Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus ir turiu meilužį

QUOTE(mongolas @ 2011 04 19, 17:44)
4u.gif

tvirtoji tu mano
cool.gif

Che che, nu jei užsiiminėjam kūrybos nagrinėjimu tai užsiiminėjam, ką jau čia biggrin.gif biggrin.gif
Šiaip seniai žiūrėjau aš tą filmą, tai nepamenu visų peripetijų, kas ten pas ją su vyru buvo per problemos, nuo šio taško ir reikėtų pradėti vertinti situaciją.
Atsakyti
[quote=mongolas,2011 04 19, 17:48]
dėkui ir už tokį rūpinimąsi biggrin.gif

Tai gal cia labiau rupinimasis savimi, seimos ateitimi, jei dar ta seima i planus ieina ?
Atsakyti
QUOTE(mongolas @ 2011 04 19, 17:52)
geriau jau nesipasakosiu šiame forume apie savo silpnumo akimirkas

Na ir kodėl? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2011 04 19, 18:54)

Šiaip seniai žiūrėjau aš tą filmą, tai nepamenu visų peripetijų, kas ten pas ją su vyru buvo per problemos, nuo šio taško ir reikėtų pradėti vertinti situaciją.

kiek pamenu jei pamenu jo nebudavo namuose ar kazkas panasaus?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2011 04 19, 18:54)
Che che, nu jei užsiiminėjam kūrybos nagrinėjimu tai užsiiminėjam, ką jau čia biggrin.gif  biggrin.gif

Knygą , knygą aptarėm, ne filmą. Yra skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2011 04 19, 17:54)
Che che, nu jei užsiiminėjam kūrybos nagrinėjimu tai užsiiminėjam, ką jau čia biggrin.gif  biggrin.gif

Montekrista mane pataisys, jei klystu, bet jokių problemų ten nebuvo aiškiai matomų (o ir paslėptų ženklų sunkiai galima buvo įžiūrėti)
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 19, 18:49)

O Hamletas tada kas?  smile.gif

Zmogus tikslingai siekiantis savo siekiu, ieskantis gyvenimo prasme, negali buti auka. Rezultatas tai jo pasirinkimo vaisius, ir jis nepermeta uz tai niekam atsakomybes.
Atsakyti
QUOTE(mongolas @ 2011 04 19, 18:56)
Montekrista mane pataisys, jei klystu, bet jokių problemų ten nebuvo aiškiai matomų (o ir paslėptų ženklų sunkiai galima buvo įžiūrėti)

Ji gyveno taip, kaip tuo metu gyveno begalė moterų. Vyras geras, bet visiškai jos nesuprato, o ji ir nesistengė kažko keisti. Ji buvo karštos prigimties italė, mylinti gyvenimą. Jiedu buvo skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2011 04 19, 17:55)
Na ir kodėl?  cool.gif

Su tokios harmonijos ir vidinės darnos bei moralinės tvirtybės pavyzdžiais bendrauti sudėtinga - gana aiškiai įvardija kur tavo vieta, jei parodai kokį silpnumą
Atsakyti
QUOTE(mongolas @ 2011 04 19, 18:58)
gana aiškiai įvardija kur tavo vieta, jei parodai kokį silpnumą

taip ir turi buti.. gamtoj silpniems nelemta gyvuot ilgai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mongolas @ 2011 04 19, 18:52)
doh.gif

geriau jau nesipasakosiu šiame forume apie savo silpnumo akimirkas

Na ko taip, mes visi zmones, visu gyvenimuose buvo visko, bet tik skirtumas yra tame. Ar tu nori, turi drasos girdeti "tiesa", ar ditirambus.

Manyciau, Moontes postai, izvalgos yra zuikio dainos, palyginus su gyvenimu, salimais taves gyvenanaciai, o svarbiausia, kiek tu esi sau atviras ir linkes ziureti tiesai i akis.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 04 19, 18:58)
Ji gyveno taip, kaip tuo metu gyveno begalė moterų. Vyras geras, bet visiškai jos nesuprato, o ji ir nesistengė kažko keisti. Ji buvo karštos prigimties italė, mylinti gyvenimą. Jiedu buvo skirtingi.

Tokiu istoriju yra aibes, kad ir Ledi Caterli meiluzis - David Herbert Lawrence
Atsakyti
skaičiau. smile.gif Visoms toms ledi, ypač karštoms, buvo baisiai sunku gyventi.
Atsakyti