Įkraunama...
Įkraunama...

Bristolietės ir joms prijaučiantys

sveikos merginos....
Uzne as taves jau pasigedau blush2.gif va kur pradingusi buvai....
gmikute, as noriu ax.gif nesakiau?
jearmaine, kaip reikalai su ketavovu? ax.gif dar tu lietuvoje?
As agurku marinuotu noriu is Lietuviu parduotuves, bet pestute tiek neisiu tikrai.... O kas butiniausia Katiusoje galiu rasti blush2.gif
einu valgyti gaminti..... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vlymae: 23 rugpjūčio 2011 - 19:10

Ash tai kazkaip nepasigendu jokiu lietuvisku specifiniu produktu unsure.gif I katiusha eidavau dar kartais, nes pirkdavau kefyra ir burokelius saltibarsciam, bet pora kartu pavalgiau ir praejo noras smile.gif Aisku, kai nueinu tai atrodo ir to ir ano reikia/norisi, nors ish tiesu tai nieko nereikia ir nieko nepasigendu...

Man atrodo cia vietinese parduotuvese pakankamai didelis maisto pasirinkimas ir gali surasti atitikmenu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
vlymae, nebus ketanovo schmoll.gif grizau jau i Bristoli, mama sake pati kelias tabletes teturi, cedo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 08 24, 00:01)
vlymae, nebus ketanovo  schmoll.gif  grizau jau i Bristoli, mama sake pati kelias tabletes teturi, cedo smile.gif

dekui, nors uz gerus norus 4u.gif reiks kitur dairytis....

GinCherry, pagyvenus ilgiau anglijoje keiciais ir skonis mirksiukas.gif as einu del saldainiu paukcsiu pieno ir lt grietines rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vlymae: 23 rugpjūčio 2011 - 23:01
o musu seima negali gyventi be 'daktariskos' arba 'arbatines' desrytes, silkes ir 'Paulig' kavos, todel bent karta i savaite lietuviskoj parduotuvej as priversta lankytis... kiekviena karta bumbu kodel pardavejai ne lietuviai ir kodel neatveze to ar ano, bet tai tik skatina tobulinti minti apie savo verslo atsidaryma... g.gif gal kada nors...
Atsakyti

Daktariskos desros zinau,kad asdoj yra, mano kambarioke pirkdavo smile.gif

Vlymae, gali buti, nors ash ish esmes niekad nebuvau lietuvisko maisto gerbeja, o mano racionas toks,kad tikrai nera skirtumo kur tu ta produkta pirksi smile.gif Bet grizus i LT tai turiu savo megiamiausius dalykus, kuriuos noriu ishragauti biggrin.gif Bet tai labiau susije su tuo,kad kazkas skaniai gamina tam tikrus patiekalus smile.gif
Atsakyti
ieskau buvusiu filipinuose... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2011 08 24, 00:50)
Daktariskos desros zinau,kad asdoj yra, mano kambarioke pirkdavo smile.gif

Vlymae, gali buti, nors ash ish esmes niekad nebuvau lietuvisko maisto gerbeja, o mano racionas toks,kad tikrai nera skirtumo kur tu ta produkta pirksi smile.gif Bet grizus i LT tai turiu savo megiamiausius dalykus, kuriuos noriu ishragauti biggrin.gif Bet tai labiau susije su tuo,kad kazkas skaniai gamina tam tikrus patiekalus smile.gif

o as niekaip nesuprantu kaip anglisko jogurto ingredientai gali buti jogurtas. arba suris... doh.gif ir lb sureliu ilgiuosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gmikute: 23 rugpjūčio 2011 - 23:55

Sveikos smile.gif

I Katiusa uzsuku, jei pakeliui ir tuo paciu ko nors reikia. As tai visada nusiperku grikiu, nes mes visi juos labai megstame rolleyes.gif Kefyra perku Asdoje, nes man atrodo, kad ten jis sviezesnis smile.gif Anksciau Katiusoje budavo trumpavaisiu agurku, bet pastaruoju metu ju nemaciau. Juodos duonos jau seniai nebeperku, nes neskani kelis kartus uzsaldyta ir atsildyta g.gif

Ir as nevadinciau Katiusos ir Easton'o parduotuviu lietuviskomis. Jose yra lietuvisku prekiu, bet lygiai tiek pat kaip ir kitokiu. Atvaziuoja apsipirkineti ne tik lietuviai... Be to manau, kad lietuviu net ne didzioji dalis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gmikute @ 2011 08 24, 00:57)

o as niekaip nesuprantu kaip anglisko jogurto ingredientai gali buti jogurtas. arba suris...  doh.gif ir lb sureliu ilgiuosi...

Ai va, vienintelis turbut dalykas, tai tiem, kas surelis megsta, ash kai nesu ju megeja tai ir nepasigendu smile.gif O, anglishkas suris man puikus, tiesa, jis ne toks kaip mes Lietuvoj iprate, ne fermentinis, bet net ir tokio galima rasti, tik uzkrito pavadinimas [ne edam kartais?], be to, gi nebutina angliska pirkti, ash pvz visai neseniai atradau net lydyta rukyta suri, koki kartais megdavau ir valgydavau Lietuvoj, o jis pasirodo german style smile.gif Kas del jogurtu tai niekad sudeties nenagrinejau, nes ne itin daznai juos valgau, bet nemanau,kad ir Lietuvoj jogurtai labai naturalus ax.gif Drauge, kuri truputi domisi maisto sudetimi, nustojo pirkti Lietuvoj jogurtus, nes beveik visi su modifikuotu krakmolu smile.gif
Tiesa, ash pvz ishvaziuodama ish Lietuvos galvojau, kad kaip ash be 'dziugo' surio gyvensiu biggrin.gif Bet cia parmezanas man dar skanesnis ax.gif
Bet cia turbut beprasmiska diskutuoti, nes pas visus skirtingas skonis ir vieni pasigenda kazko, o kiti ne.
Ash pvz visada dziaugiuosi,kad cia galiu sau leisti valgyti daugiau ir ivairesniu vaisiu ir darzoviu smile.gif

Ola, grikiu irgi asdoj yra, prie world foods mirksiukas.gif Va kefyro tai ash asdoj nemaciau, kur reiktu jo ieskot? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 24 rugpjūčio 2011 - 10:38
Sveikutes 4u.gif mano mazius be sureliu negali gyventi, o siaip perkam juoda duona, agurkelius, silke ir grietine pagrinde.
Atsakyti

Gin, kefyras yra prie lenkisku prekiu. Jo ipakavimas skiriasi nuo mums iprasto ir jis yra indeliuose, kuriuose Lietuvoje parduodama grietine. Iprastai stovi ant apatines lentynos smile.gif

Jacobs kavos radau Wolrd food skyriuje, o grikiu neradau blush2.gif Kurioje vietoje tiksliai? Jie birus ar pakeliuose? Nes as tai perku butent birius smile.gif

Del sureliu, tai mano sunus juos anksciau mego, bet jau nebe. Bei juose nieko gero nera. Geriau nupirkti varskes ir pafantazuoti smile.gif

O del surio... Angliskas suris man yra super thumbup.gif Man Dziugas nera skanesnis uz Cheddar Mature arba Extra Mater suri. Bet tai skonio reikalas biggrin.gif

Atsakyti
tai kad sureliuose nieko blogo irgi nera - varske ir cukrus. bent jau tuose, kuriuos as valgau smile.gif desertas ir tiek.

zinot, ka prisminiau. idomu, kaip sekas tai merginai, kuri norejo atvaziuoti su porele draugu ir nedaug pinigeliu atsivezt? nieko neberaso g.gif
Papildyta:
ai dar pora klausimu, pusiau i tema, - ar cia buna grybu, kitokiu negu sampinjonai? ar verta man i koki Nicholas market keliaut?

ir ar rodys per koki Anglijos sporto kanala krepsini? gal kieno nors vyrai domisi? biggrin.gif
Atsakyti