hmm.. dabar man jau baisoka
niu ziuresiu kai israus 2 kaip savijauta bus
jei gerai, tai ir kitus 2 tegu iskart rauna
QUOTE(Alion@ @ 2009 10 23, 18:50)
Gerai kad pasakei, kad sunkiai valgyti.. nes man kai pasake kad saknys geros ir kad galima vienu kartu 4 rauti, tai ir mastau apie tai
o dabar kaip net pagalvosiu
ir svorio visai nenoriu mest.. kaip tik priaugt noriu
del vartymosi kedei, tai ir man jauciu tas pats bus
vis gi nemalonu, kai matai viska
o Vilniaus implantalogijos centre roveisi?
o Vilniaus implantalogijos centre roveisi?
Šiaip nematai ten nieko - man buvo uždėję tokius raudonus akinius. Kai rovė, tai buvo visiškai dzin, o kai gręžė - vėl pradėdavau kratytis
Pritariu, reikia žiūrėti kaip jausies. Geriau atkentėti vieną kartą.
man kazkada rove dantuka, bet be graztu. Ir pats grazto garsas man nepatinka.. bjaurus toks
tai vat to ir bijau, kad as jo issigasiu
bet jau norisi ko greiciau israuti ir kad breketus detu
bet jau norisi ko greiciau israuti ir kad breketus detu
Sveikos,
as irgi viena is "laiminguju" kuriai teko isgirsti naujiena apie reikiama daryt operacija
Taip tikejausi, kad breketais bus galima istaisyti sakandi
Kadangi operacija darysiuos ne del grozio (pati sau ir kitiems patinku kokia esu dabar) tai labai idomu ar i blogaja puse nepasikeis mano isvaizda
Ir kaip su randais? Jie labai matosi???....man visai baisu
as irgi viena is "laiminguju" kuriai teko isgirsti naujiena apie reikiama daryt operacija
Kadangi operacija darysiuos ne del grozio (pati sau ir kitiems patinku kokia esu dabar) tai labai idomu ar i blogaja puse nepasikeis mano isvaizda
QUOTE(Karmen Kass @ 2009 10 24, 17:51)
Sveikos,
Taip tikejausi, kad breketais bus galima istaisyti sakandi
Ir kaip su randais? Jie labai matosi???....man visai baisu 
Laba
o tu pas chirurga buvai? Kai nueijau pas chirurga, tai man viskas atsistojo i vietas
QUOTE(Alion@ @ 2009 10 24, 20:49)
o tu pas chirurga buvai? Kai nueijau pas chirurga, tai man viskas atsistojo i vietas
bent jau man apatinio zandikaulio operacija darant nebus jokiu isoriniu randu
ir netgi daug maz parode kaip kas pasikeis
taigi nebijok, nueik pas chirurga.. o kam tau operacija daryti, jei tu pati sau patinki ir kitiems? 
eisiu lapkricio pradzioje pas chirurga. O operacijos reikia, nes jei nedarysiu, greitai liksiu be dantu..."nuvalgysiu" juos... Ne visada operacijos daromos del grozio
QUOTE(Karmen Kass @ 2009 10 26, 11:14)
eisiu lapkricio pradzioje pas chirurga. O operacijos reikia, nes jei nedarysiu, greitai liksiu be dantu..."nuvalgysiu" juos... Ne visada operacijos daromos del grozio 
Zinau, kad kartais net ir nereikiant, reikia gultis po peiliu
Tai vat ir paaiskins ir parodys (ant kaukules) kur kokie pjuviai
tai vat isrove man 2 dantukus, del kitu 2 sake geriau palaukti
nes labai stiprus nuskausminamieji
tai gi laukia ketvirtadieni vizitas apziures kaip gyja, o antradieni siulu nuemimas ir tada dar 2 dantuku rovimas
Sveikos mielosios, pries kokius 10m ir mano sukandimas buvo blogas, 2 metus gydziausi, bet ne operacija, o plokstele, kuria reikejo isideti naktimis. Ar dabar tokios problemos tvarkomos tik chirurgiskai, ar cia visos nori tiesiog greito rezultato?
QUOTE(Cukrė @ 2009 10 28, 10:42)
Sveikos mielosios, pries kokius 10m ir mano sukandimas buvo blogas, 2 metus gydziausi, bet ne operacija, o plokstele, kuria reikejo isideti naktimis. Ar dabar tokios problemos tvarkomos tik chirurgiskai, ar cia visos nori tiesiog greito rezultato?
Tai kad ir chirurgiskai tai ne toks jau greitas rezultatas, bent jau man pries operacija dar breketus butu reikeje daugiau kaip metus nesiot ir po operacijos dar siek tiek. Kiek cia paskaitineju, tai ir kitom tas pats. Gal jusu atvejis buvo kitoks.
O kiek tuomet Jums metu buvo? jei ne paslaptis
Man buvo apie 14m. Bet tuomet nesiule jokios operacijos, mano dantu sukandimas buvo labai blogas, apatiniai dantys kasdavo virsutiniu dantu dantenas, zodziu baisu. Gavau plokstele, labai primityvia, tai buvo mano dantu formos plokstele, tik su taisiklingu sukandimu, po menenio jau sukandimas buvo pasikeites, pradzioje labai verzdavo, skaudedavo net dantis, veliau viskas susitvarke, dziaugiuosi, kad neteko peilio burnoje uztureti ir ne vienas dantis manes nepaliko
QUOTE(Cukrė @ 2009 10 28, 16:51)
Man buvo apie 14m. Bet tuomet nesiule jokios operacijos, mano dantu sukandimas buvo labai blogas, apatiniai dantys kasdavo virsutiniu dantu dantenas, zodziu baisu. Gavau plokstele, labai primityvia, tai buvo mano dantu formos plokstele, tik su taisiklingu sukandimu, po menenio jau sukandimas buvo pasikeites, pradzioje labai verzdavo, skaudedavo net dantis, veliau viskas susitvarke, dziaugiuosi, kad neteko peilio burnoje uztureti ir ne vienas dantis manes nepaliko 
Tai tau pasisieke
Kas liecia operacija, tai viska ka pasake Robi yra tiesa, dabar israus protinius dantukus, tada des breketus, po to operacija ir dar karteli breketai.
Asmeniskai man operacija reikalinga kad butu stabilumas