Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(Armina @ 2009 12 03, 09:54)
Na man apie tokį daiktą nė viena ortodontė neužsiminė... Turbūt nematė reikalo g.gif

O pas kokia tu buvai ortodonte? Nes manau, kad ne visos su tuo herbstu dirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2009 12 03, 17:19)
O pas kokia tu buvai ortodonte? Nes manau, kad ne visos su tuo herbstu dirba g.gif

Pas Eglę Zaščiurinskienę ir Viktoriją Krušinskienę.
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2009 12 04, 09:27)
Pas Eglę Zaščiurinskienę ir Viktoriją Krušinskienę.

Nu tai gal būtų ką nors užsiminus, bet jei nedirba su herbstu, tai nieko ir nesako. Pabandyk dar pas Latkauskienę apsilankyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi! As dar vienas tos pacios problemos narys verysad.gif
Kai tik suzinojau kas manes laukia, pradejau ieskoti visko kas susija su zandykaulio operacija. Tai vat, stebiu sia svetaine jau kuri laika biggrin.gif
Dar vaikysteja nesiojau plokstele, kuri ( kaip dabar issiaiskinau ) naudos nepadare, isskirus dantu skausmo, sveplavimo ir aplinkiniu pajuokos. Nusprendziau ryztis operacijai.
Buvau konsultacijoj Implantalogijos centre, turejau daug klausimu i kuriuos atsakymas buvo toks - viska paaiskins daktaras Grybauskas isstudijaves mano problemas.
Kad neleisti veltuj laiko, laukiant konsultacijos su Daktaru, noreciau pasiruozti kuo greiciau smile.gif
Klausimas jums, patyrusioms:

1. Ar butina israuti visus ketvirtukus pries uzdedant breketus, net jeigu jie sveiki?
2. Ar reikia pertvarkyti kanalus ( stomotologe nuotraukose pamate kad kanalai nera uzpildyti tinkamai ). Gydziau seniai, rupesciu jokiu neturejau, bet tai dar nereiskia kad ju neatsiras!

Aciu
Papildyta:
P.S. Labai cia daznai minima Dalia Latkauskiene, gal galetumet parasyti kur ja galima rasti Kaune???
Atsakyti
Sveikute 4u.gif . Pas mane taipat isrove ketvertukus, nors ir buvo sveiki.
Gydytoja sake,kad priklauso nuo situacijos . Beto,koks pas tave sakandis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darida09 @ 2009 12 06, 18:12)
P.S. Labai cia daznai minima Dalia Latkauskiene, gal galetumet parasyti kur ja galima rasti Kaune???

Sveikute prisijungus prei mūsų4u.gif
Kada tau konsultacija pas Grybauską? Man sausio 14d. mirksiukas.gif Ar tau liepė atsinešti į konsultaciją dantų gipsinius modelius, nuotraukas, tyrimus?
Aš ir laukiu - nesulaukiu, kada man viską paaiškins,o tada jau galėsiu mąstyt, ką daryt toliau smile.gif
O ortodontę Latkauskienę Kaune galima rasti Kauno ortodontijos centre, savanorių pr. 60 mirksiukas.gif
Atsakyti
Latkauskienes nr jau radau. Aciu

Papildyta:
As jau viska nuveziau grodzio 21d. konsultacija tureciau jau gauti gydymo plana, tai vat ir galvoju kad neleisti laiko israuti tuos dantis g.gif
Del sakandzio dar nzn bet pagal viska sprendziant galinis ( zinoma cia mano nuomone ) Virsutinis zandykaulis 10,8 mm islindes verysad.gif
Bet kaip sakiau gali buti ir dar kas plius
Papildyta:
mamania17

O tu kokioj gydymo stadijoj randiesi????
Atsakyti
QUOTE(Darida09 @ 2009 12 06, 19:12)

Klausimas jums, patyrusioms:

1. Ar butina israuti visus ketvirtukus pries uzdedant breketus, net jeigu jie sveiki?
2. Ar reikia pertvarkyti kanalus ( stomotologe nuotraukose pamate kad kanalai nera uzpildyti tinkamai ). Gydziau seniai, rupesciu jokiu neturejau, bet tai dar nereiskia kad ju neatsiras!

Aciu
Papildyta:

Labas, sveika prisijungusi 4u.gif

Siek tiek atsakysiu i tavo klausimus:
1. Ne visiems yra butina rautis 4, kadangi kiekvieno atvejis yra individualus mirksiukas.gif Pvz., man pagal gydymo plana reikejo israuti tik protinius smile.gif
2. Tikrai taip, dantys turi buti sutvarkyti smile.gif kodel taip reikia nezinau verysad.gif vat ir pati dabar kol laukiu eisiu pas odontologe, kad sutvarkytu dantukus jei reikes smile.gif

P.S. del informacijos apie operacija (jei dar niekas nesake) pasiskaityk www.orthognatic.lt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Darida09 @ 2009 12 06, 20:50)
As jau viska nuveziau grodzio 21d. konsultacija tureciau jau gauti gydymo plana, tai vat ir galvoju kad neleisti laiko israuti tuos dantis g.gif
Del sakandzio dar nzn bet pagal viska sprendziant galinis ( zinoma cia mano nuomone ) Virsutinis zandykaulis 10,8 mm islindes verysad.gif
Bet kaip sakiau gali buti ir dar kas plius

Tikrai neskubek su rovimu dantuku smile.gif palauk gydymo plano, o gal tau ir nereikes raut dantu
Atsakyti
QUOTE(Darida09 @ 2009 12 06, 19:50)
Latkauskienes nr jau radau. Aciu

Papildyta:

Mano irgi galinis sąkandis, bet kiek išlindęs, tai nesakė, bet davė suprast, kad daug doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Alion@ @ 2009 12 07, 09:45)
Labas, sveika prisijungusi  4u.gif

Siek tiek atsakysiu i tavo klausimus:
1. Ne visiems yra butina rautis 4, kadangi kiekvieno atvejis yra individualus  mirksiukas.gif  Pvz., man pagal gydymo plana reikejo israuti tik protinius  smile.gif

Mane labai gąsdina tie dantukų rovimai unsure.gif
Atsakyti
[quote=Alion@,2009 12 07, 11:45]
Labas, sveika prisijungusi 4u.gif

1. Tikrai visi atvejai yra individualus! Man irgi rove tik protinius.
2. Dantys turi buti sutaisyti, nes nesiojant breketus bus komplikuota juos sutaisyti, ypac tarpus.
Del tvarkingu kanalu - kai breketai isjudina dantis, gali suerzinti netvarkinga kanala ir sukelti uzdegima..man butent tai ir atsitiko..teko traukti nerva.
Taigi rekomenduoju idealiai susitaisyti visus dantukus, pasidaryti higiena ir tada klijuoti breketus. As profilaktiskai darausi dantu higiena kas 3 men. Puikiai isvalo tarp breketu. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramunce: 07 gruodžio 2009 - 13:32
Nu man jau vien tas pasakymas TIK PROTINIUS toks baimę keliantis.. bijau.gif
O gal įšeina ir be dantukų rovimo? blush2.gif Manau, kad nelabai.. rolleyes.gif
Operacijos mažiau bijočiau negu tų dantų rovimų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 07 gruodžio 2009 - 14:41
QUOTE(Alion@ @ 2009 12 01, 19:12)
Labas,
Aciu uz informacija.

Anira,
Gal galetum papasakoti apie paruosima operacijai (kas tai per velnias?)  doh.gif

Per tas dvi savaites matuoja veida nu ir ten gydytojas planuoja kompe kaip ten viskas turetu buti, nieko ten baisaus ar nemalonaus nedaro smile.gif
Atsakyti