Įkraunama...
Įkraunama...

THAI dezodoruojantis kūno mineralas

QUOTE(Sylvergirl @ 2008 07 16, 05:06)
Jei kas iesko Driclor Vilniuje, galiu pasiulyti nors ir iskart jums patogiu metu smile.gif siunciu ir i kitus miestus smile.gif pridedu lietuviska instrukcija, galiu paaiskinti kaip naudoti smile.gif nes pati juo dziaugiuosi ne pirma menesi biggrin.gif

O kur jo buna pirkt ir kaip atrodo? smile.gif
Atsakyti
jo Lietuvoje nera, tik uzsienyje smile.gif jei reikia, prasau kreiptis smile.gif
tai rutulinis antiperspirantas naudojamas kelis kartus per savaite ar dar reciau, jis visiskai sustabdo prakaitavima smile.gif tepamas nakciai, ryte nuplaunamas, o papildomai jokiu kitu antipersiprantu tepti nebereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2008 07 16, 21:05)
jo Lietuvoje nera, tik uzsienyje smile.gif jei reikia, prasau kreiptis smile.gif
tai rutulinis antiperspirantas naudojamas kelis kartus per savaite ar dar reciau, jis visiskai sustabdo prakaitavima smile.gif tepamas nakciai, ryte nuplaunamas, o papildomai jokiu kitu antipersiprantu tepti nebereikia smile.gif

dar pamirsai pamineti kad jame yra atomines aliuminio, skatinancio veziniu lasteliu susidaryma, dozes mirksiukas.gif
Atsakyti
taip,jame yra aliuminio chlorido. taciau tikrai niekur neskaiciau, kad sukeltu vezi smile.gif jei pradesim kalbeti kas sukelia vezi - tai manau galo nebutu, nes ji sukelia ir kontraceptikai, ir siuolaikinis maistas, ir galu gale uzterstas oras kuriuo kvepuojam smile.gif na cia laisva valia rinktis smile.gif nemanau kad tie dezodorantai kuriuos tepame kasdien yra visiskai nekenksmingi smile.gif juk kai kuriuose is ju yra tu paciu medziagu kaip ir Driclore, o Driclora reikia tepti daug reciau nei tuos kasdieninius smile.gif
be to, negi juos pardavinetu vaistinese jei jie butu tokie kenskingi smile.gif
kaip ir minejau - cia kiekvieno laisvas apsisprendimas ka nauoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sylvergirl: 17 liepos 2008 - 14:24
o man thai visiskai nepadejo. matyt jau toks organizmas, kad visai jis man netiko. kai bunu namie stengiuosi juo pasitept. jei kartais suprakaituociau tai kad galeciau nusipraust 4u.gif
o tas aliuminis tikrai sukelia vezi ir kazkurioj temoj yra nuoroda kur pasiskaityti
Atsakyti
o as tai nors ir turiu tai naudoju "tikra" dezodoranta, prisotinta chemikalu biggrin.gif:D:D Nors dabar bandau pereiti prie THAI, bet kazkaip nelabai juo pasitikiu.
Atsakyti
O man Thai tinka, as nedaug prakaituoju, tai jis tikrai veiksmingas, nera jokio kvapo ir svarbiausia ne chemija thumbup.gif
Atsakyti
O man pats blogiausiais dalykas THAI yra tas, kad jis netik neapsaugo nuo prakaito kvapo, bet visai nesumazina slapumo jausmo! Vat tas mane labiausiai nervina...Bet man labai patinka mozoti juo savo pazasatis:D:D:DTooks malonus saldantis jausmas!!!!:D:D:D:D
Atsakyti
As tai prie Thai perejau ziema, kazkaip ir prakaitavimas sumazejo. Dar pernai vasara naudojau tokio tipo dezika kaip Driclor(Triple Dry) ir galvojau, kad mineralas tai ne man, nes ziauriai "plaukdavau". Bet sese susirgo kruties veziu, tai issigandau visu tu kalbu ir straipsniu, kad randa navikuose deziko liekanu ir todel dabar abi turim po minerala. Pripratau, nebeprakaituoju tiek (gal cia kazkaip prakaito liaukos susireguliuoja?). Ir dabar, vasara, kai vesesnes dienos, ji naudoju, o kai labai karsta, issitraukiu ir chemikalinio deziko, bet stengiuos naudot minerala visada, kai tik nera butinybes labai stipriai apsaugai.
Pries tai turejau ta "Bionsen" buteliuka, kur kristalai uzpilti vandeniu - absoliuciai neveiksmingas,bent man. O dabar turiu visa "gabala",tai veikia daug geriau. Naudoju ir kojoms. Smagu, kad ji galima tepti ir po depiliacijos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 02 rugpjūčio 2008 - 21:56
QUOTE(svete @ 2008 08 02, 22:50)
Smagu, kad ji galima tepti ir po depiliacijos  thumbup.gif

Rimtai???Niekad negirdejau, kad galima tepti po depiliacijos!!!
O ka jis daro, atvesina?>
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2008 08 02, 19:59)
Rimtai???Niekad negirdejau, kad galima tepti po depiliacijos!!!
O ka jis daro, atvesina?>

Ne, tiesiog neerzina odos biggrin.gif Dar po depiliacijos per pazeista oda greiciau i organizma patenka chemija, todel naudojant cheminius dezikus reikia depiliuotis is vakaro, o dezika tepti tik ryte.
Ir dar - Thai man vienintelis dezikas, kuris nepalieka baltu demiu ant drabuziu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svete: 02 rugpjūčio 2008 - 22:08
QUOTE(Aislanda @ 2006 03 12, 22:35)
Aha as ir atrodo  ji esu macius, gal jis is Brosen firmos  g.gif idomu gal kuri ji bandet ir kaip jis ? 4u.gif

------------------------------------------------------------------------------------------------------As taip pat sudauziau THAI minerala,tai surinkau i bonkute su purkstuvu,uzpyliau vandeniu,tai labai gerai pasipurskiu,jis ten labai pamazu tirpsta. thumbup.gif
Atsakyti