Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus ir turiu meilužį

QUOTE(kose @ 2011 04 19, 17:24)
  Niekada neprisipazinciau, jei planuociau, tikeciausi issaugoti, testi santykius su vyru. Cia jau kaip sventas melas...

ech jūs,
ir būk nuoširdus su moterim
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 19, 18:21)
bet saugu...

Na cia jau, kas kam, kas kam...
Negaleciau gyventi presnai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 19, 17:25)
Jei zmogus, savo asmenini pasirinkima bando pateisinti kito asmens amoraliu elgesiu, tai dazniausiai daro aukos.

Vadovaujantis tuo kas virsuje parasyta, esu su savimi sazininga ir neiskau kaltininku ten kur ju nera.

Moonte, berods tu kvietei daiktus vadinti savo vardais?
O dabar gali aiškiai įvardinti, kuo laikai Džulijaną?
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 19, 18:28)
Na cia jau, kas kam, kas kam...
Negaleciau gyventi presnai  doh.gif

nuvysčiau....
Atsakyti
QUOTE(mongolas @ 2011 04 19, 18:24)
Bet aistrai vis tik pasidavė. Įdomu, kaip racionalioji Moonte (o ir Alter Ego ar Paradoksualė, Forget, Brunete) vertina Medisono tiltų veikėją - kaip vargšė, kuri pasidavė savo silpnumui? Ar nesugebėjusi susitvarkyti moterytė, kuri, jei tai buvo tikra meilė - turėjo išsiskirti su savo vyru ir toliau gyventi su savo mylimuoju?

Mano mociutes tokia lemtis buvo ir ka...

As buciau issiskyrusi, is pagarbos savo vyrui. Perdaug gerbiu, kad su juo gyvenciau, nes jam linkiu buti mylimam. Kita vertus tai padaryciau ir del saves, brangutes, nes negaliu save prievartauti ir gyventi su zmogumi vien is pareigos.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 19, 18:34)

As buciau issiskyrusi, is pagarbos savo vyrui. Perdaug gerbiu, kad su juo gyvenciau, nes jam linkiu buti mylimam. Kita vertus tai padaryciau ir del saves, brangutes, nes negaliu save prievartauti ir gyventi su zmogumi vien is pareigos.

Vaikai, nepamir6kim vaikų. O vyrui...Koks jam skirtumas, jei jis nė nepajuto? Jis ir mirė laimingas. Vaikai užaugo...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 19, 18:34)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 04 19, 17:34)

Dėkoju už atsakymą.
O kaip apibūdintum Medisono tiltų veikėją - po to, kai ji pasielgė būtent savuoju būdu?
Atsakyti
QUOTE(mongolas @ 2011 04 19, 18:29)
Moonte, berods tu kvietei daiktus vadinti savo vardais?
O dabar gali aiškiai įvardinti, kuo laikai Džulijaną?

Negaliu, nes ji yra daugiabriaunis zmogus. Kvieciu vadinti savo vardais veiksmus, ju priezastis ir t.t. nevyniojant i vata. Tai netaptu.
Atsakyti
QUOTE(mongolas @ 2011 04 19, 18:11)
o kodėl nereikia prisipažinti? jei santykiai su vyru turi būti sutvirtinti ir tai jiems išbandymas - tai kodėl nebūtų galima tuos santykius užgrūdinti atvirumu?

Tai ir sakau,nebent prisipazinus,abiems "sude" pasivoliojus,kartu nubraukt viska,ir uz bruksnio pradet viska is naujo... bet Dzuljana to net nezada.. ji leptelejo apie meiluzi,neaisku ko tikedamasi ir viskas.. toliau gyvens kaip iki tol.. bet kaip iki tol nebeiseis.. vyras zino kame reikalas,prasides arba nesiskaitymas visiskais,arba nezinau..bet ramybes nebebus.. galbut tai pagreitins apsisprendimus..
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 19, 18:10)
Jei visi eitų su savo natūra, įsivyrautų anarchija.

Nu kodėl... Čystoj gamtoj visi eina su savo natūra ir yra darna.

QUOTE(Montekrista @ 2011 04 19, 18:16)
Boba, o kaip su prievartautojais? Vyras, užsigeidęs moters, gali ją nusitempt į krūmus? Jei jo natūra tokia.

Manau kad serijiniai prievartautojai-maniakai yra iškrypėliai. Sveikas žmogus neturėtų taip elgtis.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 19, 18:39)
Nu kodėl... Čystoj gamtoj visi eina su savo natūra ir yra darna.
Manau kad serijiniai prievartautojai-maniakai yra iškrypėliai. Sveikas žmogus neturėtų taip elgtis.

Kodėl iškrypėliai? Jų tokia natūra.
Atsakyti