Del amziaus ir neprireike operacijos. Ir man gydytoja rode pavyzdi, kaip 13-metei buvo istiesintas sakandis kazkokio aparaciuko pagalba (tiksliai neapibudinsiu). Rezultatas super.
QUOTE(Robi24 @ 2009 10 28, 18:13)
Del amziaus ir neprireike operacijos. Ir man gydytoja rode pavyzdi, kaip 13-metei buvo istiesintas sakandis kazkokio aparaciuko pagalba (tiksliai neapibudinsiu). Rezultatas super.
Sutinku, ir pati puikiai zinau

Sveikos, man yra 14 metu, ir man kai koncultacijos atvaziavau sake kad reikia pasidaryti nuotraukas (cia kaip supratau visiems sako) ir dar pasake kad man dar gali augti apatinis zandikaulis. Ar taip gali buti?

QUOTE(lobielta @ 2009 10 29, 11:43)
Sveikos, man yra 14 metu, ir man kai koncultacijos atvaziavau sake kad reikia pasidaryti nuotraukas (cia kaip supratau visiems sako) ir dar pasake kad man dar gali augti apatinis zandikaulis. Ar taip gali buti? 

iki 18 metų sąkandį tvarko breketais, plokštele ir net nežinau kaip vadinasi dar vienas labai nepatogus nešioti dalykas, kurį reikia nešioti kasdien po 16 val.
Todėl, kad kaulai dar yra paslankūs ir viską galima sutvarkyti be chirurgų isikišimo

Man operacijos nereikia tik man sake kad man dar auga zandikaulis

Sveikos, paneles
. Man taipat greitu laiku turetu daryti operacija. Nesveikai pradejau bijoti operacijos. Istikruju bijau pokyciu veide.!!! Man apatini zandikauli stums atgal,o virsutini i prieki. Zinau,kad po sios operacijos veido profilis sumazeja,tai delto lb nerimauju,nes seip mano veido profilis yra mazas. Pergyvenu,kad po opercijos neatrodyciau, kaip PACIUKAS!
... net nebezinau ka daryti, lyg trauktis norisi,bet gaila tu trijju metu ,kai buvau ruosiama operacijai. Patarkit merginos ka daryti!!!!!!!!! pasidalinkit patirtim kurioms buvo atlikta si operacija.

QUOTE(mamania17 @ 2009 11 20, 12:50)
Sveikos, paneles
. Man taipat greitu laiku turetu daryti operacija. Nesveikai pradejau bijoti operacijos. Istikruju bijau pokyciu veide.!!! Man apatini zandikauli stums atgal,o virsutini i prieki. Zinau,kad po sios operacijos veido profilis sumazeja,tai delto lb nerimauju,nes seip mano veido profilis yra mazas. Pergyvenu,kad po opercijos neatrodyciau, kaip PACIUKAS!
... net nebezinau ka daryti, lyg trauktis norisi,bet gaila tu trijju metu ,kai buvau ruosiama operacijai. Patarkit merginos ka daryti!!!!!!!!! pasidalinkit patirtim kurioms buvo atlikta si operacija. 

Sveika. Vakar buvau pas ortodonte, kuri tai pat man nustate bloga sakandi ir siule operacija

Ir taip pat noreciau, kad atsilieptu tos, kurios jau buvo operuotos

Papildyta:
Gaivinkim sita temele

Labia
.Mane operuos Simonas Grybauskas,o tave itariu taipogi jis. Simonas dare ir parode tik veido brezinius kazkokius,bet norejau ,kad parodytu virtualu,bet deja taip ir neparode
. Pagal tuos veiduko brezinukus lb sunku ka ir suprasti
. seip Simonas sake,kad po operacijos veidukas lb pagrazes
,o to lb tikiuosi,nes jauciuosi lb negrazi ir sypsena mano tokiakraupi kad, nusisypsojus VELNIAI visi issilaksto
.,Parasyk.kaip tau klostosi reikaliukai del operacijos!

QUOTE(mamania17 @ 2009 11 20, 21:11)
Labia
.Mane operuos Simonas Grybauskas,o tave itariu taipogi jis. Simonas dare ir parode tik veido brezinius kazkokius,bet norejau ,kad parodytu virtualu,bet deja taip ir neparode
. Pagal tuos veiduko brezinukus lb sunku ka ir suprasti
. seip Simonas sake,kad po operacijos veidukas lb pagrazes
,o to lb tikiuosi,nes jauciuosi lb negrazi ir sypsena mano tokiakraupi kad, nusisypsojus VELNIAI visi issilaksto
.,Parasyk.kaip tau klostosi reikaliukai del operacijos! 

Labutis

Kad man dar tik pasiule operuotis, bet as nezinau ka daryti.. dar turiu daug laiko pagalvot, taciau labai bijau.. per daug baisiai man ten viskas atrodo..

Dave tai pat Grybausko kontaktus ir sake, jeigu noriu galiu susitikt ir pasneket, padarytu veido kompiuterini planavima, gal nuomone pasikeistu..

Tai va net nezinau..
O kaip tu apsisprendei? Ka daktarai isvis sneka apie sia operacija? Kokios pasekmes senatvej?

Na cia jau tiu spresi,nes tik tiu zinai kaip tau geriau bus
O del komplikaciju,tai sake,kad gali prasidet kraujavimas,piuliavimas,ar netgi gali negrizti lupu jutimai ir taip toliau. Bet sake,kad lb mazas procentas,kad gali taip atsitikti,bet zinoma niekada nesi garantuotas, jog taip neatsitiks
.siuliciau tau pasiskaityti viena internetine svetaine
www.orthognatic.lt