[quote=CLEO,2006 05 22, 19:51]
FDS, keista, bet mažiau dėmėsys kreipiamas tikriausiai ne tiek užsienyje aplamai, bet Europos miestuose, kur labiau kultūra bei įvairios integracijos programos veikia. Pavyzdžiui, labai nustebau, kai pastebėjau, kad JAV visi lygiai taip pat ŽIŪRI

atsisukdami ir griūdami, kaip ir Lietuvoje

O štai Amsterdame, Olandijoje to tikrai nepastebėjau

Visi labai paslaugūs ir suprantantys ko mes norime, o norime mes būti tiesiog tokiais pat kaip ir visi ir neatkreipti tokio didžiulio dėmėsio

Keista, aš visada galvojau, kad Amerikoje tikra Laisvė, visom prasmėm
Zinai,Cleo,ir man keista, nuo ko tas poziuris siaip jau is vis priklauso,galbut nuo zmoniu isprusimo, pvz: kai dirbau Hamburge- isvis buvau pamirsus, jog negalia turiu,ten buvo visiska laisve, priimimas pacio zmogaus toks koks jis yra ir darbo kolektyve,ir siaip mieste ar uzsienio k.mokykloje- niekas man net neuzsimine, kad tavo kalbos nesuprantu( turiu nedideli kalbos defekta),o va sitoj daly uzsiimine, jog nesupranta, ka sakau, bet is kitos puses tai buvo moteris, ir supratau, jog jei ka nors pasakau gudriau, tuoj kitoj situacijoj man primeta, jog nesupranta,ka gi nutariau pamokyti ateity,-gal konkurencija ir isprusimo stoka jos cia viska turi vyra,vaikusir t.t,bet astriu protu nepasizymi, beja, vyru issilavinimo lygis aukstas ir poziuris jau neleidzia nepagarbiai elgtis.
Apskritai, tai zmogau, kur bebutum, visur visokiu yra-ir taip,sakyti, jog uzsienio salyse pilna integracija yra negalima.Is pirmo zvilgsnio atrodo viskas grazu ir puiku,bet isigilinus, i kiekvienos salies gyvenima, galima rasti daug kabliuku.Kad ir vokieciai,gal jie ir turi pvz:maziau finansiniu problemu, nu bet jau dvasiniu, psixhologiniu, bendravimo ar nutukimo -tai 1vokietis daugiau nei viena lietuvos seima.Tad ir pamate ka nors to ko jie neturi turbut mintyse ima lyginti problemas,gal taip jaucia nusiraminima