Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 04 12, 13:35)
Kuris nusmigo? verysad.gif

Koki skeneri turi?

Nusmigo Chinonas, dabar tik Revueflexas be matavimo veikia smile.gif... Ir svarbiausia medium formatas gyvas.... O skaneris Epson V500 pas mane.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 12, 12:46)
Nusmigo Chinonas, dabar tik Revueflexas be matavimo veikia smile.gif... Ir svarbiausia medium formatas gyvas.... O skaneris Epson V500 pas mane.

A, gerai, kad Yashica liko gyva:)Ir kaip tau skeneris, tinka?Uz kiek pirkai?
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 04 12, 11:56)

Gražaus pavasario...

kokios linijos wub.gif spalvos wub.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 04 12, 12:07)
Monikute, as flikre rasiau, kad patinka:)Juk matei, kokia as prasta komentatore.
Tavo gulbe man isties patiko, nors sutinku, kad ji suspausta.Kaip daryciau as?Man skrendantys lektuvai primena tai, ka kol kas praradau-kelioniu dziaugsma, savotiska laisves praradima-todel i lektuvus visad ziuriu tarsi paukstis pakirptais sparnais:)Siai nuotraukai daryciau kazka tokio-ant kalvos sedintis vaikas ir ziurintis i dangu, i lektuva ir svajojantis.

pakirpti sparnai taip pat puiki idėja smile.gif

QUOTE(frederica @ 2011 04 12, 12:26)
Radau...Tavo nuotraukai porininkę - apie svajones ir pakirptus sparnus.čia
P.s man lėktuvai taip pat siejasi su svajonėm.

nu jo biggrin.gif man iki tokių foto kaip atbulom iki Kinijos hihihi.gif
Bet labai gražu wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 12 balandžio 2011 - 13:42
Labutis smile.gif
O jau kokie groziai koliazai, kokios grazios nuotraukytes visu, idejos....dar syki kartojuos, menas cia, o ne paprastu zmoniu forumas tongue.gif
Je t'aime balerina wub.gif ojeeeej kokio grozio fotosesija...as SB irgi bandziau nutempti kur ant begiu...ale nesekmingai, nes nzn kur cia galima rasti prieiga prie ju saugia, kad nenutrenktu musu su visais fotikais doh.gif zodziu....gal kada ateity sukurpsim si plana chuligana..mane visada zavejo nuotraukos ant ju ax.gif ir tarp griuvesiu grazu...tokia trapi, liauna mergina tarp tokiu sunkiu, masyviu, griozdisku pastatu....lb grazu wub.gif
o ka as?Nieko nemoku, nieko nzn, esu pats didziausias ideju kopijuoklis, nes savu minciu ir gilaus, kitokio (koki turi yvette) matymo neturiu, tai lieka bandyti kopijuoti...ale, tas nera blogai, manau, nes tiklsiai nukopijuoti neiseina, tai kaip ir gaunasi savitai lotuliukas.gif
Pries keleta dienu bandziau auto daryti..ale fokusas bego, bego, bego kazkur, bet tik ne i mane, ir ne ten kur reikia doh.gif idesiu viena pakoreguota su ps...visiskai esu su juo susipykusi, ir visai neismanau kaip pabalinti akis, ju neisdarkant taip, kaip as tai padariau...na, kad isdidinus nuotrauka, nesimatytu ryskaus nagu kisimo doh.gif jusu teismui...beje, nuotrauka lb stipriai apkarpyta doh.gif
beje, tvarkyta tik akis...ka manot?ir pasidalinkit, prasau, akiu balinimo, ryskinimo, skaidrinimo paslaptimis...nes auto jas spindincias padaryti nera lengva...kai kita fotkini dar dar, o va save tai doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 12 balandžio 2011 - 13:34
QUOTE(Akasha @ 2011 04 12, 13:23)

Zodziu imetu keleta kritikai...

Veliau gal daugiau i flickr sumesiu...

man labiausiai pirma patinka ax.gif

pas mane pvz namie išvis košmaras fotkinti - perdaug spalvų pas mane lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 12, 13:48)
A, gerai, kad Yashica liko gyva:)Ir kaip tau skeneris, tinka?Uz kiek pirkai?

Nesiseka, kazkaip man su juostiniais smile.gif...
Skaneriu esu pilnai patenkinta, na nebent remeliai truputi nervina, skystoki... o siaip viskas super.... Mokejau 700 be keliu litu...
Atsakyti
Alabama,nemazai kas epson v500 turi mirksiukas.gif kainos ir kokybes santykis manau labai geras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 12, 13:30)
Labutis smile.gif

Kokia moteris wub.gif wub.gif wub.gif Pasisekė biggrin.gif
o dėl nuotraukos pakomentuos kitos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 12, 14:30)

Labai patinka, toks gyvas auto... vat truputi erzina grandinele, buciau ja nuemus ir kazkas desiniam kampe, toks plemukas... O siaip labai man... Tokia vilioke...

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 12, 14:30)
man labiausiai pirma patinka  ax.gif

pas mane pvz namie išvis košmaras fotkinti - perdaug spalvų pas mane  lotuliukas.gif  doh.gif

Na ten spalvu ne daug buvo, bet vietos mazai ir baldu daugoka, kuriu nejo pastumdyt doh.gif Namie pas mene kaip ir geriau, bet irgi erdves pritrukstu...
o ir langu norisi graziu mediniu, ne tos plastmases smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 12, 14:30)

Pries keleta dienu bandziau auto daryti..

nu man tai tikrai įdomiai atrodo ,tik ten tas sofos kampas kyšo ar kas ten? blush2.gif kadangi žinau kaip sunku padaryti auto,tai man patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 04 12, 14:35)
Labai patinka, toks gyvas auto... vat truputi erzina grandinele, buciau ja nuemus ir kazkas desiniam kampe, toks plemukas... O siaip labai man... Tokia vilioke...
Na ten spalvu ne daug buvo, bet vietos mazai ir baldu daugoka, kuriu nejo pastumdyt  doh.gif Namie pas mene kaip ir geriau, bet irgi erdves pritrukstu...
o ir langu norisi graziu mediniu, ne tos plastmases smile.gif

o jetau , okiek man žinok norisi doh.gif aš kai pasižiūriu kitų foto (ne lietuvių) tai ten kooookios erdvės....sakau,duokit man tokias erdves ir aš pafotkinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 12, 13:35)

drinks_cheers.gif

o taviske nestuke, man pirma patinka... bigsmile.gif
Atsakyti