Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na ką , darbai su pinhole lotuliukas.gif tik labai garsiai nesijuokit - visgi pirmas kartas doh.gif

user posted image

user posted image

antras kadras apsišvietė,nes tamsiam kambarėlyje buvo netyčia įjungta šviesa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 12, 14:39)
nu man tai tikrai įdomiai atrodo ,tik ten tas sofos kampas kyšo ar kas ten?  blush2.gif kadangi žinau kaip sunku padaryti auto,tai man patinka  thumbup.gif
Papildyta:
o jetau , okiek man žinok norisi  doh.gif aš kai pasižiūriu kitų foto (ne lietuvių) tai ten kooookios erdvės....sakau,duokit man tokias erdves ir aš pafotkinsiu  lotuliukas.gif

man daug nereikia bigsmile.gif tik vienos patalpos kokiu 80-90kvadratu smile.gif aukstu lunu 3.5m, ir zinoma langu nuo zemes iki lubu... Ir zinoma dar kadd grazus butu ir i pietine puse labaiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 12, 14:43)
drinks_cheers.gif

o taviske nestuke, man pirma patinka... bigsmile.gif

Dekui smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 12, 14:44)
na ką , darbai su pinhole  lotuliukas.gif  tik labai garsiai nesijuokit - visgi pirmas kartas  doh.gif

Nu faini pasizaidimai... jei uzkabins, po to lakstysi po mieta ir inkiliukus metams kabinesi smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 12, 14:46)
man daug nereikia  bigsmile.gif  tik vienos patalpos kokiu 80-90kvadratu smile.gif aukstu lunu 3.5m, ir zinoma langu nuo zemes iki lubu... Ir zinoma dar kadd grazus butu ir i pietine puse labaiu smile.gif

nu tai man irgi tik TIEK nedaug reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 12, 14:50)

Dekui smile.gif
Nu faini pasizaidimai... jei uzkabins, po to lakstysi po mieta ir inkiliukus metams kabinesi smile.gif ?

nu gal... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 12, 13:23)

Zodziu imetu keleta kritikai...

kol kas nepastebiu ką kritikuoti g.gif daugiau nusimanančios gal ką nors plačiau pakomentuos smile.gif

QUOTE(pandre @ 2011 04 12, 14:30)

Pries keleta dienu bandziau auto daryti..ale fokusas bego, bego, bego kazkur, bet tik ne i mane, ir ne ten kur reikia doh.gif  idesiu viena pakoreguota su ps...visiskai esu su juo susipykusi, ir visai neismanau kaip pabalinti akis, ju neisdarkant taip, kaip as tai padariau...na, kad isdidinus nuotrauka, nesimatytu ryskaus nagu kisimo  doh.gif  jusu teismui...beje, nuotrauka lb stipriai apkarpyta doh.gif
beje, tvarkyta tik akis...ka manot?ir pasidalinkit, prasau, akiu balinimo, ryskinimo, skaidrinimo paslaptimis...nes auto jas spindincias padaryti nera lengva...kai kita fotkini dar dar, o va save tai  doh.gif

nuėmus tuos kelis trukdžius būtų gerai smile.gif
bet tai kokia moteris wub.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 12, 14:50)
man daug nereikia  bigsmile.gif  tik vienos patalpos kokiu 80-90kvadratu smile.gif aukstu lunu 3.5m, ir zinoma langu nuo zemes iki lubu... Ir zinoma dar kadd grazus butu ir i pietine puse labaiu smile.gif

tikrai visiškai nedaug lotuliukas.gif mūsų butas vos ne du kart mažesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
bye1.gif

QUOTE(dosa @ 2011 04 12, 01:23)
cia is tos pacios sesijos koliazines  biggrin.gif

man tai gražu wub.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 04 12, 03:08)
je t'aime, nuostabi balerinos fotosesija! Patiko 1  foto - balerina griuvesiuose ir 2-oji ant begiu. Super ideja, realizavimas smile.gif Kaip tu ir isrengei ta mergaite tokiu oru?

aciuks.gif
o kalbint labai nereikėjo, pati pasisiūlė smile.gif kažkada buvau minėjus, kad jeigu kada norėtų nuotraukų, tai galiu aš pafotografuot smile.gif savaitę prieš fotosesiją pasisakė, kad gaus balerinos suknelę, tai pagalvojom, kad būtų visai smagu nufotografuoti ją su suknele kokiam apleistam pastate ar ant bėgių biggrin.gif

QUOTE(frederica @ 2011 04 12, 09:55)
BALERINOS FOTOSESIJA, (nicas baisiausiai sunkus biggrin.gif ), nuostabi, nuostabiausia, patinka patinka patinka man labai.

he he, visiem kliūna nick'as biggrin.gif čia prancūziškas žodis reiškiantis "aš tave myliu" biggrin.gif
ačiū!

QUOTE(frederica @ 2011 04 12, 11:56)
Gražaus pavasario...

kokie tonai, spalvos, išplautas fonas, kompozicija, žodžiu - viskas wub.gif

QUOTE(pandre @ 2011 04 12, 14:30)
Je t'aime balerina wub.gif ojeeeej kokio grozio fotosesija...as SB irgi bandziau nutempti kur ant begiu...ale nesekmingai, nes nzn kur cia galima rasti prieiga prie ju saugia, kad nenutrenktu musu su visais fotikais doh.gif zodziu....gal kada ateity sukurpsim si plana chuligana..mane visada zavejo nuotraukos ant ju ax.gif  ir tarp griuvesiu grazu...tokia trapi, liauna mergina tarp tokiu sunkiu, masyviu, griozdisku pastatu....lb grazu wub.gif

ačiū! smile.gif

o dėl nuotraukos - auto man visai patiko (o moteris jame kokia daili! biggrin.gif), tik kaip jau minėjo kitos, mane blaško kažkas dešiniajame kampe ir grandinėlė.
Gal netgi visai įdomiai žiūrėtųsi, jei visą nuotraukos plotą užpildytų plaukai (nesimatytų sienų), arba atvirkščiai - būtų daugiau erdvės. Bet čia tik mano pamąstymai smile.gif
Atsakyti
Laaaab dienele 4u.gif
Labai atsiprasau, kad pradingau.. Uzpuole mane ir darbas, ir netycia teko fotkint choru karus, ir dabar siandien i Italija isvaziuoju, irgi lygiai taip pat netycia.. Nespeju nieko.. Nemeskit manes is koliazu, as gryzus prizadu pristatyt savo koliaza, sugalvojus esu gera fotke, taip kad zadu veluot, bet pazadu pristatyt kai tik grysiu ir padarysiu 4u.gif Paskaityt nieko nespejau, o labai gaila.. O dabar lekiu toliau dirbt ir krautis daiktu.. Iki visiem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 12, 16:27)
Laaaab dienele  4u.gif
Labai atsiprasau, kad pradingau.. Uzpuole mane ir darbas, ir netycia teko fotkint choru karus, ir dabar siandien i Italija isvaziuoju, irgi lygiai taip pat netycia.. Nespeju nieko.. Nemeskit manes is koliazu, as gryzus prizadu pristatyt savo koliaza, sugalvojus esu gera fotke, taip kad zadu veluot, bet pazadu pristatyt kai tik grysiu ir padarysiu  4u.gif Paskaityt nieko nespejau, o labai gaila.. O dabar lekiu toliau dirbt ir krautis daiktu.. Iki visiem  blush2.gif

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 12, 13:50)
aukstu lunu 3.5m

O kam aukštos lubos?
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 12, 17:11)
O kam aukštos lubos?

nes aukšti ir dideli langai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 12, 15:07)
tikrai visiškai nedaug  lotuliukas.gif  mūsų butas vos ne du kart mažesnis  lotuliukas.gif

Pas mus irgi butas mazesnis smile.gif

QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 12, 17:11)
O kam aukštos lubos?

Tam kad erdves nepritruktu ir butu galima kokias nori kompozicijas daryti... esant reikalui ant kopeciu pasilipt ir is virsaus fotografuot... Kur meciau vienos ruskes nuorodele su nestukiu foto, va ten tai nereali patalpa buvo ir tikrai aukstesnem lubom nei standartines musu...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 12, 18:21)
Pas mus irgi butas mazesnis smile.gif
Tam kad erdves nepritruktu ir butu galima kokias nori kompozicijas daryti... esant reikalui ant kopeciu pasilipt ir is virsaus fotografuot... Kur meciau vienos ruskes nuorodele su nestukiu foto, va ten tai nereali patalpa buvo ir tikrai aukstesnem lubom nei standartines musu...

va va,ten loftai jaučiu doh.gif aš ten žiūrėjau įsižiojus...bet ,dar ten labai daug investuota,ir rūbai ir makiažas ir aksesuarai ir t.t. nu žodžiu nėštukės normaliai ten padailintos,nu ir aišku su PS nemažai apdirbta,nu bent man taip atrodo blush2.gif
Atsakyti