Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(viliene @ 2009 11 25, 13:20)
Tai va, sumele tai kosmine gaunas.. verysad.gif  tas mane ir labai liudina.. plius juk dar ortodontinis gydymas.. O tu jau buvai pas ortodonte ir tau sake, kad tik operacija padeda? nera kitu budu?
Papildyta:
Tai reiskias labai daug galvoji apie tai, jeigu sapnuoji mirksiukas.gif
O kada tau operacija? jau numatyta data?

Buvau pas du ortodontus. Pirmuoju dar netikėjau, manydama, kad tikrai turi būti ir kita išeitis, bet ir antrasis tą patį parvirtino :-(
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2009 11 26, 10:38)
Buvau pas du ortodontus. Pirmuoju dar netikėjau, manydama, kad tikrai turi būti ir kita išeitis, bet ir antrasis tą patį parvirtino :-(

Man tai dar galima su herbstu sutvarkyt sakandi rolleyes.gif o tau jo nesiule?
Papildyta:
QUOTE(Jelenka @ 2009 11 26, 07:14)
Labas rytas.

Mergaites, o patarkit, prasom, kur kreiptis is pat pradziu, kad nustatytu, koks gydymas prireiks? Turiu omeny, gera ortodonta.

Sveika,
kaip jau minejo Latkauskiene thumbup.gif o Kaune ja galima rast Kauno ortodontijos centre mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2009 11 25, 21:59)
Sveikutes,

Dziugu, kad temele gaivinama po truputuka  4u.gif

Labai idomu pasiskaityti kaip jautesi operuojamos ir po operacijos  smile.gif  idomu dar man (jau koki 4 karta klausiu) ar i gydymo plana irasyta Jums buvo paruosimo kaina?  ax.gif
Nes kazkaip netikiu kad pvz po metu ar dvieju kaina bus ta pati, o jei ji irasyta gydymo plane, tai jau kaip ir sutarta ir abi puses sutinka su kaina ir ji nekis  blush2.gif

Sveikutes. Pas mane ir gydymo plano kaip tokio nebuvo, na ta prasme ant poperiaus uzrasyto plano nebuvo man duto, kiek zinau jis surasomas pacientui ir duodamas i rankas, jei pas ortodonte einu i kita klinika, o as toj pacioj ir pas Simona lankiausi ir pas ortodonte Dalia Latkauskiene. Tai del kkainos mes tik zodziu susitarem, ir po 1,5 metu ji nepasikeite, dar negirdejau, kad jei susitarete su gydytoju del vienos kainos, o po to pasakytu jis kita, nebent tai butu po daug metu.
Kokiu pasekmiu as dabar nejauciu po operacijos. O kada as pradejau jausti lupas ir smakra nelabai jua atsimenu, prisimenu tik kad smakr atrodo greiciau pradejau jausti negu lupas.
Alion@, tu nori zinoti kaip jautiesi operuojamas?!! Tai gi megi to metu smile.gif As sapna net susapnavau tada smile.gif
Atsakyti
Sveikos ,merginos,
Su drauge susitikti nepavyko,bet nuejau pasiskaityti i viena puslapiuka biggrin.gif .Ten parasiau jiems klausima,ar nesikeis kainos del operacijos.. Tai prasom pasiskaityti ax.gif

Primename, kad viena esminių sąlygų gauti nemokamas asmens sveikatos priežiūros paslaugas, yra kreipimasis su gydytojo siuntimu. Turėdama siuntimą, Jūs, kaip apdraustoji privalomuoju sveikatos draudimu, galite rinktis gydymo įstaigą, turinčią sutartį su teritorine ligonių kasa dėl Jums reikalingų paslaugų teikimo ir apmokėjimo iš privalomojo sveikatos draudimo fondo biudžeto. Įstaigų sąrašą galite rasti mūsų interneto svetainėje nuorodoje http://www.vilniaustlk.lt/

Taip pat informuojame, kad asmens sveikatos priežiūros įstaigos yra įsipareigojusios už pacientams teikiamas iš Privalomojo sveikatos draudimo fondo biudžeto apmokamas paslaugas neimti papildomo mokesčio. Jei pacientai, turintys teisę į nemokamas asmens sveikatos priežiūros paslaugas, savo iniciatyva pasirenka brangiau kainuojančias paslaugas, medžiagas, procedūras, tai šių paslaugų, medžiagų, procedūrų faktinių kainų ir nemokamų paslaugų, medžiagų, procedūrų bazinių kainų skirtumą jie moka patys. Šiais atvejais paciento pasirinkimas turi būti motyvuotas ir konkrečiai įvardytas (dokumentuojant, kokios paslaugos, medikamentai ar kt. pasirenkama), patvirtintas paciento ir gydytojo parašais medicininėje dokumentacijoje.gyventojams.asp?id=spi_istaigos&raj_id='1'
Atsakyti
Galima aiskiau? biggrin.gif Nemegstu as tu formalumu labai, tiksliau nieko nesuprantu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 26 lapkričio 2009 - 18:36
Tiesa sakant ir as, ne ka ten supratau schmoll.gif ..Atsiunte visa litanija,suprask kaip nori biggrin.gif Bandysiu dar ko nors paklaust,kas ismano tokius dalykus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2009 11 26, 16:23)
Sveikutes. Pas mane ir gydymo plano kaip tokio nebuvo, na ta prasme ant poperiaus uzrasyto plano nebuvo man duto, kiek zinau jis surasomas pacientui ir duodamas i rankas, jei pas ortodonte einu i kita klinika, o as toj pacioj ir pas Simona lankiausi ir pas ortodonte Dalia Latkauskiene. Tai del kkainos mes tik zodziu susitarem, ir po 1,5 metu ji nepasikeite, dar negirdejau, kad jei susitarete su gydytoju del vienos kainos, o po to pasakytu jis kita, nebent tai butu po daug metu.
Kokiu pasekmiu as dabar nejauciu po operacijos. O kada as pradejau jausti lupas ir smakra nelabai jua atsimenu, prisimenu tik kad smakr atrodo greiciau pradejau jausti negu lupas.
Alion@, tu nori zinoti kaip jautiesi operuojamas?!! Tai gi megi to metu smile.gif As sapna net susapnavau tada smile.gif

Ups norejau paklausti pries operacija (kazkaip is darbo rasant protelis susisuko biggrin.gif ) doh.gif o siunte sneket su psichologu? Kaip siaip gyvenimas atrodo po operacijos (nes as pvz, labai kompleksuoju del savo dantuku.. net kartais i dalikini pokalbi einu pries savo valia verysad.gif )?

O man Simonas iteike gydymo plana ir turi ji namuciuose smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Armina @ 2009 11 26, 11:38)

As ejau net pas keturis, oj zinokit prisiklausiau tai doh.gif bet tik Dalia ir dar kita daktare paaiskino kodel man reiketu operacijos
Papildyta:
QUOTE(mamania17 @ 2009 11 25, 12:30)
O cia ,tai bajeris buvo. Sianakt sapnavau,kad operacija dare  4u.gif Tikriausiai prisikalbejau vakar biggrin.gif Bet sapnavai,kad man lb patiko biggrin.gif ,verkiau kazko biggrin.gif . jau laukiu lb operacijos. Greiciau viskas pasibaigs...

Tikriausiai verkei is laimes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Labai jau tikiuosi... Greiciau galetu padaryti,nes tas laukimas tkrai ZUDANTIS doh.gif . 3metai,kai laukiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2009 11 26, 21:46)
Labai jau tikiuosi... Greiciau galetu padaryti,nes tas laukimas tkrai ZUDANTIS doh.gif . 3metai,kai laukiu  unsure.gif

Labas rytas,

O kodel taip ilgai lauki? smile.gif As tai jau noriu kuo greiciau breketu (o uzsirasiusi tik sausio menesiui) verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamania17 @ 2009 11 26, 22:46)
Labai jau tikiuosi... Greiciau galetu padaryti,nes tas laukimas tkrai ZUDANTIS doh.gif . 3metai,kai laukiu  unsure.gif

Kokiam etape dabar esi? Dar kazka judina breketais? ar jau viskas baigta?
Atsakyti
Labas rytas,
Laukiu delto,kad buvau isvaziavusi uzsidirbti operacijai,o kai grizau ,daktarai buvo atostogose. "Tai ir dasidejo geras pusmetis. ax.gif O su breketai liko tik atlenkti viena danti ir paleidzia pas Grybauska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alion@ @ 2009 11 26, 20:54)
Ups norejau paklausti pries operacija (kazkaip is darbo rasant protelis susisuko  biggrin.gifdoh.gif  o siunte sneket su psichologu? Kaip siaip gyvenimas atrodo po operacijos (nes as pvz, labai kompleksuoju del savo dantuku.. net kartais i dalikini pokalbi einu pries savo valia  verysad.gif  )?

O man Simonas iteike gydymo plana ir turi ji namuciuose  smile.gif

Labutis! Na prie operacija labai jaudinausi ir labai labai norejau to. Nes labai kompleksavaus del savo sypsenos, o dabar jau sypsausi laaabai placiai lotuliukas.gif , nors ir nera viskas idealiai pas mane, dabar tesiog spalva man mano dantu nepatinka ax.gif
Atsakyti