Įkraunama...
Įkraunama...

THAI dezodoruojantis kūno mineralas

QUOTE(Silvia26 @ 2007 04 22, 19:21)
Jeigu kas noretumet, drasiai rasykite i jurateda@hotmail.com arba 8684 69006. Tikrai padesiu ir dar informuosiu detaliai kaip naudoti.
O

Skamba kaip komercinė reklama g.gif Forumo taisykles reikėtų pasiskaityti.
Atsakyti
QUOTE(Silvia26 @ 2007 04 22, 20:21)
Siu priemoniu Lietuvoje nera pirkti, tad galima rasti tik pas pardaveus per interneta. As galiu pasiulyti DRICLOR.  4u.gif Kaina 50 lt. Jeigu kas noretumet, drasiai rasykite i jurateda@hotmail.com arba 8684 69006. Tikrai padesiu ir dar informuosiu detaliai kaip naudoti.
O sios priemones (Odorex, Certain Dri ar Perspirex) praktiskai niekuo nesiskiria. Juose visuose yra ta pati veiklioji medziaga, tik skiriasi salis gamintoja ir stiprumas.
Tad jeigu kas norite jau iskarto pasijusti puikiai ir sausai, drasiai kreipkites tongue.gif

o stiprumas kiek skiriasi? gal gali parasyt,kiek kurioj priemonej procentu aliuminio chlorido?kaip suprantu,kuo jo daugiau-tuo stipresne priemone,taip?
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 04 23, 15:24)
o stiprumas kiek skiriasi? gal gali parasyt,kiek kurioj priemonej procentu aliuminio chlorido?kaip suprantu,kuo jo daugiau-tuo stipresne priemone,taip?

Kuo didesnis procentas - tuo stipresne priemone. Kitu nebepamenu, bet Driclor turi 20 procentu. Manau, kad jis turi stipriausia poveiki blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2007 04 22, 09:41)
nu va, radau toki gydytojos komentara,tai jau maziau bijau pirkt tiek driclor,tiek odorex ax.gif  Aliuminio chloridas - efektyviai nuo prakaitavimo apsaugantis junginys, rekomenduojamas esant padidėjusiam prakaitavui. Jei šis preparatas Jums efektyvus, galite drąsiai naudoti.
tik dabar nezinau,kuris geriau: odorex ar driclor? unsure.gif gal kas esat abu isbande?

sveikos mamulytes,bent jau as tai antra diena naudot bandau ta driclor,ka as zinau man jis gal netinka ar ka,nes lb nemalonus jausmas pazastyse,lyg niezejimo ,lyg kutenimo,tai ar ilgai iskesiu nezinau...ar as ka negerai darau? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievose @ 2007 04 23, 22:22)
sveikos mamulytes,bent jau as tai antra diena naudot bandau ta driclor,ka as zinau man jis gal netinka ar ka,nes lb nemalonus jausmas pazastyse,lyg niezejimo ,lyg kutenimo,tai ar ilgai iskesiu nezinau...ar as ka negerai darau? schmoll.gif

O tau po pirmos dienos nepadejo? as praeita ketvirtadienio vakara panaudojau, is ryto nusiprausiau, kad negrauztu, ir iki siandien esu patenkinta, antra kart ne nenaudojau, palauksiu kol vel pazastukai prdes shlapt ir vel kuri vakara panaudosiu driclor'a. Gal, sakau, kuo reciau naudosiu, tuo sveikatai maziau kenks, be to ir butinybes nera daznai naudot, puikiai jauciuosi ir neprakaituoja tos vieteles. Tiesa, kai pazastukai sausoki keistas jausmas, kartais ir pasikasyt uzeina noras, bet negrauzia.
Atsakyti
o as turiu thai minerala. man jis patina, nors vistiek prakaituoju, bet kvapo nebuna thumbup.gif
Atsakyti
Uosiux,gal tu ir teisi,man jau po pirmo karto lyg ir dingo tas prakaitavimas,bet kai pirkau vaistinej as ta driclor'a gal ne taip supratau kanors....bet siaip rekomendavo pirma sav reguliariai naudoti,o paskui kaip jau noriu pati schmoll.gif sivakar paskutini karta as ji tepiau,nes nemanau kad man asmenisai tiek kartu reikia ax.gif neprakaitavau ir pries tai lb gausiai...tai schmoll.gif
Atsakyti
As irgi neeksperte mirksiukas.gif pati tik vienakart naudojau. Bet kaip as suprantu sitas vaistas nepagydis visam laikui nuo prakaitavimo, tik tam kartui sumazina, tai ir naudoju su ta mintim - nepersistengti. o gal as klystu? Nes instrukciju lapelis prie flakonelio buvo gan skurdokas, sakyciau neissamus.
Atsakyti
Nieko nesuprantu, tai kad čia tema lyg ir ne ta - "THAI dezodoruojantis kūno mineralas", tai kaip čia apie tą driclora niekaip užbaigt negalit ? blink.gif
Atsakyti
umn.gif nu juk issiziojus esu,pries tai tema apie prakaitavima skaiciau o rasau cia... blush2.gif ir sugebek tu man taip...susimaisiau blush2.gif
Atsakyti
Ir aš prisiklausiusi informacijos apie šį akmenuką daug. Reikėtų pačiai nusipirkti ir išbandyti, jau pakilo noras ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geltoniausia: 28 balandžio 2007 - 01:07
QUOTE(Reklamiste @ 2007 04 23, 09:48)
Skamba kaip komercinė reklama g.gif Forumo taisykles reikėtų pasiskaityti.
drinks_cheers.gif Pritariu... ir dar ne vienoje temoje palikti kontaktai...

QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 28, 02:06)
Ir aš prisiklausiusi informacijos apie šį akmenuką daug. Reikėtų pačiai nusipirkti ir išbandyti, jau pakilo noras  ax.gif

Kažkada labai norėjau išbandyti šį akmenuką, bet kaip tik perskaičius temą dingo noras... g.gif Net negalvoju bandyti... schmoll.gif
Atsakyti