QUOTE(gmikute @ 2011 08 24, 00:57)
o as niekaip nesuprantu kaip anglisko jogurto ingredientai gali buti jogurtas. arba suris...

ir lb sureliu ilgiuosi...
Ai va, vienintelis turbut dalykas, tai tiem, kas surelis megsta, ash kai nesu ju megeja tai ir nepasigendu

O, anglishkas suris man puikus, tiesa, jis ne toks kaip mes Lietuvoj iprate, ne fermentinis, bet net ir tokio galima rasti, tik uzkrito pavadinimas [ne edam kartais?], be to, gi nebutina angliska pirkti, ash pvz visai neseniai atradau net lydyta rukyta suri, koki kartais megdavau ir valgydavau Lietuvoj, o jis pasirodo german style

Kas del jogurtu tai niekad sudeties nenagrinejau, nes ne itin daznai juos valgau, bet nemanau,kad ir Lietuvoj jogurtai labai naturalus

Drauge, kuri truputi domisi maisto sudetimi, nustojo pirkti Lietuvoj jogurtus, nes beveik visi su modifikuotu krakmolu

Tiesa, ash pvz ishvaziuodama ish Lietuvos galvojau, kad kaip ash be 'dziugo' surio gyvensiu

Bet cia parmezanas man dar skanesnis
Bet cia turbut beprasmiska diskutuoti, nes pas visus skirtingas skonis ir vieni pasigenda kazko, o kiti ne.
Ash pvz visada dziaugiuosi,kad cia galiu sau leisti valgyti daugiau ir ivairesniu vaisiu ir darzoviu
Ola, grikiu irgi asdoj yra, prie world foods

Va kefyro tai ash asdoj nemaciau, kur reiktu jo ieskot?