Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

Del amziaus ir neprireike operacijos. Ir man gydytoja rode pavyzdi, kaip 13-metei buvo istiesintas sakandis kazkokio aparaciuko pagalba (tiksliai neapibudinsiu). Rezultatas super.
Atsakyti
QUOTE(Robi24 @ 2009 10 28, 18:13)
Del amziaus ir neprireike operacijos. Ir man gydytoja rode pavyzdi, kaip 13-metei buvo istiesintas sakandis kazkokio aparaciuko pagalba (tiksliai neapibudinsiu). Rezultatas super.

Sutinku, ir pati puikiai zinau smile.gif pas mus jau susiformavo kaulai ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, man yra 14 metu, ir man kai koncultacijos atvaziavau sake kad reikia pasidaryti nuotraukas (cia kaip supratau visiems sako) ir dar pasake kad man dar gali augti apatinis zandikaulis. Ar taip gali buti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lobielta @ 2009 10 29, 11:43)
Sveikos, man yra 14 metu, ir man kai koncultacijos atvaziavau sake kad reikia pasidaryti nuotraukas (cia kaip supratau visiems sako) ir dar pasake kad man dar gali augti apatinis zandikaulis. Ar taip gali buti? 4u.gif

iki 18 metų sąkandį tvarko breketais, plokštele ir net nežinau kaip vadinasi dar vienas labai nepatogus nešioti dalykas, kurį reikia nešioti kasdien po 16 val.
Todėl, kad kaulai dar yra paslankūs ir viską galima sutvarkyti be chirurgų isikišimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Man operacijos nereikia tik man sake kad man dar auga zandikaulis unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, paneles smile.gif . Man taipat greitu laiku turetu daryti operacija. Nesveikai pradejau bijoti operacijos. Istikruju bijau pokyciu veide.!!! Man apatini zandikauli stums atgal,o virsutini i prieki. Zinau,kad po sios operacijos veido profilis sumazeja,tai delto lb nerimauju,nes seip mano veido profilis yra mazas. Pergyvenu,kad po opercijos neatrodyciau, kaip PACIUKAS! verysad.gif ... net nebezinau ka daryti, lyg trauktis norisi,bet gaila tu trijju metu ,kai buvau ruosiama operacijai. Patarkit merginos ka daryti!!!!!!!!! pasidalinkit patirtim kurioms buvo atlikta si operacija. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2009 11 20, 12:50)
Sveikos, paneles smile.gif . Man taipat greitu laiku turetu daryti operacija. Nesveikai pradejau bijoti operacijos. Istikruju bijau pokyciu veide.!!! Man apatini zandikauli stums atgal,o virsutini i prieki. Zinau,kad po sios operacijos veido profilis sumazeja,tai delto lb nerimauju,nes seip mano veido profilis yra mazas. Pergyvenu,kad po opercijos neatrodyciau, kaip PACIUKAS! verysad.gif ... net nebezinau ka daryti, lyg trauktis norisi,bet gaila tu trijju metu ,kai buvau ruosiama operacijai. Patarkit merginos ka daryti!!!!!!!!! pasidalinkit patirtim kurioms buvo atlikta si operacija. mirksiukas.gif

Sveika. Vakar buvau pas ortodonte, kuri tai pat man nustate bloga sakandi ir siule operacija verysad.gif tik pas mane galinis sakandis, kai apatini zandikauli stumtu i prieki.. tai visa sia nakti pragalvojau apie operacija.. kas tave operuotu? ka sako chirurgas apie opracija? ar dare tau veido kompiuterini planavima? tiek turiu klausimu, kad net nezinau ko klaust 4u.gif
Ir taip pat noreciau, kad atsilieptu tos, kurios jau buvo operuotos mirksiukas.gif
Papildyta:
Gaivinkim sita temele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 20 lapkričio 2009 - 12:54
Labia smile.gif .Mane operuos Simonas Grybauskas,o tave itariu taipogi jis. Simonas dare ir parode tik veido brezinius kazkokius,bet norejau ,kad parodytu virtualu,bet deja taip ir neparode verysad.gif . Pagal tuos veiduko brezinukus lb sunku ka ir suprasti biggrin.gif. seip Simonas sake,kad po operacijos veidukas lb pagrazes thumbup.gif ,o to lb tikiuosi,nes jauciuosi lb negrazi ir sypsena mano tokiakraupi kad, nusisypsojus VELNIAI visi issilaksto doh.gif doh.gif doh.gif .,Parasyk.kaip tau klostosi reikaliukai del operacijos! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2009 11 20, 21:11)
Labia smile.gif .Mane operuos Simonas Grybauskas,o tave itariu taipogi jis. Simonas dare ir parode tik veido brezinius kazkokius,bet norejau ,kad parodytu virtualu,bet deja taip ir neparode  verysad.gif . Pagal tuos veiduko brezinukus lb sunku ka ir suprasti biggrin.gif. seip Simonas sake,kad po operacijos veidukas lb pagrazes thumbup.gif ,o to lb tikiuosi,nes jauciuosi lb negrazi ir sypsena mano tokiakraupi kad, nusisypsojus VELNIAI visi issilaksto doh.gif  doh.gif  doh.gif .,Parasyk.kaip tau klostosi reikaliukai del operacijos! smile.gif

Labutis 4u.gif
Kad man dar tik pasiule operuotis, bet as nezinau ka daryti.. dar turiu daug laiko pagalvot, taciau labai bijau.. per daug baisiai man ten viskas atrodo.. verysad.gif
Dave tai pat Grybausko kontaktus ir sake, jeigu noriu galiu susitikt ir pasneket, padarytu veido kompiuterini planavima, gal nuomone pasikeistu.. blush2.gif
Tai va net nezinau..
O kaip tu apsisprendei? Ka daktarai isvis sneka apie sia operacija? Kokios pasekmes senatvej?
Atsakyti
biggrin.gif laba... smile.gif mano istorija ,tai buvi tokia. smile.gif Pries kokiu 4 metus,pastebejau,kad turiu atsikisusi apatini zandikauli ir delto lb kompleksuodavau ir seip lb veiduka gadindavo. ax.gif > NA ir dantys buvo kreivi. TAi sugalvojau uzsideti breketus. Nuvaziavau i Kauna pas gydytoja ir ji pasaake< ,kad mano sakandis netaisiklingas ir pasiule operacija,tai jauciausi,kaip 9 danguj ir be jokiu galvojimu as sutikau operuotis biggrin.gif O tau patariu,kad jei jautiesi negrazi,tai ir darykis,o jei savo veiduku esi patenkinta,tai ir darytis nera ko mirksiukas.gif . Kai nuvaziavau pas Simona,tai man parode brezinius pries ir po.. poto paaiskino ,kokios gali buti komplikacijos.\ ir t.t. O operacija,tai man tik i nauda,nes jei nesidaryciau operacijos,tai senatvej protezai man nesilaikytu..Bent jau taip man sake. 4u.gif
Atsakyti
Nu as savo veiduku neesu nepatenkinta, tik Latkauskiene sake, kad pas mane neisreikstas smakras, o operacija viska pagyvintu blush2.gif
O kokios gali but komplikacijos? Kiek tau kainavo tie breziniai veido? smile.gif
Atsakyti
Na cia jau tiu spresi,nes tik tiu zinai kaip tau geriau bus 4u.gif O del komplikaciju,tai sake,kad gali prasidet kraujavimas,piuliavimas,ar netgi gali negrizti lupu jutimai ir taip toliau. Bet sake,kad lb mazas procentas,kad gali taip atsitikti,bet zinoma niekada nesi garantuotas, jog taip neatsitiks mirksiukas.gif .siuliciau tau pasiskaityti viena internetine svetaine biggrin.gif www.orthognatic.lt
4u.gif
Atsakyti