As irgi nudauziau savo THAI lazdeles visa virsutine dali. Tuos trupinius tai ismeciau, tik paskui pagalvojau, kad galejau panauditi , t.y. supilti i purskiama buteliuka. Bet tada dar reiketu papildomai ta buteliuka pirkti.Ai.... jau vis tiek nebeturiu...Bet dabar iskilo 2 klausimai:
1. ka daryti su tuo nuskilusiu gabalu?
2. ten kur liko lazdeleje nuskilimo vieta labai astri, jei pradeciau tepti, tai turbut susipjaustyciau visas pazastis. Tai kaip padaryti, kad nebutu taip astru, negi su dilde pylint reikes?
2. ten kur liko lazdeleje nuskilimo vieta labai astri, jei pradeciau tepti, tai turbut susipjaustyciau visas pazastis. Tai kaip padaryti, kad nebutu taip astru, negi su dilde pylint reikes?
QUOTE(balerina @ 2008 08 19, 07:32)
As irgi nudauziau savo THAI lazdeles visa virsutine dali. Tuos trupinius tai ismeciau, tik paskui pagalvojau, kad galejau panauditi , t.y. supilti i purskiama buteliuka. Bet tada dar reiketu papildomai ta buteliuka pirkti.Ai.... jau vis tiek nebeturiu...Bet dabar iskilo 2 klausimai:
1. Tai nebutina pirkti ta buteliuka - gali panaudoti likusi nuo kokio kito purskalo.
2. Ar ta lazdele galima tik is vienos puses naudot? Gal imanoma kazkaip naudoti nenuskilusi gala?
QUOTE(balerina @ 2008 08 19, 09:32)
Mineralą gali naudoti iš visų pusių, poveikis tas pats. Pabandyk perdėti, kad nebūtų aštrių pusių arba gali visai išlupti ir laikyti kur nori, tik tuomet nepatogu naudoti, o naudojant jis aptirpsta ir apdruskėja. Taip pat gali skaldyti, tirpinti distiliuotam vandeny ir pasigaminti purškalą.
oi, aciu mergaites uz patarimus
Kaip cia man paciai nedasuto perkeist lazdele kitu galu...
o ta nuskilusi gabala pabandysiu kaip nors su sunkiu daiktu patrupinti ir sudeti i koki purskalini buteliuka.
O! berods G9 yra tokia parduotuvele (kur ivairiu spalvotu vonios reikmenu yra, bei visokiu kvepenciu muiliuku), ten lyg ir maciau plastmasiniu indeliu, gal ir purskala rasiu, reiks paieskot, nes pas mane tokio tipo buteliuku kaip ir neuzsilike.
Dar syki aciu!

Kaip cia man paciai nedasuto perkeist lazdele kitu galu...
o ta nuskilusi gabala pabandysiu kaip nors su sunkiu daiktu patrupinti ir sudeti i koki purskalini buteliuka.
O! berods G9 yra tokia parduotuvele (kur ivairiu spalvotu vonios reikmenu yra, bei visokiu kvepenciu muiliuku), ten lyg ir maciau plastmasiniu indeliu, gal ir purskala rasiu, reiks paieskot, nes pas mane tokio tipo buteliuku kaip ir neuzsilike.
Dar syki aciu!
QUOTE(Aislanda @ 2006 02 24, 21:51)
Jau apie metus turiu si kuno minerala ir negaliu atsidziaugti
po kolkas is visu bandytu priemoniu kovojant su praikaitu, tai geriausia ka turiu
dziugu , kad jis nepalieka baltu demiu ant drabuziu
o kokie jusu atsiliepimai?

man tai

Man jis visiskai nepadejo, nors ir tepiau kelis kartus per diena. Naudojau apie menesi. Nusivyliau. Pinigai buvo kaip i bala. Dabar naudoju purskiama Palmolive. Ir kvapas geras ir nera tiek prakaito.

QUOTE(Sylvergirl @ 2008 07 16, 21:05)
jo Lietuvoje nera, tik uzsienyje
jei reikia, prasau kreiptis 
tai rutulinis antiperspirantas naudojamas kelis kartus per savaite ar dar reciau, jis visiskai sustabdo prakaitavima
tepamas nakciai, ryte nuplaunamas, o papildomai jokiu kitu antipersiprantu tepti nebereikia 

tai rutulinis antiperspirantas naudojamas kelis kartus per savaite ar dar reciau, jis visiskai sustabdo prakaitavima

As ji turiu, galiu pasakyti jog tai tikrai puikus

As tepu ji kas ryt, gal tai blogai? Nes man jauciasi toks grauzimas

Ir jis visai bekvapis yra

QUOTE(moodring @ 2008 07 17, 14:00)
dar pamirsai pamineti kad jame yra atomines aliuminio, skatinancio veziniu lasteliu susidaryma, dozes 

QUOTE(*Gabriella* @ 2008 10 31, 11:36)
As ji turiu, galiu pasakyti jog tai tikrai puikus
Drabuziai visai neprisigeria prakaito kvapo. Galima sakyt jog neprakaituoju. Va tik nzn kaip ji naudot, db jau zinosiu. Gal galima LT insrtukcija is jusu gauti i emeila?
matyt todel jog nezinojau kaip ji teisingai naudoti.

jei reikia instrukcijos galiu atsiusti

kaip ir pati Driclor

p.s. ir sio preparato kaip paprasto dezodoranto naudoti negalima

ji reikia tepti NAKCIAI ir ryte nuplauti.. ir tai daryti ne kasdien, priklauso zinoma nuo jusu organizmo.. bet manau uztenka keliu kartu per savaite,kai kurioms dar reciau..

QUOTE(Cila @ 2008 09 02, 12:12)
Man jis visiskai nepadejo

kaip ir jus turiu sia beda del prakaitavimo.... man per kelias valandas pazastys palieka slapios ir jau pradeda sklisti slykstus kvapas, net mokykloj negaliu normaliai atsedet, o jau kaip geda
nusipirkau ta kristala thai, bet arba as jo nemoku naudoti arba jis man neveikia.... isvis jauciaus siandien kaip nieko nepasitepus pazastu.... nu as ji su vandeniu truputi suslapinau ir tepiau, taip neslysta jis isvis