QUOTE(dosa @ 2011 04 12, 01:23)
cia is tos pacios sesijos koliazines
man tai gražu
QUOTE(o la la la @ 2011 04 12, 03:08)
je t'aime, nuostabi balerinos fotosesija! Patiko 1 foto - balerina griuvesiuose ir 2-oji ant begiu. Super ideja, realizavimas

Kaip tu ir isrengei ta mergaite tokiu oru?
o kalbint labai nereikėjo, pati pasisiūlė

kažkada buvau minėjus, kad jeigu kada norėtų nuotraukų, tai galiu aš pafotografuot

savaitę prieš fotosesiją pasisakė, kad gaus balerinos suknelę, tai pagalvojom, kad būtų visai smagu nufotografuoti ją su suknele kokiam apleistam pastate ar ant bėgių
QUOTE(frederica @ 2011 04 12, 09:55)
BALERINOS FOTOSESIJA, (
nicas baisiausiai sunkus
), nuostabi, nuostabiausia, patinka patinka patinka man labai.
he he, visiem kliūna nick'as

čia prancūziškas žodis reiškiantis "aš tave myliu"

ačiū!
QUOTE(frederica @ 2011 04 12, 11:56)
kokie tonai, spalvos, išplautas fonas, kompozicija, žodžiu - viskas
QUOTE(pandre @ 2011 04 12, 14:30)
Je t'aime balerina

ojeeeej kokio grozio fotosesija...as SB irgi bandziau nutempti kur ant begiu...ale nesekmingai, nes nzn kur cia galima rasti prieiga prie ju saugia, kad nenutrenktu musu su visais fotikais

zodziu....gal kada ateity sukurpsim si plana chuligana..mane visada zavejo nuotraukos ant ju

ir tarp griuvesiu grazu...tokia trapi, liauna mergina tarp tokiu sunkiu, masyviu, griozdisku pastatu....lb grazu
ačiū!
o dėl nuotraukos - auto man visai patiko (o moteris jame kokia daili!

), tik kaip jau minėjo kitos, mane blaško kažkas dešiniajame kampe ir grandinėlė.
Gal netgi visai įdomiai žiūrėtųsi, jei visą nuotraukos plotą užpildytų plaukai (nesimatytų sienų), arba atvirkščiai - būtų daugiau erdvės. Bet čia tik mano pamąstymai