Įkraunama...
Įkraunama...

Esu ištekėjus ir turiu meilužį

Tada gal net ne apsidraudėliškumas, o savisauga. Draudimo ir garantijų juk niekas neduos.

Atsakyti
QUOTE(galiu @ 2011 08 20, 12:42)
Tada gal net ne apsidraudėliškumas, o savisauga. Draudimo ir garantijų juk niekas neduos.

Nežinau, bet savisaugą aš suprantu taip: gyvenu sau viena ir nuo bet kokių vyrų saugausi. Garantijas užsitikrinu sau pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 20 rugpjūčio 2011 - 12:27
QUOTE(juzė @ 2011 08 20, 12:06)
Nežinau, bet savisaugą aš suprantu taip: gyvenu sau viena ir nuo bet kokių vyrų saugausi. Garantijas užsitikrinu sau pati.

Tada gal - visai negyvenu? Juk nebūtinai vyrai - visas gyvenimas yra potencialus kančios šaltinis.

O jei ne apie tokius kraštutinius variantus - tam tikras kiekis savisaugos yra būtinas, iš to kyla ir apdairumas, atsargumas, apsidraudėliškumas ir kt.
Atsakyti
QUOTE(galiu @ 2011 08 20, 13:53)
Tada gal - visai negyvenu?

Ne. Negyventi visai neišeina. Neįdomu taip.
Atsakyti
QUOTE(Boba2 @ 2011 04 11, 20:31)
Nu vo, kartais taip būna gyvenime, kad pradžioj buvęs tik pagelbinis eržilas per laiką pasidaro pagrindinis. Ir jeigu jau sukūrė gamta ant tiek stiprų ryšį, tai manau kad nuodėmė būtų jo atsižadėt ar bandyt kaip nors nutraukt. Ne viskas gi žmogaus valioj yra... Kai matai, kad jis geriau ir daugiau apdovanoja, negu vyras teisėtas, tai reikia tas dovanas ir priimt kiek galimybės leidžia. Gal ir reikia tų skyrybų tokioj situacijoj, nes negerai kai gyvenime vienoks ryšys, popieriuj kitoks... Nėra darnos tada. Prie vyro nebetraukia - nu tada viskas, jis savo dovanas jau išdovanojo. Žodžiu nereik savęs kankint be reikalo, tada ir vaikam gal bus geriau. Vaikai gali augt visuotinėj tarpusavio draugystėj, kiekvienas iš tėvų savo indėlį įdeda kiek gali, kiti dar padeda, ir užauga tie vaikai... O kalbant apie ryšį tarp žmonių visada svarbiau tas kuris stipresnis iš natūros, o ne popieriuj, ir ne žmogaus valiai gi jį nutraukt... Tos šeimos vadinamos gal ir iširs, bet bus proga didesnei tarpusavio draugystei visuomenėj. O tai tik į gera.

Jus snekate, taip lyg pasaulis butu toks tobulas."Uzauga tie vaikai"- kas cia per pasakymas?...Didziausia darna yra dovana, blaskydamsi nuo vieno prie kito darnos nesukursi-atvirksciai.
Atsakyti
Kažin kur rast gerą meilužį??? g.gif visi tik sakosi, kad geri ir viską moka, bet susidūrus iš esmės - pasirodo, kad nieko gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina7 @ 2011 08 20, 20:17)
Kažin kur rast gerą meilužį??? g.gif  visi tik sakosi, kad geri ir viską moka, bet susidūrus iš esmės - pasirodo, kad nieko gero biggrin.gif

Kiek tenka girdeti(skaityti) istoriju,maza dalis moteru ju specialiai iesko,dazniausiai jie pasitaiko gyvenimo kely,visai nelauktai ,kaip zaibas biggrin.gif
Atsakyti
keista, kaip supratau temos kureja jau nebe pirmos jaunystes, o dar nezino fakto, kad aistra ir isimylejimas yra biologiskai paaiskinami dalyki skirti tam, kad zmonija pratestu gimine. Tai visada praeina. Visi pradedami naujus santykius norim tiketi, kad taip tesis visa gyvenima, bet tai tiesiog chemiskai neimanoma. Jeigu moteris pasiraso tik ant tokiu santykiu, kuriuose yra begaline aistra, pasiraso sau nuosprendi pora metu pasidulkinti ir eit prie kito.
Atsakyti
Ka manot apie moteris kurios per 6 metu santuoka pakeičia 3 meiluzius arba turi pora vienu metu smile.gif klausiu is smalsumo, tiesiog idomu ar as čia viena tokia senamadiska,kuri mano kad truputi per daug nuklydimu:)
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 08 23, 09:18)
keista, kaip supratau temos kureja jau nebe pirmos jaunystes, o dar nezino fakto, kad aistra ir isimylejimas yra biologiskai paaiskinami dalyki skirti tam, kad zmonija pratestu gimine. Tai visada praeina. Visi pradedami naujus santykius norim tiketi, kad taip tesis visa gyvenima, bet tai tiesiog chemiskai neimanoma. Jeigu moteris pasiraso tik ant tokiu santykiu, kuriuose yra begaline aistra, pasiraso sau nuosprendi pora metu pasidulkinti ir eit prie kito.

Nejaugi didele aistra ir meile yra nesuderinama? Neisivaizduoju tokios situacijos, kad galeciau pamilti zmogu, kuriam nejauciu aistros.
Papildyta:
QUOTE(Sunkissed @ 2011 08 23, 19:40)
Ka manot apie moteris kurios per 6 metu santuoka pakeičia 3 meiluzius arba turi pora vienu metu smile.gif klausiu is smalsumo, tiesiog idomu ar as čia viena tokia senamadiska,kuri mano kad truputi per daug nuklydimu:)

As nieko nemanau. Man visiskai vienodai, ka daro kiti zmones.
Atsakyti
QUOTE(Sunkissed @ 2011 08 23, 19:40)

Man įdomiau, ką apie tai mano jos vyras g.gif

Man asmeniškai meilužis yra nepriimtinas dalykas. Jei eini į šoną, tai kam reikalinga santuoka? Gyvenk viena, gulkis į lovą su kuo nori ir kada nori, nereikės slapstytis, stresuoti ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo severa: 24 rugpjūčio 2011 - 10:21
QUOTE(lengvai.ir.greitai @ 2011 08 24, 11:03)
Nejaugi didele aistra ir meile yra nesuderinama? Neisivaizduoju tokios situacijos, kad galeciau pamilti zmogu, kuriam nejauciu aistros.
Papildyta:
As nieko nemanau. Man visiskai vienodai, ka daro kiti zmones.

Aistra praeina. Visada. Aistra tai ne kazkoks dieviskas stebuklas, nes, girdi, dvi tinkancios viena kitai sielos sustiko, tai paprasciausiai gamtos priemone susilaukti palikuoniu, pratesti gimine, tai tesiasi trumpai. Del aistros meiluziui graiuti seima ir tiketis, kad iki senatves mylesites liftuose nes aistra raus stoga yra buka (nebent skyryboms yra dar kazkokiu priezasciu). O temos kurejai, kaip supratau, aistra ir yra pagrindinis argumentas. Tikiuosi, kad po 3 metu nereikes kito meiluzio ieskotis...

Zmones labai sureiksmina savo buti pasaulyje, jie pamirsta, kad zmogus labai mazai skiriasi nuo gyvuno, jo pagrindine fukncija ir yra atsivesti palikuoniu ir palikt pasauli, taip gamta jo visus pojucius, mastyma ir sutvarkiusi, mes tame turim maziau kontroles negu mums atrodo. Lygiai tai paciai serijai galetume priskirti ir, pvz, begaline mamos meile savo vaikams arba vyru potrauki jaunoms moterims. Kodel? Ogi todel, kad jos gali gimdyti vaikus, jos vyrui instinktyviai atrodo patrauklesnes. Tokiu niuansu yra daug, i labai smulkias detales nesileisiu, manau supratot minti.
Atsakyti