Įkraunama...
Įkraunama...

THAI dezodoruojantis kūno mineralas

vakar nusipirkau aš ta minerala. sutinku su daugumos nuomone - kvapo nėra - ber žiauriai nervina, kad pačio prakaitavimo nestabdo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(henika @ 2007 04 02, 16:19)
vakar nusipirkau aš ta minerala. sutinku su daugumos nuomone - kvapo nėra - ber žiauriai nervina, kad pačio prakaitavimo nestabdo  verysad.gif

o kuo toliau,tuo maziau ir kvapo uzmusa doh.gif tai manau teks ieskot per ka galesiu isigyt odorex,diclor ar kitu tu stipriu tepalu,nes nebegaliu jau unsure.gif blyn,geda ir prie zmoniu but doh.gif gal jie to net neuzuodzia,bet jei ne juoda bliuskute tai matosi,o be to pati klaikiai jauciuosi verysad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 04 02, 20:31)
o kuo toliau,tuo maziau ir kvapo uzmusa doh.gif tai manau teks ieskot per ka galesiu isigyt odorex,diclor ar kitu tu stipriu tepalu,nes nebegaliu jau unsure.gif blyn,geda ir prie zmoniu but doh.gif gal jie to net neuzuodzia,bet jei ne juoda bliuskute tai matosi,o be to pati klaikiai jauciuosi verysad.gif  doh.gif

o kas čia per tepalai? g.gif jų šiaip nusipirkti negalima?
Atsakyti
pas mane ta pati problema irgi yra, tas nelemtas prakaitas doh.gif bet kažkaip pirkti odorex,diclor prisibijau, jeigu koks šalutinis poveikis atsiras, pvz. nustojusi naudoti dar labiau prakaituosi ir pan. g.gif
Atsakyti
As tai pasirinkau DRICLOR ir pamirsau ka reiskia tos slapios pazastys:) O del pavojingumo - tai visu antiperspirantu tikslas yra sumazinti prakaitavima. Gerai toms, kam ju pakanka ir lieka sausos, bet toms kam nepadeda - tai Driclor tiesiog padaro ta pati poveiki kaip ir kiti antiperspirantai. Todel jokio pavojaus nematau. Nes rezultatas toks pats kaip ir visu iprastiniu.
Daugiau apie ji galit paskaityt adresu http://www.sveikaszm...r...2&temid=280 , o ir as pati cia galiu pasiulyt tongue.gif
Atsakyti
na man driclor naudojant nepasireiske nieko bloga,nuo ziemo as jo nenaudojau,bet vistiek jauciau kad dar menesi ar daugiau,zymiai maziau prakaitavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2007 04 22, 01:29)
na man driclor naudojant nepasireiske nieko bloga,nuo ziemo as jo nenaudojau,bet vistiek jauciau kad dar menesi ar daugiau,zymiai maziau prakaitavau smile.gif

nu va, radau toki gydytojos komentara,tai jau maziau bijau pirkt tiek driclor,tiek odorex ax.gif Aliuminio chloridas - efektyviai nuo prakaitavimo apsaugantis junginys, rekomenduojamas esant padidėjusiam prakaitavui. Jei šis preparatas Jums efektyvus, galite drąsiai naudoti.
tik dabar nezinau,kuris geriau: odorex ar driclor? unsure.gif gal kas esat abu isbande?
Atsakyti
QUOTE(sunnny_day @ 2007 03 31, 23:59)
Isbandziau as ta minerala. Del kvapo padeda, bet pazastys vis viena slapios. Rekomenduoju HIDRO FUGAL (apie 15 Lt). Man tai  thumbup.gif

O sis neturi jokio salutinio poveikio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 04 22, 11:41)
nu va, radau toki gydytojos komentara,tai jau maziau bijau pirkt tiek driclor,tiek odorex ax.gif  Aliuminio chloridas - efektyviai nuo prakaitavimo apsaugantis junginys, rekomenduojamas esant padidėjusiam prakaitavui. Jei šis preparatas Jums efektyvus, galite drąsiai naudoti.
tik dabar nezinau,kuris geriau: odorex ar driclor? unsure.gif gal kas esat abu isbande?

o kur ju buna pirkti ir ar jie bekvapiai?
Atsakyti
o gal gali apie odorex papasakoti?kuo jie skiriasi? 4u.gif
Atsakyti
zinokit ir as bandziau THAI akmenukus, tai man jie nieko gero schmoll.gif nei kvapo nesustabde ir prakaitas toliau tekejo upeliais doh.gif tai zinokit praeita savaite isigijau DRICLOR thumbup.gif super dalykelis, ketvirtadieni isbandziau, o penktadieni jau buvau visiskai sausa ir jokio prakaito kvapo clap.gif clap.gif smile.gif
tikrai ji rekomenduociau visoms thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pop_mama @ 2007 04 22, 11:38)
o kur ju buna pirkti ir ar jie bekvapiai?

Siu priemoniu Lietuvoje nera pirkti, tad galima rasti tik pas pardaveus per interneta. As galiu pasiulyti DRICLOR. 4u.gif Kaina 50 lt. Jeigu kas noretumet, drasiai rasykite i jurateda@hotmail.com arba 8684 69006. Tikrai padesiu ir dar informuosiu detaliai kaip naudoti.
O sios priemones (Odorex, Certain Dri ar Perspirex) praktiskai niekuo nesiskiria. Juose visuose yra ta pati veiklioji medziaga, tik skiriasi salis gamintoja ir stiprumas.
Tad jeigu kas norite jau iskarto pasijusti puikiai ir sausai, drasiai kreipkites tongue.gif
Atsakyti