QUOTE(FDS @ 2006 05 14, 15:48)
Na, kaip supratau, visur visokiu zmoniu kaip ir nuomuoniu yra- ir visai nesvarbu kokioj saly gyventum, galbut tik uzsienio salyse maziau kreipiamas demesys nei Lietuvoje, nes cia jie laisvesni maziau kompleksuoti.Idomu, man ir tai, jog vokietijoje nutukimas yra negalia
FDS, keista, bet mažiau dėmėsys kreipiamas tikriausiai ne tiek užsienyje aplamai, bet Europos miestuose, kur labiau kultūra bei įvairios integracijos programos veikia. Pavyzdžiui, labai nustebau, kai pastebėjau, kad JAV visi lygiai taip pat ŽIŪRI

atsisukdami ir griūdami, kaip ir Lietuvoje

O štai Amsterdame, Olandijoje to tikrai nepastebėjau

Visi labai paslaugūs ir suprantantys ko mes norime, o norime mes būti tiesiog tokiais pat kaip ir visi ir neatkreipti tokio didžiulio dėmėsio

Keista, aš visada galvojau, kad Amerikoje tikra Laisvė, visom prasmėm
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2006 05 15, 23:28)
FDS parsyk kuo jie ten maitinasi

kad taip puciasi
sintetinį bei modifikuotą maistą valgo jau kelinta karta (vėlgi, JAV pavyzdžiu). Jie, pvz. "prisiėda" šokoladinių pyragėlių ant kurių parašyta "diet" arba "fat free", nu, tipo, be riebalų...

ir jie galvodami, kad tai be riebalų, galvoja, kad gali "ėsti" (atsiprašau, bet žodis valgyti šiuo atveju netinka

) tai tonomis. Taip ir pučiasi...
Papildyta:
QUOTE(melodija @ 2006 05 18, 20:02)
Sveikutes, va isgirdau tokia naujiena, kad isvaikystes neigaliesiems yra mokami papildomi pinigeliai, 1gr 200lt 2gr. 180lt nuejau i rupyba pasiteirauti uzejau nieko nemasciusi i pirma pasitaikiusi kabineta mane pasiunte pas gydytoja, nuejau pas ja jin sako kad nieko apie tai negirdejusi isejau nosi nukabinusi bet mintis vistiek kirbeno kas ir kaip ir kur.. Vel po keleta dienu usukau i rupyba tik kita kabineta, isgirdau kad tik tie gali gaudi sita prieda kurie gauna mazas pencijas, kazin kaip yra istiesu, gal kas zinote visa tiesa?
Nieko ir aš apie tai negirdėjau

melodija, jei ne paslaptis, o kokio dydžio tavo Vaida neįgalumo pensiją gauna? Rimvydas skaitosi turi negalią nuo gimimo, jam nuolatinė slauga nereikalinga ir jis gauna 600 Lt. Tiesiog įdomu kokiais kriterijai jie vadovaujasi, skiriant pašalpas? Aš maniau, kad visiems vaikams su negalia nuo gimimo skiriama vienodo dydžio pensija.