Labutis
O jau kokie groziai koliazai, kokios grazios nuotraukytes visu, idejos....dar syki kartojuos, menas cia, o ne paprastu zmoniu forumas
Je t'aime balerina

ojeeeej kokio grozio fotosesija...as SB irgi bandziau nutempti kur ant begiu...ale nesekmingai, nes nzn kur cia galima rasti prieiga prie ju saugia, kad nenutrenktu musu su visais fotikais

zodziu....gal kada ateity sukurpsim si plana chuligana..mane visada zavejo nuotraukos ant ju

ir tarp griuvesiu grazu...tokia trapi, liauna mergina tarp tokiu sunkiu, masyviu, griozdisku pastatu....lb grazu
o ka as?Nieko nemoku, nieko nzn, esu pats didziausias ideju kopijuoklis, nes savu minciu ir gilaus, kitokio (koki turi yvette) matymo neturiu, tai lieka bandyti kopijuoti...ale, tas nera blogai, manau, nes tiklsiai nukopijuoti neiseina, tai kaip ir gaunasi savitai
Pries keleta dienu bandziau auto daryti..ale fokusas bego, bego, bego kazkur, bet tik ne i mane, ir ne ten kur reikia

idesiu viena pakoreguota su ps...visiskai esu su juo susipykusi, ir visai neismanau kaip pabalinti akis, ju neisdarkant taip, kaip as tai padariau...na, kad isdidinus nuotrauka, nesimatytu ryskaus nagu kisimo

jusu teismui...beje, nuotrauka lb stipriai apkarpyta
beje, tvarkyta tik akis...ka manot?ir pasidalinkit, prasau, akiu balinimo, ryskinimo, skaidrinimo paslaptimis...nes auto jas spindincias padaryti nera lengva...kai kita fotkini dar dar, o va save tai