QUOTE(NoMinds @ 2011 08 14, 18:37)
Vasaros stovykla, kaip keista ir visai smagu jog visuose saituose sutinki tą patį savą ratą žmonių. Kalbu apie forumus tokius kaip šis bei dieta.lt
Kaip aš tau baltai pavydžiu jog tu turėjai galimybę nueiti, pakalbėti į tokį valgymo sutrikimų centrą. Savam mieste tokių įstaigų kaip ši nerandu. Iš tiesų gaila nes panelių tokių kaip mes kovojančių su maistu yra tikrai nemenkai ir didžiuosiuose miestuose manau tokie centrai turėtų būti.

O viskas čia paprasta - kai suvoki, kad problema, kad daugiau taip nebegali, pagalbos pradedi ieškoti visur, kur tik įmanoma.
Į VSC atvažiuoja merginų iš užsienio, jos nė lietuviškai nekalba, bet kai jau kitaip negali - važiuoja ir bando. Kai aš gulėjau, viena mano bendrapalatė buvo iš Klaipėdos, kita - iš Mažeikių. Kai baisiai norisi pasveikti, kliūtys apeinamos. Nors esu tikra, kad ir savam mieste rastum psichologą, su kuriuo visai produktyviai sveiktum. Tik reikia pasiryžt ieškot. Aš tam turėjau visiškai degraduot, atsidurt visiškam dugne ir pereit visus pragaro ratus. Tikiuos, jums šito neprireiks.

QUOTE(Medelė @ 2011 08 14, 18:37)
Vasaros_stovykla, tikiuosi, kad nepykstate, kad nukreipiau į jūsų pasisakymą kitame forume
Norėjau įsėti asmenine žinute, bet nenorėjau registruotis.
Labai džiaugiuosi, kad su tokiu entuziazmu gydotės ir taip padedate kitoms

Labai džiaugiuosi, kad su tokiu entuziazmu gydotės ir taip padedate kitoms

Ėėė, aš nesilaukiu - daugiskaitos nereikia. Tokiam jaunam amžiuj nejaukiai jaučiuos.

Kitaip negaliu. Nes aš žinau, kaip velniškai sunku yra šitaip gyventi. Kaip sunku, kai jauties viena ir nesuprasta, kai norisi vaikščiot viadukais, o stovint balkone ieškoti priežasčių nenušokt. Aš žinau, ką reiškia bijot apie tai kalbėt. Kiek daug reiškia paskatinimas ir parodymas, kad galima sveikti, būti, kvėpuoti, kurti, vėl kažko norėti. Kiek daug kartais reiškia vienas vienintelis suprantu, palaikymas ir pozityvūs išgyvenimai. Pasveikimo istorijos. Ir visa kita. Buvo laikas, kad man atrodė, kad esu pačiam pačiam dugne, kad žemiau - tik dangus. Ir kiekvieną vakarą pasiėmusi kastuvą duobę gilindavau. Galų gale įdarbinau ekskavatorių. Ir tuo metu man ištiesė ranką, lygiai taip, kaip dabar tiesiu aš - internetu. Kabeliais atsiuntė tikėjimą, kad įmanoma išlipt. Ir aš patikėjau. Ir kreipiaus pagalbos. Aš negaliu kitaip elgtis.