Įkraunama...
Įkraunama...

Bristolietės ir joms prijaučiantys

QUOTE(Ola @ 2011 08 24, 01:05)
Sveikos  smile.gif

I Katiusa uzsuku, jei pakeliui ir tuo paciu ko nors reikia. As tai visada nusiperku grikiu, nes mes visi juos labai megstame  rolleyes.gif  Kefyra perku Asdoje, nes man atrodo, kad ten jis sviezesnis smile.gif Anksciau Katiusoje budavo trumpavaisiu agurku, bet pastaruoju metu ju nemaciau. Juodos duonos jau seniai nebeperku, nes neskani kelis kartus uzsaldyta ir atsildyta g.gif

Ir as nevadinciau Katiusos ir Easton'o parduotuviu lietuviskomis. Jose yra lietuvisku prekiu, bet lygiai tiek pat kaip ir kitokiu. Atvaziuoja apsipirkineti ne tik lietuviai... Be to manau, kad lietuviu net ne didzioji dalis smile.gif

as pirkau karta teskiniu grikiu tai nesupratau isvirus kokios cia kruopos- nei kvapo nei konsistencijos... sakiau mano mama nevalgo grikiu, jai smirda, bet situos turbut suvalgytu ir nesuprastu...
ir kefyra esu Tesco pirkusi, tai juokiausi, nes kad tai kefyras supratau gal tik po savaites nuo pirkimo... biggrin.gif Ant pakuotes parasyta panasiai kaip ant grietines, tik labai uzakcentuota, kad isimti riebalai. Bandziau vakar pakisti seimai prie bulviniu blynu su mesa ta reikala,- neuzskaite... schmoll.gif man vienai teko ji valgyt...
apie Eastono parduotuve as isvis patyliu, nes kad turi kelias lietuviskas prekes tai turbut per klaida atsiveze, nes lenkisku tiekejas nerado smile.gif as einu i Church road, kur viena salia kitos yra Aldi, Tesco ir Lithuanian food. Tenka is Lidl praeiti, netoli ir darzoviu parduotuve yra, seimynine tokia, jauki labai, kiekviena karta labai malonuj uzeiti, svaigstu kaip turetu buti gera savininkams...
O kuri Katiusa arciausiai centro yra? Niekad nebuvau tokioj, bet smalsu butu pamatyt... ax.gif
Atsakyti

Del sureliu, tai leidziu vaikui paciam issirinkti... tai jau galima isivaizduoti ka jis issirenka biggrin.gif Be to pora kartu buvom nusipirke sureliu su "rugstele", teko ismesti. Tai nebeperkame.

Katiusa yra tik Knowle rajone Broadwalk Shopping Centre, BS4 2QU, iejimas is Broad Walk gatves. Pakankamai toli nuo centro. Aisku priklausomai is kurios centro vietos smile.gif Del pasirinkimo... Daug nesiskiria nuo Easton'o parduotuves.

Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 08 24, 10:10)
tai kad sureliuose nieko blogo irgi nera - varske ir cukrus. bent jau tuose, kuriuos as valgau smile.gif desertas ir tiek.

zinot, ka prisminiau. idomu, kaip sekas tai merginai, kuri norejo atvaziuoti su porele draugu ir nedaug pinigeliu atsivezt? nieko neberaso  g.gif
Papildyta:
ai dar pora klausimu, pusiau i tema, - ar cia buna grybu, kitokiu negu sampinjonai? ar verta man i koki Nicholas market keliaut?

ir ar rodys per koki Anglijos sporto kanala krepsini? gal kieno nors vyrai domisi? biggrin.gif

Laba.Butu saunu, kad krepsini rodytu per uk televizija, bet deja:((( Mes tai pirksim LT televizija bent jau 3 menesiams-sake visai gera vaizdo kokybe, jei internetas geras namie ir kainuoja apie 30euru. nezinau kodel, bet pasiilgau lt televizijos.Dar nera taip buve g.gif
Atsakyti
nu sudas tada, as nenoriu cempionato praleist doh.gif maxiuke, Viasat pirksit? gal gali pora zodziu placiau? ten per interneta kazkaip pasijungi pats ar atvaziuoja zmogus pajungt?
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 08 24, 17:40)
nu sudas tada, as nenoriu cempionato praleist  doh.gif  maxiuke, Viasat pirksit? gal gali pora zodziu placiau? ten per interneta kazkaip pasijungi pats ar atvaziuoja zmogus pajungt?

mes irgi jungiames viasat kad tiesiogiai rodytu yra viasato zmogus londone ir jie atsiuncia tinkama antena ir bloka. Is lietuvos siusto paketo netinka lekste sad.gif
beje transliuos www.sport24.lt
bet jei internetas strigs tai nepaziuresit sad.gif
gmikute, isardijai visas mano pirmasias pardes atvykus i nglija, kadangi prie church road gyvenau tai va, tokia nostalgija apeme, o beje darzoviu pas tuos ukininkus ir as nulekiu i ta parduotuvele, ir lenkus (Lt food) aplankom karst nuo karto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2011 08 24, 14:40)
nu sudas tada, as nenoriu cempionato praleist  doh.gif  maxiuke, Viasat pirksit? gal gali pora zodziu placiau? ten per interneta kazkaip pasijungi pats ar atvaziuoja zmogus pajungt?

Pirksim http://w1.lietuviska.tv/ . Pats gauni koda ir jungiesi. Tikuosi, kad nenusivilsim kokybe:)
Atsakyti
QUOTE(maxiuke @ 2011 08 25, 16:21)
Pirksim http://w1.lietuviska.tv/ . Pats gauni koda ir jungiesi. Tikuosi, kad nenusivilsim kokybe:)

tai ciatas pats, kas
emigrantas.tv arba
ziuriu.tv
taip?
Atsakyti
pas ka rytoj sendaikciu turgus? kuriam rajone? kiek zinau sekmadieniais Bradley Stoke buna...
Atsakyti
Sveikos, mes ziurim www.tvcentras.com
Turgus ryt pas mane rajone prie mano namu, Hengrove. 4u.gif aisku jei nelis g.gif
Papildyta:
Hengrove, BS14 0XA.
Autobusas is centro (nuo primark arba nuo fontano) 20.
Atsakyti
sveikos merginos... 4u.gif As ziuriu lt tv per www.ziuriu.tv
As maisau dienas turgaus.... o koks tikslus Bradley Stoke adresas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vlymae: 26 rugpjūčio 2011 - 12:52
QUOTE(vlymae @ 2011 08 26, 13:50)
sveikos merginos... 4u.gif  As ziuriu lt tv per www.ziuriu.tv
As maisau dienas turgaus.... o koks tikslus Bradley Stoke adresas?

sekmadieniais buna

Trench Ln

Almondsbury, South Gloucestershire BS32 0, Jungtinė Karalystė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gmikute: 26 rugpjūčio 2011 - 20:36
nu bet ir orelis, jei taip savaitgali, tai jokiu turgu nebus ir sedesim nuliude namie ax.gif
Atsakyti