Įkraunama...
Įkraunama...

Bulimija & Anoreksija

Sveikos. Ilgai nerašiau ir pabandysiu atsakyti. Buvo klausimas, kam tiek daug sporto...Tiesiog , kai pradėjau valgyti atseit pagal mūsų su tėvais sudarytą planelį, pagalvojau, kad jei sportuosiu, laisviau jausiuos valgydama su jais prie stalo.
Beje, dėl amžiaus ir ūgio. MAn 18 metų, ūgis 160 cm.
Esmė, kad aš melagė, suknista didelė melagė, nes mano tėvai net nežino, kiek sveriu. Nes aš , kai jaučiu, kad mane svers, prisigeriu žiauriai daug vandens, kad jau vos ne sienom laipau , kai jau vos į tualetą nebėgu ,ir prieš sverimą, kelis kartus pasisveriu, kad svarstyklės rodytų tiek, kiek aš noriu, ir tada su drąsia širdim prieš mama lipu ant jų, kol pasiekia reikiamą svorį.
Atsakyti
Dėl "subkultūrų", taip -- paauglystė, nes per ją žmogus jautriausias, formuojasi charakteris ir todėl būna labai svarbu, ką apie tave galvoja aplinkiniai. Bet jeigu šeimoj viskas ok, turi su kuo nuoširdžiai apie VISKĄ pasikalbėt, nelaikai užspaudęs jausmų, abejonių ir nepasitikėjimo savyje, ta paauglystė eina ir praeina. O krūva auskarų, skiauterės ir t.t. ir pan. yra garsus šauksmas -- "išgirskit mane", "paklauskit, kas mano viduj"... Nes aš juk tokia kieta ir nepažeidžiama, einu prieš sistemą, ir dėl to pati tiesiai nuoširdžiai paprašyt ko nors -- "išklausyk mane", tiesiog NEGALIU. Dėl to prašau nebyliai -- t.y. per išvaizdą. Beje, lygiai tas pats kas ir anorexija.
Aš ne šiaip sau čia skiedžiu, pati kokius metus buvau grandiniuota, juoda Mansono gerbėja... br...

Vasaros stovykla, jeigu nepaslaptis, kiek tu dabar sveri ir koks ūgis? Jeigu numetei 45, o ataugo tik 10, tai vistiek labai plona turėtum būt.. ar tiesiog didelį antsvorį prieš viską turėjai?
Atsakyti
QUOTE(Harriet @ 2011 08 28, 08:28)
Esmė, kad aš melagė, suknista didelė melagė, nes mano tėvai net nežino, kiek sveriu. Nes aš , kai jaučiu, kad mane svers, prisigeriu žiauriai daug vandens, kad jau vos ne sienom laipau , kai jau vos į tualetą nebėgu ,ir prieš sverimą, kelis kartus pasisveriu, kad svarstyklės rodytų tiek, kiek aš noriu, ir tada su drąsia širdim prieš mama lipu ant jų, kol pasiekia reikiamą svorį.

Ir kaip tu pati dėl to jauties? Tu nenori pasveikt?

Na, nežinau, krisssst, bet man rodos, kad nereikia subkultūroms per didelio dėmesio rodyt - mes jauni ir ieškojimuose, nereikia kiekvienam pankavime gilių psichologinių bėdų ieškot. Man tai buvo dėmesio reikalavimas, bet ne todėl, kad jo per mažai gaudavau iš mylinčių, man jo tiesiog nenormaliai daug reikėjo. Ir, ak, tebereikia. smile.gif

O dėl skaičiukų - nebenoriu savęs juose kalint, nepyk. Bet pas mane mesti tikrai buvo nuo ko, aš žinau, ką reiškia būti, oj, koks baisus žodis, nutukusia. Labai gerai žinau. Bėda ta, kad numečiau tuos kilogramus tik fiziškai, psichologiškai aš vis dar tokia pat, jei ne baisiau. O vertinti, kaip atrodau, nelabai apsiimu. Žmonės kalba, kad normaliai. Ir šįsyk leidžiu sau jais tikėt.
Atsakyti
QUOTE(Vasaros_stovykla @ 2011 08 28, 14:07)

O dėl skaičiukų - nebenoriu savęs juose kalint, nepyk. Bet pas mane mesti tikrai buvo nuo ko, aš žinau, ką reiškia būti, oj, koks baisus žodis, nutukusia. Labai gerai žinau. Bėda ta, kad numečiau tuos kilogramus tik fiziškai, psichologiškai aš vis dar tokia pat, jei ne baisiau. O vertinti, kaip atrodau, nelabai apsiimu. Žmonės kalba, kad normaliai. Ir šįsyk leidžiu sau jais tikėt.

Ai, okey smile.gif
Atsakyti
Laba diena, draugai smile.gif
Kai buvau pas gydytoją visiškai nieko neprasitariau apie savo bėdas - šalia sėdėjo sesuo, bet ir netarusi nė žodžio būsiu kažkodėl ištirta iki triusikų. Gavau siuntimą širdies echoskopijai, kardiogramai, švies plaučius, šlapimo, kraujo tyrimai.. Net matuojamas pulsas užšoko iki padangių, nors visada jis žemas būna. Gydytojai nepatiko mano mėlynos pėdos ir plaštakos, o vėliau kai jau ji rašė visus siuntimus nevalingai pradėjo drebėti kojos, (gal drebėti per švelnus žodis), ką ji irgi pastebėjo. Sakė nesigąsdinti visko, kol neaišku "kokio gydymo reikės". unsure.gif

Bijau, kad būsiu su savimi pridirbus daug daugiau, nei tikėjausi. Žinau, kad iš storos plaukų uodegos liko špilkelė, suvariau dantis ir šiaip puikią savijautą, bet tos gilesnės problemos šiek tiek plojo per galvą, nors visas komplikacijas esu šimtus kartų skaičiusi. Oh, reikia nesijaudinti anksčiau laiko geriau, nes tai naudos daugiau neduos.

Kai nešiu visus siuntimų atsakymus ir juos aptarsim, tada jau eisiu viena ir pasakysiu jai tai, ko negalėjau prie daugiau nei dviejų ausų prisipažinti verysad.gif Nematau kur trauktis.

Atsakyti
per tuos 3 metus buvo visokiu dienu bet jos buvo tokios ai persivalgiau tiek to ryt sveikai maitinuosiuos taip,nevemiau,nebadavau ir ejos neblogai ,nes svoris nukrito ir normalizavosi ir staiga bumt, pradejau jaustis kitokia, atrodo draugai mane pradejo atstuminet,atrodo visiem as nepatikau,nors is tikru as pati juos atstumiau,pradejau sportuot ir vel dietytis,badaut,praradau visus draugus,meciau darba,uzsidariau namie,pavargau badaut ir sportuot,prasidejo ryjimai,svoris vel kilo kosminiu greiciu,siandien turiu ir persvalymus,ir bulimija ir anoreksija,keicia viena kita istisai,pagrindas manau yra persivalgymas nuo jo eina badavimai ir vemimai ir taip viskas ratu,ir svoris didokas reik numest 17 kg
Atsakyti
nepergyvenk per daug, Medelė. tu esi jaunas žmogus ir patikėk ne taip jau lengva sveikatą negrįžtamai sugadinti. išsitirsi, sužinosi daug atsakymų ir pajudės reikalai iš vietos. baisiausia yra nežinia ir nerimas. praeis.
Atsakyti
Jau pirmadienis.. Naujos viltys, naujos pradzios biggrin.gif smile.gif .
Leiskime sau pasveikti, leiskime sau bent tuo tiketi.

Siandien man bus pirmas pokalbis del darbo. O gal ir paskutinis mirksiukas.gif .

Medele, svarbiausia dantims pinigu turek susitvarkyti, o fizine sveikata susigrazinsi emusi normaliai maitintis, dar ne is tokiu duobiu grizta merginos ir po kelis vaikus veliau pagimdo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsokites: 29 rugpjūčio 2011 - 00:22
Nors aš dar nejaučiu pirmadienio (nes man kita diena prasideda ne nuo 00:00, o nuo prabudimo biggrin.gif ), bet irgi kažkodėl labai staigiai supozityvėjo nuotaika.

Sypsokites, linkiu sėkmės pokalbyje. Visus blogiausius scenraijus į šalį, o nosį į viršų! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medelė @ 2011 08 29, 01:24)

Sypsokites, linkiu sėkmės pokalbyje. Visus blogiausius scenraijus į šalį, o nosį į viršų!  bigsmile.gif

aciu 4u.gif , mane prieme smile.gif

Atsakyti
Sypsokites, didžiausi sveikinimai bigsmile.gif Tikriausia dabar puiki pradžia pozityviems pokyčiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsokites @ 2011 08 29, 21:36)
aciu 4u.gif , mane prieme  smile.gif

sveikinimai!! o čia šiaip įdomu-kokioj šaly esi? aš irgi išvažiavau ir jau kurį laiką darbo ieškau. mano barjeras tikriausiai, kad vis dar kalba yra. nors pati vertinu, kad jau gerai kalbu.
Atsakyti