimatymas" lotuliukas.gif su gyd.Simonu pries operacija laukia unsure.gif beje, siandien suzinojau kam bus trys isoriniai gezimai i kaulus blink.gif g.gif tikiuosi pirmadieni ligonine pasieksiu neapalpusi is baimes doh.gif beje, pries operacija reikia butinai su psichologe susitikti thumbup.gif eisiu sekmad blush2.gif
Atsakyti
[quote=bitute1219,2008 10 24, 14:29]
eik tik smile.gif manai man buvo lengva gauti tuos pinigus? tiesa turiu 6000 is 8000lt lotuliukas.gif bet likusius manau leis issimoketi per kuri laika ax.gif be to iki operacijos dar apie 2 m lieka, tad pinigus surinkti galima mirksiukas.gif

Gerai butu,kad tik 8000 kainuotu, as buvau pasiruosius ir 10 000 moket, bet kai pasake,kad nuo 15 000 iki 18 000lt tai jooooooo.O kur dar breketai, gydymas? doh.gif
Atsakyti
Anira,
aciu uz palaikyma wub.gif apiemano operacija tik mano draugas zino, tad lankytoju per daug nebus lotuliukas.gif thumbup.gif tiesa jis jau papasakojo keliem zmonem, o as jau keliom draugem ruosiuosi pasakyt lotuliukas.gif bet anyway, as esu labai didele miegale, tad manau ta laika, kuri busiu ligoninej ir pramiegosiu thumbup.gif doctor.gif showoff.gif
beje, del kainos: siandien galutinai paklausiau Simono "kokia operacijos kaina?" tai kaip soko blink.gif lotuliukas.gif sako:"nuo kada operacija mokama???!!" net issigandau ax.gif mokama tik pasiruosimas: tai yra tokia suma, kokia esi sutares, i tai ieina visos nuotraukos, modeliai, konsultacijos paskutine savaite pries operacija (nes nieko nemoku) ir operavimas (gydytojo alga) -cia as taip manau 4u.gif
zodziu, siandien esu pilna ispudziu blush2.gif ir galeciau kalbeti ir kalbeti devil.gif bet kadangi per savo brangiausiojo mylimiausiojo gimtadieni gulesiu ligoninej, tai siandien ruosiu romantishka gimtadieni dviese essen.gif happybday.gif ir einu tvarkytis, nes boba namie, o betvarke hihihi.gif iki brangiosios aciuks.gif
Papildyta:
[quote=Softe24,2008 10 24, 14:44]

Gerai butu,kad tik 8000 kainuotu, as buvau pasiruosius ir 10 000 moket, bet kai pasake,kad nuo 15 000 iki 18 000lt tai jooooooo.O kur dar breketai, gydymas? doh.gif
[/quote]

blink.gif verysad.gif nu joa... o paskolos nenori? as tai pasiemiau blush2.gif ta dali, kurios db neturiu turbut dengsiu is jos, nors dar nzn.. pasiemiau vartojamaja paskola 5000lt, tai ten procentai pradedaskaiciuotis, kai paemi is ten pinigu, o kol nejudini, tol niekas tau nieko neskaiciuoja mirksiukas.gif na bet nezinau situacijos tavo smile.gif as esu naslaite jau beveik metai, tad jokio moralinio palaikymo nebeturiu... verysad.gif o ir pinigeliai yra suskaiciuoti, bet ka pradejai, ta uzbaik mirksiukas.gif tikiuosi atsiras pas tave pinigeliu mirksiukas.gif juk 10m dar gali pasidaryti ja 4u.gif
Atsakyti
[quote=Softe24,2008 10 24, 15:44]

[/quote]

Sveikutes! o siaube kiek pabrango!..man pries 2 metus kai sudarinejo gydymo plana, sake 4.000....uz abu zandikaulius.
viskas brangsta, na bet tiek... ech, tai gal dabar dziaugtis, kad spejau i pigesni traukini? wub.gif
Atsakyti
[ blink.gif verysad.gif nu joa... o paskolos nenori? as tai pasiemiau blush2.gif ta dali, kurios db neturiu turbut dengsiu is jos, nors dar nzn.. pasiemiau vartojamaja paskola 5000lt, tai ten procentai pradedaskaiciuotis, kai paemi is ten pinigu, o kol nejudini, tol niekas tau nieko neskaiciuoja mirksiukas.gif na bet nezinau situacijos tavo smile.gif as esu naslaite jau beveik metai, tad jokio moralinio palaikymo nebeturiu... verysad.gif o ir pinigeliai yra suskaiciuoti, bet ka pradejai, ta uzbaik mirksiukas.gif tikiuosi atsiras pas tave pinigeliu mirksiukas.gif juk 10m dar gali pasidaryti ja 4u.gif
[/quote]

Na galima sakyt,kad as kolkas dar nieko nepradejau, tik turiu gydymo plana ir viskas. Manes nelabai kas situo klausimu palaiko, mazdaug ir taip grazi kam tau to reikia, todel pagalbos is tevu galiu net nesitiketi. O paciai tiek pinigu surinkt butu sunku, bet pradejus dabar gydyma breketais nebebutu kitos iseities kaip tik daryt operacija. O po metu velnias zino kokia mano finansine padetis bus. Labai nenoriu paskola uzsikraut, beto ir suma nemaza susidarytu ai nezinau.... unsure.gif
Atsakyti

Na galima sakyt,kad as kolkas dar nieko nepradejau, tik turiu gydymo plana ir viskas. Manes nelabai kas situo klausimu palaiko, mazdaug ir taip grazi kam tau to reikia, todel pagalbos is tevu galiu net nesitiketi. O paciai tiek pinigu surinkt butu sunku, bet pradejus dabar gydyma breketais nebebutu kitos iseities kaip tik daryt operacija. O po metu velnias zino kokia mano finansine padetis bus. Labai nenoriu paskola uzsikraut, beto ir suma nemaza susidarytu ai nezinau.... unsure.gif
[/quote]
mano nei mociute, nei brolis nezino apie operacija, nors jie artimiausi zmones, unsure.gif kai tik susidejau breketus ir uzsiminiau, kad darsysiuosi operacija, visi soko ir lygiai ta pati sake verysad.gif as esu grazi, kad ir kaip tai pasiputeliskai skamba lotuliukas.gif bet as nekenciu savo nuotrauku is sono. Atrodytu viska turiu, darba bet kada koki tik noriu galiu rasti, net direktore yra siule dirbti, bet zinodama apie operacija neapsiemiau tokiu darbu, nes menesi nebuti darbe tai jau ne 1 sav. tik va pries 2m turejau vaikina, kuris ir jo mama, nuolat izeidinejo, nes as stalciu turiu (tiesa kai as bunu pikta, jo nesimato lotuliukas.gif -tad patapau pikciurna) tada ir pasirizau tai operacijai. O dabar turiu nuostabu zmogu, kuris kasdien sako komplimentus, su kuriuo ruosiuosi kurti seima, ir atrodo, kam ta operacija, nes itikejau kad esu grazi smile.gif bet ka pradejau, ta pabaigsiu, beto per vestuves noreciau visokiu nuotrauku tureti, ne tik su piktu veidu drinks_cheers.gif thumbup.gif
zodziu i pievas nuklydau blush2.gif ax.gif jei nesi tikra ar gali sau tai leisti, palauk metelius, gal koki turtinga dede susirasi ar paveldesi ka nors thumbup.gif siaip buna tiesiog aplinkybes taip susiklosto, kad neturi pasirinkimo mirksiukas.gif jei ne mano ex, as pirmadieni ant stalo 8-10h operacijai tikrai negulciau rolleyes.gif bet jei viskas pasiseks ir as tapsiu dar nuostabesne, nezinau ar susilaikysiu i svecius nenuvaziavusi lotuliukas.gif g.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=bitute1219,2008 10 24, 15:28]
[/quote]
mano nei mociute, nei brolis nezino apie operacija, nors jie artimiausi zmones, unsure.gif kai tik susidejau breketus ir uzsiminiau, kad darsysiuosi operacija, visi soko ir lygiai ta pati sake verysad.gif as esu grazi, kad ir kaip tai pasiputeliskai skamba lotuliukas.gif bet as nekenciu savo nuotrauku is sono. Atrodytu viska turiu, darba bet kada koki tik noriu galiu rasti, net direktore yra siule dirbti, bet zinodama apie operacija neapsiemiau tokiu darbu, nes menesi nebuti darbe tai jau ne 1 sav. tik va pries 2m turejau vaikina, kuris ir jo mama, nuolat izeidinejo, nes as stalciu turiu (tiesa kai as bunu pikta, jo nesimato lotuliukas.gif -tad patapau pikciurna) tada ir
pasirizau tai operacijai. O dabar turiu nuostabu zmogu, kuris kasdien sako komplimentus, su kuriuo ruosiuosi kurti seima, ir atrodo, kam ta operacija, nes itikejau kad esu grazi smile.gif bet ka pradejau, ta pabaigsiu, beto per vestuves noreciau visokiu nuotrauku tureti, ne tik su piktu veidu drinks_cheers.gif thumbup.gif
zodziu i pievas nuklydau blush2.gif ax.gif jei nesi tikra ar gali sau tai leisti, palauk metelius, gal koki turtinga dede susirasi ar paveldesi ka nors thumbup.gif siaip buna tiesiog aplinkybes taip susiklosto, kad neturi pasirinkimo mirksiukas.gif jei ne mano ex, as pirmadieni ant stalo 8-10h operacijai tikrai negulciau rolleyes.gif bet jei viskas pasiseks ir as tapsiu dar nuostabesne, nezinau ar susilaikysiu i svecius nenuvaziavusi lotuliukas.gif g.gif thumbup.gif
[/quote]

Saunuole Bitute1219!!! Negaliu susilaikyit nuo komentaru smile.gif Man irgi artimieji sake, kam man ta operacija, ir net jau kai pakavau daiktus i ligonine, mama pasake "gal vaikeli nereikia..." smile.gif Manau tesiog, kad musu artimieji labiau pergyvena uz mus, nei mes patys.
O su psichologe kalbetis pries operacija, man labai patiko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 25 spalio 2008 - 13:00

Saunuole Bitute1219!!! Negaliu susilaikyit nuo komentaru smile.gif Man irgi artimieji sake, kam man ta operacija, ir net jau kai pakavau daiktus i ligonine, mama pasake "gal vaikeli nereikia..." smile.gif Manau tesiog, kad musu artimieji labiau pergyvena uz mus, nei mes patys.
O su psichologe kalbetis pries operacija, man labai patiko ax.gif
[/quote]

as ka tik is Simono, operacija atidedama iki 2savaitem iki lapkricio 10d doh.gif nes persalau verysad.gif cia viskas per tuos tyrimus g.gif is vienos poliklinikos i kita, o is tos dar i trecia, nes vienam pastate ir net rajone negali lietuvoje atlikti tyrimu thumbup.gif bet is dalies gal ir gerai, visgi lapkricio 1d ant nosies, bent kapa aptvarkysiu mirksiukas.gif kiek teko pastebeti, laabai reta kuri seima palaike protest.gif
Atsakyti
Bitute 1219, stiprybes tau ryt!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nawal @ 2008 11 09, 13:37)
Bitute 1219, stiprybes tau ryt!!! 4u.gif

tai kad atidejo iki kovo 9 d verysad.gif nenoriu gilintis kodel, bet taip jau gavosi... doh.gif bet anyway aciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bitute1219 @ 2008 11 18, 01:09)
tai kad atidejo iki kovo 9 d verysad.gif  nenoriu gilintis kodel, bet taip jau gavosi... doh.gif bet anyway aciu ax.gif

Oj kaip ilgam verysad.gif uzjauciu. Laikykis 4u.gif
Atsakyti