Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(mamania17 @ 2009 11 21, 13:29)
Na cia jau tiu spresi,nes tik tiu zinai kaip tau geriau bus 4u.gif O del komplikaciju,tai sake,kad gali prasidet kraujavimas,piuliavimas,ar netgi gali negrizti lupu jutimai ir taip toliau. Bet sake,kad lb mazas procentas,kad gali taip atsitikti,bet zinoma niekada nesi garantuotas, jog taip neatsitiks    mirksiukas.gif  .siuliciau tau pasiskaityti viena internetine svetaine biggrin.gif  www.orthognatic.lt
  4u.gif

As jau ta puslapi visa isnarsius smile.gif mirksiukas.gif
O kada tau zada operacija daryt?
Kaip rasei anksciau, kad bijai pokyciu veide, tai as tau tam pritariu, nes ir pati to labiausiai bijociau.. visa gyvenima veidrodyje matei viena, o po operacijos jau pasikeitusi zmogu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2009 11 20, 12:50)
Sveikos, paneles smile.gif . Man taipat greitu laiku turetu daryti operacija. Nesveikai pradejau bijoti operacijos. Istikruju bijau pokyciu veide.!!! Man apatini zandikauli stums atgal,o virsutini i prieki. Zinau,kad po sios operacijos veido profilis sumazeja,tai delto lb nerimauju,nes seip mano veido profilis yra mazas. Pergyvenu,kad po opercijos neatrodyciau, kaip PACIUKAS! verysad.gif ... net nebezinau ka daryti, lyg trauktis norisi,bet gaila tu trijju metu ,kai buvau ruosiama operacijai. Patarkit merginos ka daryti!!!!!!!!! pasidalinkit patirtim kurioms buvo atlikta si operacija. mirksiukas.gif

Sveika! man buvo atlikta operacija pries 2,5m, ta pati dare ka ir tau daris. Bet as labiausiai laukiau pokyciu veide:) ir tikrai nenusivyliau, labai dziaugiuosi jau dabar rezultatu. Man labai trukde gyventi mano sakandis, tai del ir pasiryzau operacijai smile.gif Komplikaciju man jokiu nebuvo. Jei ka, rasyk. Iki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anira: 23 lapkričio 2009 - 16:06
QUOTE(Anira @ 2009 11 23, 17:04)
Sveika! man buvo atlikta operacija pries 2,5m, ta pati dare ka ir tau daris. Bet as labiausiai laukiau pokyciu veide:) ir tikrai nenusivyliau, labai dziaugiuosi jau dabar rezultatu. Man labai trukde gyventi mano sakandis, tai del ir pasiryzau operacijai smile.gif Komplikaciju man jokiu nebuvo. Jei ka, rasyk. Iki smile.gif

Labuka mirksiukas.gif
Man ir ortodonte siule darytis operacija, nes ji vienintele sutvarkytu mano dantukus idealiai, taciau as labai bijau.. blush2.gif
Visu pirmiausia tai noriu apsilankyti pas Grybauska, kad jis viska issamiai papasakotu, o tada as jau galvociau ka daryt toliau.. ax.gif
Butu labai malonu jeigu galetum papasakoti apie pooperacini laikotarpi, kaip buvo su valgymu, kada jau atslugo patinimai, kaip jauties dabar, ar nieko "ten" nejauti, ar neskauda, kiek is viso pinigeliu isleidai uz sita "malonuma" ir t.t., nes labai idomu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 23 lapkričio 2009 - 18:07
Sveika prisijungusi, Mamania17 4u.gif

Labas, Anira,
ir as tau turiu klausimuka, kai tau sudare gydymo plana ar buvo jame pazymeta kaina uz operacija (tai yra operacijos paruosimo)?

Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2009 11 23, 19:11)
Labas, Anira,
ir as tau turiu klausimuka, kai tau sudare gydymo plana ar buvo jame pazymeta kaina uz operacija (tai yra operacijos paruosimo)?

Dekui  smile.gif

Labuka mirksiukas.gif
O tu ir planuoji darytis sia operacija?
Atsakyti
Labas, Viliene smile.gif

Taip, as irgi planuoju operacija daryti.. Protinius jau isrove, des breketus ir tada jei viskas gerai suprantu jau pasiruosimas operacijai, ir turesiu nuostabia sypsena thumbup.gif

Bet Simonas pasake, kad operacijos gali ir neprireikti, ziures kokie bus rezultatai tiesinant breketais ax.gif tai vat man dar idomu ar kam nors taip buvo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2009 11 23, 21:26)
Labas, Viliene  smile.gif

Taip, as irgi planuoju operacija daryti.. Protinius jau isrove, des breketus ir tada jei viskas gerai suprantu jau pasiruosimas operacijai, ir turesiu nuostabia sypsena  thumbup.gif

Bet Simonas pasake, kad operacijos gali ir neprireikti, ziures kokie bus rezultatai tiesinant breketais  ax.gif  tai vat man dar idomu ar kam nors taip buvo?  4u.gif

As buciau pati laimingiausia jeigu man taip pasakytu, bet Latkauskiene sake, kad pas mane labai gilus sakandis, tad vilciu 0.. verysad.gif
As planuoju eit i konsultacija pas Grybauska, bet veliau, po visu svenciu ir gripo epidemiju smile.gif
Turbut retai kuriai taip pasiseka kaip tau, kad neprireiktu operacijos 4u.gif gal atsilieps kas nors, nes temele truputeli uzmirsta unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos. 4u.gif

Saunu,kad vis daugiau merginu jungiasi i pokalbius. 4u.gif Skaiciau,kad daug paneliu nerimauja del kainu. tarp ju esu ir as. ax.gif Pries 2,5metu, Grybauskas sake,kad kainuos 4000lt,bet girdejau,kad kainos lb pasikeitusios. bijau,kad ir man nebutu pasikeitusi. O kaip jums su kainom,ka sake gydytojas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2009 11 24, 17:23)
Sveikos,merginos. 4u.gif

Saunu,kad vis daugiau merginu jungiasi i pokalbius. 4u.gif Skaiciau,kad daug paneliu nerimauja del kainu. tarp  ju esu ir as.  ax.gif  Pries 2,5metu, Grybauskas sake,kad kainuos 4000lt,bet girdejau,kad kainos lb pasikeitusios. bijau,kad ir man nebutu pasikeitusi. O kaip jums su kainom,ka sake gydytojas? ax.gif

Sveika! Ziuriu mes su tavim panasioje situacijoje, turetu ir mane jau greitai operuoti. O tau jau pasake tikslia data? Tik as neturiu jokiu abejoniu ir baimiu, kad tik greiciau greiciau smile.gif Pasitikiu chirurgu 100%, zinau, kad sukurs veide harmonija. Taigi vyk salin tokias mintis, viskas bus super!
Man irgi pries 2,5, o gal jau ir 3 metus sake panasiai kaina..Neklausei kokia jis bus dabar?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunce: 24 lapkričio 2009 - 15:43
QUOTE(mamania17 @ 2009 11 24, 16:23)
Sveikos,merginos. 4u.gif

Saunu,kad vis daugiau merginu jungiasi i pokalbius. 4u.gif Skaiciau,kad daug paneliu nerimauja del kainu. tarp  ju esu ir as.  ax.gif  Pries 2,5metu, Grybauskas sake,kad kainuos 4000lt,bet girdejau,kad kainos lb pasikeitusios. bijau,kad ir man nebutu pasikeitusi. O kaip jums su kainom,ka sake gydytojas? ax.gif

Sveikute 4u.gif
Ortognatines operacijas kompensuoja ligoniu kasos, bet pats pasiruosimas nezinau kiek kainuoja, kiekvienam vis kitaip. Man ortodonte sake, kad operacija kainuotu 7000 ir as tikiuosi kad i sia kaina ieina ir ortodontinis gydymas. Nu bent as taip galvoju g.gif bet jei ne, tai tada baisu ir pagalvot kokia kainele gaunas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 11 24, 17:46)
Sveikute 4u.gif
Ortognatines operacijas kompensuoja ligoniu kasos, bet pats pasiruosimas nezinau kiek kainuoja, kiekvienam vis kitaip. Man ortodonte sake, kad operacija kainuotu 7000 ir as tikiuosi kad i sia kaina ieina ir ortodontinis gydymas. Nu bent as taip galvoju  g.gif  bet jei ne, tai tada baisu ir pagalvot kokia kainele gaunas schmoll.gif

nu zinok, as manau neieina ortodontinis gydymas... nes per 2.5 metu, as jau panasiai esu sukisus...aisku su breketu uzklijavimu.
Atsakyti
Ramunce,o koks pas tave sakandis?
ax.gif
Atsakyti