QUOTE(Darida09 @ 2009 12 07, 22:40)
Sveikos, kaip gerai kad jus esat

galima gauti geru patarimu
Jau apsisprendziau, ketv. rausiu 3 dantukus ( protinius ) kazkodel ketvirtas neuzaugo, ir saknu net nera. Tik vat dar nzn ar daktaras apsiims visus iskarto traukt

Butu saunu kad vienu vizitu atkristu dar viena problemele! Pagalvojus siaip ar taip reikes traukt tai tik laiko klausimas, nes kiek girdejau protiniai labai greitai genda.
Merginos pas kokia ortodonte lankotes? Ar visom dejo gelezinius breketus, gal yra kokia kita iseitis? Labai pergyvenu del darbo
Ir dar kiek jums metu

sorry uz klausima man 27 vat ir galvoju ar as cia samone pradedu uzsiimti, artimieji kategoriskai pries, bet kiek skaiciau visu taip elgesi.
Sveikutes, pagaliau radau laisva minutele prisiesti ir parasyti Jums
Darida09, o jau gavai gydymo plana? Klausiu nes tikrai patarciau tau paciai nieko nedaryti i prieki, pasikartosiu dar karteli kad kiekvieno atvejis individualus

Meteliu man 23 irgi kazkiek pergyvenu, kad per velai susiemiau

Mano visi artimieji sako kad man to nereikia ir taip viskas grazu ir taip toliau, bet as del to kompleksuoju, todel ir pasiryzau tvarkyti dantukus
As snekejau su Latkauskiene del breketu, nes irgi del darbo nenoriu kad butu spoksoma man i burna ir kad matytusi metalas. Man ji pasiule ant pirmu sesiu dantuku deti keramikinius o visur kitur metalinius breketus
Papildyta:
QUOTE(Armina @ 2009 12 08, 09:31)
Na gal organizmas organizmui nelygu, bet man vakar išrovė vieną protinį dantį ir dar dabar sėdžiu kaip chamekas su pilnu žandu - taip ištinau, kad košmaras ir per naktį nė trupučio neatsileido tinimas. Užtai eilinį kartą kai pagalvoju apie operaciją, net nusipurtau ir pagalvoju, ar tikrai verta tai daryti :-( Jau vien nuo rauto danties ištinęs žandas nekokius pojūčius kelia :-(
O dėl breketų ir amžiaus manau mažiausiai turėtum nerimauti - jei ką, man virš 30 ir nė kiek nepergyvenčiau dėl nešiojamų breketų - bile nereikėtų operacijos. Na, bet stebuklų nebūna :-(
Armina, uzjauciu tave!
Man kai rove as norejau visus 4 iskart, bet su gydytoju (Mindaugu, Vilniaus implantologijos centras) nusprendem kad israus 2 ir tada ziuresime

ir tikrai zinokit dziaugiuosi kad isrove 2 ir veliau dar 2

nes sunku valgyti

ir dar galiu pasakyti, kad po pirmo rovimo jokio skausmo, patinimo nebuvo; o jau po antro - tai siek tiek skaudejo, bet neistinau.. Sneket, issizioti buvo sunku, placiai sypsotis negalejau

bet dabar jau viskas ok, laukiu nesulaukiu breketu uzdejimo (sausio 13 einu vel pas Dalia)