Sveikutes

Saunuole Diana,stiprybes ir ryzto tau. Tikrai suderinus maista, vyksta stebuklas. Vandens reikia tikrai gerti daug,nes taip organizmas valosi,greiciau dega riebalai.As ir dabar prie kompo pasistacius litra vandens,taip ir vaikstau visur kaip kate su pusle

Geriant vandeni tikrai labai slopinamas alkis,nes skrandis prisipildo vandens. Tik va man tas bjaurybe pradeda salinti is manes nakti

, tai sia nakti keliausi du kartus

O man tai nepatinka,nes poto sunkiai uzmiegu.
As pavyzdziui labai seniau megau ir duona ir bulves ir miltinius patiekalus,atrodo kaip be ju...Bet istikruju pasidomejus galima rasti daug kitu skaniu ir daug sveikesniu produktu. Juos galima valgyti bet nereikia tankiai piktnaudziauti. Pavyzdziui per savaite 1 karta as leidziu sau kazkoki desertuka,arba miltini patiekala,pvz,virtinukus su mesa naminius,bet grietines vartoju minimaliai arba ja keiciu liesu jogurtu. Jei labai norisi saldaus,tai vartoju saldikli,susimaisau aviziniu dribsniu su razinom,kiausiniu ir sauksteliu kukuruzu miltu ir issikepu blynelius,arba sausainiukus orkaiteje,arba tiesiog apkepa,dar ipjauscius obuolio. Tikrai labai skanu. Tiesiog keiciasi poziuris i maista ir net skonio receptorius. Kazkada dukra padave saldaini,galvoju,juk nieko tokio jei viena suvalgysiu,isidejau i burna ir po sekundes isspjoviau,nes labai saldu buvo. As pavyzdziui gerdama gryna vandenuka,jauciu kaip per diena mano skonio receptoriai keiciasi,Kartais vanduo buna burnoje saldus,o kartais kartus.
Vandeni galima paskaninti citrinos sultimis arba greitfruto,kad butu skaniau.
Zodziu tikrai yra daug variantu kaip galima skaniai gyventi ir nepriaugti svorio