Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2011 04 12, 12:56)
Gražaus pavasario...

Nerealiai lengva, svelnu. wub.gif Mane sioje nuotraukoje spalvu ir liniju minstumas paperka. bigsmile.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 12, 14:23)
Paskutine fotosesija irgi truputi nusivylus... Bet buvo sunkoka.... Teko ieskoti tinkamesniu kampu  doh.gif

Grazios spalvos. Man taip svelniai ir svariai nesigavo...
Pirmoji grazi.
Antrojoje, kur pilviukas sonu, kiek marskiniu susegimo vieta krenta i akis, gal tokiam rakursui rubo be siules ant pilvo noretusi...
Treciojoje gal kiek ryskumo zonos didesnes norisi, kad ir pilviukas ir hiacintai ryskus butu. Gaila issiliejusiu ziedeliu.
Paskutine miela, tik veidukas nestuke.gif isitempes...
Siaip nelabai drystu komentuoti... Paciai gan sunkiai sekesi su nestuke.gif fotosesija... blush2.gif

QUOTE(pandre @ 2011 04 12, 15:30)
Pries keleta dienu bandziau auto daryti..

beje, tvarkyta tik akis...ka manot?ir pasidalinkit, prasau, akiu balinimo, ryskinimo, skaidrinimo paslaptimis...nes auto jas spindincias padaryti nera lengva...kai kita fotkini dar dar, o va save tai  doh.gif

Grazus auto ir fokuso pakako thumbup.gif Tik desiniajame apatiniame kampe kazkas kliuna...
O akis bent tokiam formate lyg normaliai ziurisi, kai tik pasakei pradejo viskas rodytis tongue.gif tongue.gif idomu kaip didesneje foto tai atrodo rolleyes.gif
As kai sviesinu akis, dantis , tai darau naujame PS Layeryje, paskui jeigu atrodo kiek nenaturaliai, darau Opacity kiek reikia. Kiek suprantu su teptuku baltu sviesinai?

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 12, 15:44)
na ką , darbai su pinhole  lotuliukas.gif  tik labai garsiai nesijuokit - visgi pirmas kartas  doh.gif

Idomus pasizaidimai...
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 12, 14:35)
Kokia moteris  wub.gif  wub.gif  wub.gif Pasisekė  o dėl nuotraukos pakomentuos kitos

Aciukas 4u.gif
QUOTE(Akasha @ 2011 04 12, 14:35)
Labai patinka, toks gyvas auto... vat truputi erzina grandinele, buciau ja nuemus ir kazkas desiniam kampe, toks plemukas... O siaip labai man... Tokia vilioke...

Aciusss...kaip gera girdeti grazius atsiliepimus( ot is kuklumo nenumirsiu lotuliukas.gif ) sofkute cia trugdo, ir apie grandinele net nepagalvojau doh.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 12, 14:39)
nu man tai tikrai įdomiai atrodo ,tik ten tas sofos kampas kyšo ar kas ten?kadangi žinau kaip sunku padaryti auto,tai man patinka  thumbup.gif

Aciu, kikirike 4u.gif aha, sofkute blush2.gif ale kitaip kerpant man negrazu, o panaikinti nemoku schmoll.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 12, 14:44)
na ką , darbai su pinhole 

Neturiu ne menkiausio supratimo apie sia meno rusi, bet man graaaazu!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 12, 15:07)
nuėmus tuos kelis trukdžius būtų gerai 
bet tai kokia moteris  wub.gif

o gal kada ir pabandysiu ka nuimti, jei nepatingesiu pasedeti prie sios fotkytes doh.gif
Aciu lb uz komplimentus blush2.gif

QUOTE(je t'aime @ 2011 04 12, 15:27)

o dėl nuotraukos -  auto man visai patiko (o moteris jame kokia daili! biggrin.gif), tik kaip jau minėjo kitos, mane blaško kažkas dešiniajame kampe ir grandinėlė.
Gal netgi visai įdomiai žiūrėtųsi, jei visą nuotraukos plotą užpildytų plaukai (nesimatytų sienų), arba atvirkščiai - būtų daugiau erdvės. Bet čia tik mano pamąstymai

erdve negrazi doh.gif o uzpildyti kadra plaukais neimanoma, nes tiek tu ir plauku pas mane biggrin.gif o kerpant ja, manau, gautusi tik veidas vidury...bet ka as ismanau, kirpau kaip atrode tuo metu geriausia rolleyes.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 12, 16:27)
Nespeju nieko.. Iki visiem

oho, kas cia per aktyvumas?! ?Tai bent busy motera esi blink.gif sekmes kelioneje mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(o la la la @ 2011 04 12, 18:57)
O akis bent tokiam formate lyg normaliai ziurisi, kai tik pasakei pradejo viskas rodytis tongue.gif  tongue.gif  idomu kaip didesneje foto tai atrodo rolleyes.gif
As kai sviesinu akis, dantis , tai darau naujame PS Layeryje,  paskui jeigu atrodo kiek nenaturaliai, darau Opacity kiek reikia. Kiek suprantu su teptuku baltu sviesinai?
Idomus pasizaidimai...

tai as masciau rasyti ar tyliai stebeti: pastebesit ir akmenim uzmetysit ar pasisakyti is anksto, kad nemetytumet taip skaudziai lotuliukas.gif Taigi nemoku as su tuo PS, tai tik ir zaidziau su teptuku doh.gif turiu kazkoki actiona portretui, tai jis graziai akis pabalina, bet ir visa kita jis keicia, tai va ir nemoku tu akiu graziai pabalinti doh.gif delkutis, kad pasidalinai savuoju budu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 12, 19:12)

Aciu, kikirike 4u.gif aha, sofkute blush2.gif  ale kitaip kerpant man negrazu, o panaikinti nemoku  schmoll.gif
Neturiu ne menkiausio supratimo apie sia meno rusi, bet man graaaazu!!!!!!!!!!!!!!!

nu vat ir visai pamiršau parodyti kaip atrodo tas pinhole lotuliukas.gif va čia mano draugės,mano tik kitos spalvos dėžutė - tai čia mūsų buvo fotoparatai blush2.gif
user posted image
nu dėl gražu,tai man tik idomu... dar iki grožio toli ,bet labai ačiū blush2.gif
Atsakyti
atnesu dar pora is senesniu laiku
pirmam portretukui noretusi daugiau atspindzio stikle ir kiek tiesiau laikomos galvytes, bet,deja....
user posted image

o kaip jums sita? ar verta demesio?tamsint, sviesint, ar ku daryt? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 04 12, 19:28)
pirmam portretukui noretusi daugiau atspindzio stikle ir kiek tiesiau laikomos galvytes, bet,deja....

o jau akys,o jau garbana....nu mane sužavėjo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 04 12, 18:57)
Grazios spalvos. Man taip svelniai ir svariai nesigavo...
Pirmoji grazi.
Antrojoje, kur pilviukas sonu, kiek marskiniu susegimo vieta krenta i akis, gal tokiam rakursui rubo be siules ant pilvo noretusi...
Treciojoje gal kiek ryskumo zonos didesnes norisi, kad ir pilviukas ir hiacintai ryskus butu. Gaila issiliejusiu ziedeliu.
Paskutine miela, tik veidukas nestuke.gif isitempes...
Siaip nelabai drystu komentuoti... Paciai gan sunkiai sekesi su  nestuke.gif  fotosesija... blush2.gif

Komentuok drasiai.... Man irgi buvo labai sunku.. Nors nestuke ir drauge, bet truputi nesutarem del apsirengimo ir siaip paskutiniame menesiuke truputi pavargusi smile.gif... Turejau nusipirkus trikotazine balta tunika, bet ji nenorejo mautis, tai labai nesipriesinau ir stengiausi suktis is situacijos taip kaip yra.... Dar isegiau i plaukus gele, bet dabar matau, kad butu geriau be jos buve... Trecioje ir man ryskumo zonos truksta platesnes... bet vat pati kompozicija mane kazkaip kabina, nu vat kazkaip patiko man, bet gal cia tik man...
Labai greit pavargo nestuke, todel kuo toliau tuo sunkiau buvo.... Nebereikalo jaudinausi pries sia fotosesija... Zinojau, kad bus nelengva...

Na nieko dabar jau prasysiuos pas Gotte i svecius smile.gif... Tikiuosi dar pasiduos mano bandymams, po tokiu "pavyzdiniu" nuotrauku smile.gif

QUOTE(pandre @ 2011 04 12, 19:28)

Pirmoji man patinka... Visada patiko portretukai su atspindziais... atspindzio gal ir noretusi daugiau, bet ir dabar idomiai ziurisi... vat toks nestandartinis kadravimas(ta prasme puse veido) ir tas atspindys nu labai graziai susizaidzia.... Aisku ir mergaite labai grazi ir tos grabanos tai mmmmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 04 12, 11:56)
Gražaus pavasario...

gražuuu, toks grakštumas, išdidumas ax.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 12, 13:23)
Zodziu imetu keleta kritikai...

man asmeniškai paskutinė labiausiai, nu vat patinka ir tiek ax.gif gal tik norėtųsi, kad nėštukė būtų labiau atsilošusi atgal, nu tokia labiau svajinga, bet šiaip graži ši foto smile.gif

QUOTE(pandre @ 2011 04 12, 14:30)
kai kita fotkini dar dar, o va save tai  doh.gif

nagi gerai, graži kokia ax.gif ir fokusas yra, bandyčiau dar jb ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 12 balandžio 2011 - 20:45
QUOTE(Akasha @ 2011 04 12, 11:23)
Zodziu kaip ir galvojau, fotikas nusmigo nepataisomai(nors pataisomai, tik neapsimoka)...
Zodziu imetu keleta kritikai...

Oi, kaip nefaina, dėl fotoaparatų.... verysad.gif
Man patiko nėštukė, ypač pirma ir trečia. Spalvos pavergia iškart -nu tokios gražios gaunas wub.gif
pandre, visai gražiai gavos auto, dar pati nesu bandžius, tai tikriausiai neįsivaizduoju visų sunkumų. Pritariu išsakytoms mintims dėl grandinėlės ir sopkutės kampo. Bet ir graži gi tu mirksiukas.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 12, 12:44)
na ką , darbai su pinhole  lotuliukas.gif  tik labai garsiai nesijuokit - visgi pirmas kartas  doh.gif

nu labai smagūs bandymai, lauksim tolesnių smile.gif
QUOTE(<Pienė> @ 2011 04 12, 14:27)
Laaaab dienele  4u.gif

Oho, barbe-devyndarbe tu biggrin.gif
Lauksim grįžtant
QUOTE(pandre @ 2011 04 12, 17:28)
o kaip jums sita? ar verta demesio?tamsint, sviesint, ar ku daryt? g.gif

Pirma spalviškai liuks, mergytė tirkai labai graži, tos garbanėlės-uch. Tik nesu tikra dėl pusės veido, net nežinau-ar man patinka ar ne dar g.gif
Antra net nežinau.... nelabai manęs kabina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 12, 16:57)
nes aukšti ir dideli langai  lotuliukas.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 12, 17:21)
Pas mus irgi butas mazesnis smile.gif
Tam kad erdves nepritruktu ir butu galima kokias nori kompozicijas daryti... esant reikalui ant kopeciu pasilipt ir is virsaus fotografuot... Kur meciau vienos ruskes nuorodele su nestukiu foto, va ten tai nereali patalpa buvo ir tikrai aukstesnem lubom nei standartines musu...

Akasha, mano studijos lubos 3 metrai, turiu kopėčias. Iki šiol dar nebuvo poeikio aukštesnėms luboms, nes vistiek ant aukštesnių nei kokių 2,5m kopėčių nepasilipsi... Tau nebent tada reikėtų patalpų dviejų aukštų- lofto tipo su antresole ar panašiai.. Nes jei lubų aukštis didelis, bet tai kas iš to, juk nepasikabinsi ore? Na, gal galima kokį lyną ištempt ir kaip alpinistui prisikabint ir skraidyt ant jo.. Bet na, neįsivaizduoju, techniškai gana sudėtinga būtų... Sakyčiau apsispręst reikėtų labiau tarp patalpų su antresole ir tiesiog patalpų. 4u.gif
Jei šiuo metu studiją įrenginėčiau iš naujo, siūlyčiau mestis ir daryt kartu viską...
Beje, pietiniai langai- prakeikimas vasarą, jei ketini studijoje fotkint. Saulė nu0o ryto iki nakties švies- modelis bus užsimerkęs.. Na, arba tada teks kabint kažką ant langų, kas reiškia vėl papildomas išlaidas. O jei bus langai dideli- tai kažko kabinimui ant langų ir išlaidos atatinkamai didėja doh.gif Žiemą pietiniai langai gerai, beto studijoje ir vyksta pagrindinis fotkinimas žiemą.. Bet negi paliksi patalpas vasarai, o žiemą vėl įrenginėsi naujas... Tad žiūrėk optimalų variantą, sakyčiau kokie pietryčiai būtų pats geriausias variantas studijai. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 12 balandžio 2011 - 20:57
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 12, 21:56)

Jei šiuo metu studiją įrenginėčiau iš naujo, siūlyčiau mestis ir daryt kartu viską...

ech...norėčiau...bet kaip man dar toli iki tos studijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 04 12, 20:56)

Koks koliažas su ta dėže ir mergaite ir batais wub.gif Šaunuolė tu!
Aš tai tikiuosi, kad kai turėsiu vasarą daugiau laiko viską susidėliosiu, nes dabar tikrai striuka... Noriu tai labai ir tikiu, kad išmoksiu, bet dar nedrąsu tvirtinti, kad studiją turėsiu, nes mane dusina tie daiktai ir erdvės ne tokios kokių man reikia.
O tavo idėja visai gera (aišku reikia tikrai vienas kitą pažįstančių žmonių, mano nuomone).

Aha, frederikai dėl gėlytės, tai nėr žodžių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 12 balandžio 2011 - 21:23
fredericos snieguolyte taureje kazkas nerealaus. wub.gif Tie lapeliai man kaip rankytes. Atrodo, jog gyva sokanti gele is pasakos kokios. wub.gif

pandres merginos portretas su ramunele taip pat superinis. wub.gif Jeigu galima vagiu sia ideja. blush2.gif

Siandien nusipirkau visas tris Kelbio knygas. Negailiu nei vieno cento. Tikrai labai patinka. e tik ziniu pateikimas, bet ir pats bendravimas su skaitytoju. Malonu skaityti. Norisi verst ir verst puslapi po puslapio. wub.gif
Atsakyti