Sveikos, mergaites

nutariau ir as cia apsireikst

klausimas - ar kuri nors is jusu buvot pas gydytoja? konsultavotes? geret vaistus? trumpai apie mane - sitam visam s... sedziu jau treti metai, svoris buvo nukrites nuo 52 iki 32 kg. per pusmeti. visi siunte i VSC, nevaziavau. Uzsispyriau pati islipt. Buvo visko - persivalgymu, vel badavimu, galiausiai beveik pries du metus pradejau vaiksciot i kavines valgyt pietus, sportavau, bet svoris nekilo. Del ligos isspyre is darbo

neistveriau - nuejau pas gydytoja ir vel prasidejo siuntimu rasymas i VSC, turejau ju kolekcija

- gal 10, pas kiek gydytoju ejau tiek visi siunte

. Vistiek nesiguliau. Pradejau ir vakariene kavinej valgyt, bet atsirado problema - negalejau pasedet vietoj, norejos judet, vaiksciot - per sita liga Vilniu dabar pazistu kaip penkis pirstus

ir taip iki sios ziemos - nuejau pas psichiatre. Liepe gert antidepresantus. Nenorejau, bet pradejau gert. Siandien gersiu paskutine tablete (yes!!!). Kas per ta laika pasikeite - priaugau svorio, nezinau kiek, nes nelipu ant svarstykliu. Pati pradejau gamint ir sau ir tevam, susitvarke nervai, daugiau bunu namie, dingo noras kazkur blaskytis, vaiksciot. Nepaminejau, per liga dingo menesines, nebuvo 2,5 metu. Pries pora menesiu nuejau pas ginekologe, gavau hormoniniu vaistu - jau pirma menesi po tableciu kurso jos atsirado. Tai vat, tiek apie mane

jei galit ivertinkit mano maitinimasi, dienos rezima, ka keistumet ir pan.
8 val. 40 gr. keliu grudu dribsniai, 200 gr. jogurto.
10:30 val. pora obuoliuku (labai gerai skrandziui, iskart pas nykstukus varo

)
13 val. sriubyte is darzoviu (be bulviu), 40 gr . ryziu, 100 gr. vistienos krutineles, virtos arba troskintos.
18 val. dazniausiai salotos is vaisiu arba darzoviu, jei darzoviu tai is agurko, poros pomidoru ir 80 gr. vistienos arba tuno. Uzpilui naudoju naturalu jogurta.
22 val. pokelis liesos varskes su kava 2in1. (pats skaniausias dalykas zemej)
per diena mazdaug valanda darau atsilenkimus, 3-4 valandas minu dvirati. Miegot einu apie 1 - 2 val. Saldumynu, ledu, visokiu bandeliu, bulkuciu - nevalgau ir nesinori

p.s. nebijokit gydytoju ir vaistu. Ypac jei norit greiciau islipt is sito s...